90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 310

• 40 036
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Мими, честит рожден ден! Бъди здрава, бъди щастлива и много положителни емоции за теб и всички близки до теб newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday

# 571
  • Бургас
Докато си чакам посетителя да попиша малко Wink
Ирка, как и се пие точно в момента едно такова едено кафе, не е истина просто Hug
vangobi, честита 7-ка. Как хубаво само си наредила закусчицата, ммм, браво на теб!
Лулумбичка, как си?
pe6ehodche, лелеее какъв сладур си постнала. Laughing
Курдов, друже, днес и аз съм парцалоподобна. Легнах към 23,00 , но ми беше тежко от смесената вечеря, боляха ме краката
Скрит текст:
имам вътрешни разширени вени
, и така се въртях до сутринта...
izgariashtata, fingerscrossed
Trilli, добре дошла и успех!  Hug
Ману, добре си се заърнала и на теб успех! Hug

# 572
    Благодаря отново на всички за подкрепата и много минуси ви желая Hug Много сте мили както винаги  bouquet

Мими, честит рожден ден! Жива и здрава, много обичана и щастлива бъди bouquet

От утре ще се отчитам редовно и ще ви следя Hug

# 573
Ману добре завърнала се   bouquet помня те и аз, успех и докарай нещата докрай този път  Peace
Мими ако ти се обадят да носиш още орли зззз да се видим на по фрешче на Елените до 13-ти съм там Hug
Ееееех,че изпълнителна и добра тази Тамара.....моя РД е на 04.10 мисли още от сега за снимка  Mr. Green
Кимбел успешно плуване днес  wflag

# 574
  • Русе
Охххх докато ви изчета...минал деня  Laughing , но мъжете ги видях... Mr. Green
Мимеее, честит рожден ден! Винаги толкова забавна, позитивна, много здраве, любоФФ, щастие и късмет!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
vangobi, казах ли ти , че ще имаш минус?  Mr. Green Аз съм един медиуммм..  hahaha Браво за седмицата, дръж я здраво. Устоях, устоях... Heart Eyes  И аз съм тази сутрин с -700 г...  Flutter Crazy
Днес плодова-диня, грозде, смокини, и ако преритам много, орехи пресни, обожавамм..
Ману, драстиии!  Hug
лулумбичке, как си? Hug Като те пиша и чета все едни тулумби ми се прияждат  Joy
Хайде, отивам да дочитам, до после  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 16:38 от Juliette14

# 575
Мими , красавице , честит рожден ден ! Hug  ura newsm59 newsm38.
Да си жива и здрава , много щастлива и обичана!

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 15:06 от Mina_17

# 576
Здравейте,
За първи път пиша тук, но съм от редовните читатели в темата.
Сега имам нужда от съвет, както и се надявам да намеря отговори на въпросите ми.
Първо малко история: От март до юни тази година правих 90 ДД и успях да сваля 15 килограма, 20 см. от талията и 13 см. от ханша. Сега - през почивката, свалих още 2 кг. До желаните килограми имам  още 5-7 килограма. Този месец трябва да започна втората "врътка" и се чудя дали да я почна или да изчакам до м. март 2016г. , с надеждата, че с подходящото хранене до тогава ще съм свалила килограмите. А ако не съм -тогава да "завъртя"  newsm78. Моля, който има подобен опит да сподели мнение. Благодаря предварително и успех на всички!  bouquet

# 577
Банда, завърнах се от чичко доктор. Благодаря за палчетата. Оказа се, че ако слушам препоръките, може зимата да карам ски  newsm44 newsm44
Ману, добре си дошла. И аз правя тренировките на Руми, но се наложи да спра заради травма на коляното. Но от Понеделник започвам, защото съм много доволна Simple Smile)
Ich_Will_, с тези наденички ми причерня чак. Както обичам месо... Laughing
Trilli, успех!
Обърках тахан с мед и ще хапна една лъжица с шоколадовите квадрати за вечеря. Всъщност се чудя как да преценя количеството, което мога да хапна от мед с тахан?

# 578
Минаааааааааааа, ах само как приятно ме изненадааааа Джовани Марадди...............оооооох как го обожавам! Hug Hug Hug Hug
СТРАХОТНИ СТЕ!!!!
Върнах се от маникюр, прическа не съм направила, с моята обичайна ще съм newsm57 т.е. разплетена кошница hahaha
Виле, пожелавам си сто орела от Елените, за да можем да се видим, дай БОЖЕЕЕЕ!

Последна редакция: чт, 03 сеп 2015, 17:34 от mimi.7299

# 579
  • У дома
Банда аз приключих с вечерята, отказах се от пилето, че днес "бродирах" цял ден в 00 hahaha Joy Хапнах една шопска салата, ама пуста лакомия, половин филия с филаделфия, ей тая лакомия ще ме затрие, а преди да седна, дребо ме храни с три оплюнчени солети Sick ЗА утре незнам какво да е, май грах ми се хапва и мисля да сготвя, тъкмо и дребното може да си хапне Rolling Eyes Днес яла риба с макарони Sick Sick Sick Sick Горкото, на какво е подложено, казаха че и харесало и яла, аз това така и не свикнах да го ям, тук е мноого популярно Sick Sick Sick
Хайдее, лека ви вечер на всички, Мими приятно изкарване с ТМ luvbed

# 580
Гени, норвежка рецепта ли е? Една бивша колежка ми беше дала рецепта за печени макарони на фурна с риба тон, ама ми се видя твърде странно и не го правих

# 581
Гени, норвежка рецепта ли е? Една бивша колежка ми беше дала рецепта за печени макарони на фурна с риба тон, ама ми се видя твърде странно и не го правих
Че ние редовно правим у нас спагети с риба тон....стават супер вкусни Simple Smile
Норвегия е най големия износител на морски дарове.....изнася грандиозни количества....!!! Ех, защо не живея там....!

# 582
  • У дома
Норвежка е СТаси, готвят ги с макарони, с картофи и разни зеленчуци, всичко е намачкано като повръщано, това с картофите се казва "Лютефиск", това с макароните не го помня, е такова отвратително нещо няма. Тук ги готвят с треска, има и рибени кюфтета Sick Sick Sick Лили явно ще им свикне и ще си ги хапва Whistling

# 583
  • Бургас
Привет !

Днес беше много тежък и уморителен ден.  ooooh! Нямам търпение да свърши !
З:кайсии О:салата зеле и 2 кебапчета на скара В: пак нещо месченко, на заведение ще съм някъде из морската. Обещавам да не пия винце, за разлика от останалите от компанията.  Mr. Green

Мимии, честит рожден ден ! Бъди много щастлива и обичана!  Hug
Ману,Trilli, добре дошли !  bouquet

izgariashtatа, браво за добрите новини !  Hug

vangobi, честита 7-ца !  Hug

Зациклих малко със свалянето, но се надявам след водния на 7-ми поне още едно кило да падне. Heart Eyes

# 584
Жули, и на мен ми се доядоха тулумбички като каза. И сега Лулумба с това ще я свързвам  hahaha

Мими, на теб ти харесва, ама я виж Гени как им се мръщи  hahaha.

Гени, ти май риба не обичаш. Аз харесвам рибни кюфтета, значи може и това ядене да не ми се струва гадно, стига да не е пасирано  Sick

Общи условия

Активация на акаунт