FEAR The Walking Dead

• 56 609
  • 757
  •   1
Отговори
# 675

Намерих ги. https://www.youtube.com/watch?v=PQkzrIlvNFQ

Накуп са. Но няма никакъв лидер. Освен някакви други мини серии да са били. Роналд казай бързо  Naughty

# 676
Бащата не е намирал Офелия. Това беше някакъв друг мъж.
Бащата я намери, освен ако няма брат близнак. Виж пак сцената, 14 епизод.

# 677

Олелее, дръпнах и видях. Мислех, че имаш предвид Салазар. Въобще не си спомних, че бащата на двамата братя намери Офелия. Тогава въпросът е къде е тя и какво е направил с нея. Може би не е толкова читав.

# 678
  • София
Абе относно Салазар, хмм
Нека първо го видим как разговаря с други хора, защото имам някакви леки съмнения, че може да се явява само в главата на Виктор Сранд... Сещате се накъде бия. Уфф, дано не е така, че максимално се израдвах на края на епизод 3.

# 679
Е не, не искам Салазар като халюцинация  Crossing Arms

# 680
  • София
Извинявайте, аз нещо съм се объркал. За пръв път чувам за мини серии - то какво излезе, основен сериал TWD - някакъв мини, паралелен, предшестващ или какъв да е сериал - FTWD, сега някакви мини серии.... какви са те, нищо не разбрах от линка в тубата, и колко още допълнения и разклонения ще има TWD  Joy

# 681
  • BG
Абе относно Салазар, хмм
Нека първо го видим как разговаря с други хора, защото имам някакви леки съмнения, че може да се явява само в главата на Виктор Сранд... Сещате се накъде бия. Уфф, дано не е така, че максимално се израдвах на края на епизод 3.
Тогава, ако е халюцинация, кой му даде водата? Не мисля, че е така, нали бяхте казали мин. година, че ще отсъства временно, защото снима филм и ще се върне в трети сезон.
пп мини сериите завършиха в нищото, както и почнаха Joy
мерси за линка, Елора bouquet

# 682
  • София
Гледах сник пийк от епизод 4
Салазар си е, не е халюцинация  Party

п.п. Нощен гост, не го знаех това, че щял да отсъства заради сериал, сефте го чувам. Аз вярвах, че е жив, но дори и аз бях изненадан, защото вече го бях прежалил и забравил.  Grinning

# 683
  • BG
Някой тук в темата го беше казал, ако си признае, ще разберем кой е.

# 684
Аз също помня, че някой каза това.

# 685
Само аз ли останах без думи от този епизод и изобщо от началото на сезона?! Бие всички критерии в сравнение с оригинала.

# 686
Само аз ли останах без думи от този епизод и изобщо от началото на сезона?! Бие всички критерии в сравнение с оригинала.

Чудесен епизод наистина и аз това си помислих, че в TWD никой никога не е бил изправян пред такива избори и то на няколко пъти наведнъж. Много хубав епизод.

# 687
  • София
Изгледал  bowuu
Това беше най-добрия епизод за сезона и един от най-добрите изобщо и от двете шоута!!!  #2gunfire Twisted Evil
Убийствена атмосфера, сюжет, игра, всичко бе изпипано до последния детайл. Рубен Блейдс никога няма да ми омръзне. Моля се само колкото се може повече да го дават него и Виктор, а не генералшата. Лошото е, че сега в идния епизод отново ще ни занимават с нея.  ooooh!

# 688
Извинявайте, аз нещо съм се объркал. За пръв път чувам за мини серии - то какво излезе, основен сериал TWD - някакъв мини, паралелен, предшестващ или какъв да е сериал - FTWD, сега някакви мини серии.... какви са те, нищо не разбрах от линка в тубата, и колко още допълнения и разклонения ще има TWD  Joy
Много. Има и други мини уеб сериали, spinoff-ове на spinoff-а  Mr. Green, например този: https://www.youtube.com/watch?v=bCMv8cjxM_0 Някои от героите тук се появяват и във FTWD за малко.

Първите 4 епизода на този сезон ми харесаха доста. Дори повече от TWD. Дали заради мнoгoто сезони или спойлери от комиксите и спойлеристите, но напоследък Ходещите не са ми толкова интересни. Жалко че FTWD махнаха един от малкото симпатични персонажи
Скрит текст:
Травис.

# 689
Сега го изгледах втори път със субтитри.
Наистина страхотен епизод. Това със светкавицата беше много ефектно.
Обаче Странд постъпи много глупаво. Просто трябваше да му каже истината. И Салазар нямаше да го зареже. Лъжата му го вбеси.
Като му стържеха крака направо и мен ме заболя  Laughing
Но хубав финал. Водица ще има за всички от сърце оттук насетне.
Дано да разберем скоро къде е Офелия.

Общи условия

Активация на акаунт