FEAR The Walking Dead

• 56 451
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Не, пети епизод е сега.

# 706
  • София
Ами не, вчера в щатите излезна 5 епизод и в понделник вечер от 23:00 ч. го дават по родното ни AMC, обаче сега вместо да дават петата серия, те отново ни показаха четвъртата, която вече изкоментирахме, със Саласар. Дано утре от 00:30 ч. когато е повторението да заредят правилния епизод.
Как може това да се случва в 21 век и в топ телевизия, не мога да го разбера. Няма ли дежурни редактори там, абе направо нямам думи.  ooooh!

# 707
  • София
Да, добра серия.
До тук този сезон няма слаб епизод. Много добре се развиват. Simple Smile
Алиша си тича с романтика, готина двойка са, дано да не е за кратко...
Уф, Лусиана тръгна ли си? Май да. Ник много спокойно го прие някак си, пф.  Confused

# 708
Изтекоха спойлери
Ще има противопоставяне
Скрит текст:
последно замисляне
Скрит текст:
Алиша vs Мадисън

# 709
Ха,
Скрит текст:
семеен скандал, много важно. Едва ли ще се изтрепят. Майка и дъщеря са все пак.

Diavolo, тръгна си Лусиана. Нали му остави бележка.Тя е принципна жена. Не може да прости това което Трой и останалите правеха. Разбирам я.
Алише си тича с новото гадже, но си мисля дали онзи Джак няма да се появи отнякъде. Може и да има любовен триъгълник.
И докато не разбера дядото какво е направил с Офелия, ще ми е много съмнителен и неприятен. Crossing Arms

# 710
  • BG
Лусиана ми беше неприятна, така че се радвам, че си тръгна. Виждам някаква положителна промяна в Ник и като че ли взе да му пука повече за семейството му. Индианците са ми безинтересни и ако има някакъв конфликт с тях не съм във възторг, че ще трябва да го гледам. Въобще не мога да сравня този сериал с TWD, вторият е класи над него, този го гледам от немай къде, нито персонажите ми станаха любими, нито историята ми е кой знае колко интересна.
И защо да е абсурдно да сравняваме Мадисън с Рик, напълно логично е, тъй като сериалите са сходни.

# 711
Мисля си, че може би ще дават пак Лусиана. Ще видим.
А на мен индианците са ми интересни. Лидера е много сладък  Mr. Green Може би имат някакви причини да се държат така, но колко са обосновани ще разберем.
Очаквах, че ще има някакъв конфликт с външни хора. Няма как да няма. И в TWD винаги имаше противопоставяне на различни групи.
То ако няма конфликт, какво ще гледаме? Семейни драми и скандали. Трябва и екшън.

# 712
  • София
Единствено не успях да разбера защо утрепаха Травис Манава и така продължиха тенденцията в един сериал да има само Един значим (главен) герой, страх ли ги беше да продължат?
И да ви кажа, въпреки суперлативите и първите 2-3 добри епизода от втория сезон, без да съм гледал петия - сега го гледам, ми се струва вече муден и лишен от тръпка....

# 713
На мен досега ми беше муден. Но този сезон ми стана по-динамичен и интересен.
Но все още я няма при мен тази привързаност, която я имах към героите на TWD още в началото. За после да не говорим. Да, мъчно ми е за Травис, ама не го изживявам така , както като умреше в другия някой от наште.

# 714
Отново и отново - отличен епизод за мен, защо ми харесват епизодите повече на този сериал, от колкото в оригинала спрямо последните 2 сезона...  newsm78 newsm78

# 715
Е чак пък отличен. Малко скучно ми беше.
Въобще не ми хареса, че Мадисън прикри Трой.

Впрочем няколко пъти се споменава това окси. Какво е? Някаква дрога ли?  newsm78

# 716
Оксикодон? Болкоуспокояващо, полусинтетичен опиат, близък по действие до морфинът. Това ще да е!

И мен не ме кефи Мадисън! Опитва се да влезе под кожата на откачалника и да го използва за своите си цели - доста нечистоплътно от нейна страна. Откачалника си е откачалник, а тя е опортюнист, в не-добрият смисъл на думата...

# 717
Пък Алисия спи с другия брат, защото би могла да има полза от него  Mr. Green

# 718
  • Gotham City
Не знам, с другия брат и аз бих спала, и без полза дори  Laughing

# 719
  • София
Дано този епизод да става поне.... Че при предходните 2 тук се чуваха възгласи "отличен, неземен, нереален, ах какво развитие, ах каква магия"  (един вид, видиш ли ти, TWD ряпа да яде, да, да, ама не!), а то.... скръб, пълна скръб.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт