FEAR The Walking Dead

• 56 635
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • BG
Между другото в играта The Walking Dead имаше така двама братя, които живеят с майка си в едно ранчо или нещо подобно, викнаха нашите хора уж да си помагат взаимно, но тези от ранчото братя и майка, се оказа канибали.
И на мен единия брат и визуално ми хареса Flutter
Точно за канибализъм си помислих и аз, със сигурност ще е нещо супер зловещо, дори и да не е това. Може и зомбита да хранят с хора, знам ли какво може да измисли извратеното им съзнание. Mr. Green
промо за еп3

# 646
  • София
Кой от братятя ви харесва?
Аз ги знам и двамата от други сериали
Откачалката Трой от Древните и Тийн вълк, а Джейк от Последователите. Simple Smile

# 647
  • BG
Кой от братятя ви харесва?
Аз ги знам и двамата от други сериали
Откачалката Трой от Древните и Тийн вълк, а Джейк от Последователите. Simple Smile
На мен лично ми харесва този, който пътува в хеликоптера, струва ми се много свестен и се опитва да контролира откачения си брат. Другия на моменти има някакви проблясъци на човечност, но желанието му за кръв преобладава. Той какъв е играл в Древните, да не би да е Кол, че той се вселяваше в разни тела по едно време?

# 648
  • Gotham City
И на мен този от хеликоптера ми хареса  Laughing

# 649
Оказа се, че от 2-ри сезон съм гледала само 1-ви епизод. Сега мисля да наваксам с епизодите, ако не ми до тъпеят пак. Grinning Кажете ми от хората в лодката остава ли някой жив? И с двамата оцелели от самолета, какво ще се случи? Появяват ли се в следващите серии?

Последна редакция: пт, 09 юни 2017, 17:00 от Меган

# 650
  • София
На мен лично ми харесва този, който пътува в хеликоптера, струва ми се много свестен и се опитва да контролира откачения си брат. Другия на моменти има някакви проблясъци на човечност, но желанието му за кръв преобладава. Той какъв е играл в Древните, да не би да е Кол, че той се вселяваше в разни тела по едно време?

Същият. Играеше временно Кол.  Laughing
А този свестния в хеликоптера бе много гаден психар в The Following

# 651
  • BG
Оказа се, че от 2-ри сезон съм гледала само 1-ви епизод. Сега мисля да наваксам с епизодите, ако не ми до тъпеят пак. Grinning Кажете ми от хората в лодката остава ли някой жив? И с двамата оцелели от самолета, какво ще се случи? Появяват ли се в следващите серии?
Е, ако ти кажем всичко, за което питаш, няма да ти е интересно Laughing

# 652
Е, ако ти кажем всичко, за което питаш, няма да ти е интересно Laughing
Не ми пречат спойлерите, никак. Ама вече и няма нужда от тях, до 10 епизод съм.😄

# 653
Изгледах всичко.
Страхотен старт на сезона. Много съм доволна. Много ми хареса как умря онзи с плъховете. Надявах се и лошия брат да умре, но нищо. Има време да го убият и него.
Бащата засега не ми изглежда чак толкова лош. Нищо лошо не прави. Малко е чалнат.
Явно е бил някакакъв фанатик на тема края на света. Явно не е бил толкова зле.
Интересни бяха рововете около ранчото. Няма как да ги нападнат зомбита, дори и да са много. Много хитро.
Не разбрах обаче нещо. Защо Травис имаше рана на корема? Простреляха го във врата. Откъде получи това в корема, че чак червата му се виждаха?
Мъчно ми е за него. Жалко, че умря. Но не мисля, че е жив. Няма как.

# 654
  • BG
И аз не разрах тази рана на корема как се появи, не ми се вярва да е от стрелбата по хеликоптера, може би от преди да се качат на него?

# 655
Може би я е получил когато беше в ямата. Но пък щеше да си проличи. Или в битката със зомбитата после. Ама пак не видях такова нещо. Нещо ми се струва неизпипано.

# 656
  • Gotham City
Може да е от рикушет, но не знам какъв калибър отнася половин корем

# 657
Ако е от преди самолета, би трябвало да се разбере. Такава рана си боли. Няма да седи кротко.

# 658
В The Talking Dead след епизода обясниха, че е бил ранен при обстрела на самолета. Куршумът е дошъл отдолу и е минал през цялото му тяло и излязъл през врата. Казаха, че затова военните, като ги евакуирали по въздух от зона на военни действия, си сядали на каските, за да предотвратят такъв тип наранявания.

# 659
Да де, ама аз Talking Dead не го гледам. И въпреки всичко от един куршум да се виждат червата не ми се струва логично. Куршума е влязъл през дупето, разходил се из корема като и излязъл за няколко  пъти за да се изкарат червата и се е отправил на пътешествие към врата? Не знам...
Иначе като се замисля логично куршум и отдолу да дойде.
И като се замисля куршума се вряза в него във врата, не видях да излиза. Изтрих серията, иначе бих пуснала пак да видя.

Общи условия

Активация на акаунт