FEAR The Walking Dead

• 56 626
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Точно това казаха, в шоуто, че е влязъл през корема и го е разпорил. И са били явно няколко куршума.
Травис е официално обявен за мъртъв, самия Клиф Къртис го потвърди, както и от екипа, изобщо не го мислиете повече. До тук с него. Според мен нарочно решиха така, за да може Мадисън да командори, че да не се повтарят и в това шоу с мъж лидер на групата.
Ако направят трети сериал на зомби тематика, очаквайте чернокож за лидер.
п.п. Много ме е яд и мъчно за Травис. Много свестен човечец, но в този свят такива като него си отиват.

Гледахте ли новия трети епизод
Юхуууууууууууу, видяхте ли кой се появи в края???
Скрит текст:
хихи, е няма да издавам.  Laughing
Ще кажа само, че Дяволчето познааааааааа. Още миналия сезон ви говорих за него и никой не ми вярваше. Е, на ви ся.  smile3533 smile3534

# 661
Видях Diavolo  Laughing
Много добре го помня, но името му забравих. Радвам се, че се върна. Интересно ще бъде с две сюжетни линии.
Фермата много ми харесва. Има потенциал в нея. Дано не я изгубят.
Мисля си обаче, че Ник се преструва пред Трой и планира нещо.
Мадисън също.
Всъщност тя иска да има нещо като диктатура ли?
А бащата е оставил хората да си се самоуправляват. Не е толкова лош човека. Само дето ме дразни, че защитава така откачения си син. Но е разбираемо, син му е.

# 662
  • София
Страхотна новина за новия сезон, благодаря ви!
Има го в замунда, нали? bouquet 

# 663
Роналд, до момента има три излязли епизода. И в зелка и в замунда. И субтитри има. Отивай да купонясваш.  Mr. Green
Този сезон ще ми стане любим.

# 664
  • София

Елора, звучиш обещаващо, а аз знам, че мога да ти се доверя на тая тема  Simple Smile

# 665

Елора, звучиш обещаващо, а аз знам, че мога да ти се доверя на тая тема  Simple Smile

Мерси за доверието Hug
Вервай ми, ще ти падне шапката.  Mr. Green
Не че не ми е интересен сериала. Обожавам всичко със зомбита. Стига да са на определено ниво.
Просто я няма тази привързаност към героите, както е при Ходещите. А и малко по-мудно се развива действието. Но този път не е така.

# 666
  • София
Видях Diavolo  Laughing
Много добре го помня, но името му забравих.
=
Мадисън също.

Скрит текст:
Салазар Simple Smile

А Мадисън не знам какво иска. Иска сигурност за децата си, това е ясно.
Иска нещата да се случват както на нея и е угодно и ако може тя да командва и налага правилата...
На това диктатура ли му се казваше?  Laughing

# 667
Видях Diavolo  Laughing
Много добре го помня, но името му забравих.
=
Мадисън също.

Скрит текст:
Салазар Simple Smile

А Мадисън не знам какво иска. Иска сигурност за децата си, това е ясно.
Иска нещата да се случват както на нея и е угодно и ако може тя да командва и налага правилата...
На това диктатура ли му се казваше?  Laughing

Вярно, че така се казваше. Мерси.

Ами да, диктатура му се вика  Mr. Green  Когато властта се упражнява от една личност. Примерно при Неган не е така, даже обратното.
Всъщност не разбирам какво точно не харесва Мадисън в управлението на фермата и кое не и се струва угодно. Струва ми се много добро място. Въпреки, че уж бащата е лидера, той оставя хората да се самоуправляват и се меси явно като има проблем. Или в по-важните неща. Да, чалнат е малко, но на фона на други, които сме виждали е направо цвете. Засега ми е симпатичен.

Може би ако Трой гушне букета ще се кротне. Той наистина заслужава да умре. Много скоро.
Но при него има някаква тайна. Любопитна съм каква е.

# 668
  • BG
Да напиша и аз нещо за новия еп.
Все повече не харесвам Мадисън. Първо, не намирам нищо лидерско в нея чисто визуално, съвсем обикновена женица с миловиден вид и кравешки поглед, просто го няма това излъчване, което го притежава един лидер. Да, в хотела бе смела и изобретателна и успя да го превърне в сигурно място, но не можа да спечели всички на своя страна, да я признаят за лидер и да я следват. Тук, във фермата, иска да отнеме това, което бащата е изградил в продължение на много години, по- точно даго ръководи, и то по начин, който въобще не одобравям.
Скрит текст:
Имам предвид, че след като изгледа онази касета усети, че Трой е имал тежко детство с майка алкохоличка, което е дало отражение върху психиката му и сега ще се опита да играе по тънката му струна, а аз такива хора, които се възползват от слабостите на другите не харесвам.
Та общо взето намирам голяма разлика между нея и Рик. Рик действаше като магнит на хората, малко по малко ги събираше около себе се, убеждаваше ги, увещаваше ги и ги караше да му вярват, а те го следваха  и се чувстваха сигурни около него. Но в същото време беше и много мнителен към непознатите и ако се наложеше действаше твърдо.
Сега в момента не мога да сетя как стояха точно нещата във втори сезон и дали решението беше на Мадисън, но не трябваше да пускат новодошлите хора в хотела, колкото и да е нехуманно, беше грешно решение. Вкичко това, което Рик притежава, освен смелостта, не го намирам в Мадисън, дори смятам, че от Ник би излязал много по-добър лидер от нея.

# 669
  • София
В началото и аз не повярвах, че Травис си е отишъл, но логиката явно трябва да е такава. Не може втори Рик в паралелния сериал. Макар че някъде пишеше, че сериалът е Предистория на живите мъртви.
Значи - в тия мини серии, Магда ще командва и ще е лидер! Случаеност? Феминизъм:))

# 670
Нещо против жените лидери ли?  Naughty
Иначе специално Мадисън и на мен много не ми допада да е лидер.
В хотела добре. Но тук не. Съгласна съм с Нощен гост.
Разбирам, че си изгуби мъжа и сега няма кой да командва, ама не става така.

# 671

Значи - в тия мини серии, Магда ще командва и ще е лидер! Случаеност? Феминизъм:))
За да не ровя назад в темата, ако може с две думи да ми кажете как се казват тези мини серии и къде да ги търся. Тези дни изгледах втори сезон наведнъж и мога да кажа, че Ник и Алиша са ми много симпатични и най-адекватни. Мадисън не я харесвам, а и Травис не харесвах много, за разлика от Виктор. Странно е, че още не са срещнали в ранчото Офелия. Нали бащата я намери в пустинята. Та се питам къде ли е и какво се е случило с нея?

# 672
Бащата не е намирал Офелия. Това беше някакъв друг мъж.
И всъщност вече 3 епизода не ни показват нищо с Офелия.
И аз съм гледала мини сериите, ама нямаше там никаква жена лидер. Продължение ли има?

# 673
  • BG
Е, дайте линк за тези мини серии де, колко пъти да ви молим Mr. Green или поне кажете как се казват.

# 674
Опитах се да се сетя и не мога  ooooh!  Ще мисля още  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт