FEAR The Walking Dead

• 56 452
  • 757
  •   1
Отговори
# 720
Не знам, с другия брат и аз бих спала, и без полза дори  Laughing

Абе бива, ма не е моя тип  Rolling Eyes

Роналд, така е. TWD си е номер едно. И е имало страхотни епизоди. Не че този е лош, просто не може да го стигне. Е, не е точно скръб. Поне е по-динамично от предишните сезони.
Айде да идват индианците и да става екшъна  Mr. Green
Трой е пълно куку. И заслужава да бъде убит веднага заради грозните му експерименти. А Мадисън реши майка да му става. ooooh!

# 721
  • София
Пък Алисия спи с другия брат, защото би могла да има полза от него  Mr. Green

Е, не е точно така. Според мен е хлътнала сериозно. Ей ся рискува живота си, като хукна след него да не е самичък при лошите индианци.  Whistling

# 722
E чак сериозно. Тя самата каза, че само го харесва и не е влюбена, а после каза, че е важен. Намекна си, че и го използва.

# 723
  • София
И за това ще рискува живота си, като тръгна след него, знаейки къде отива?
Дъщерите обикновено лъжат майките си, когато става въпрос за любов, не си признават веднага... Wink

# 724
Може и да е влюбена, ще видим.

# 725
  • BG
Голяма скука този  еп, освен, че беше и супер отвратителен със сцената с кончето. Мадисън защо си мисли, че са по-силни и могат да победят индианците? Във фермата има малко мъже, които могат да се бият и боравят с огнестрелно оръжие, останалите са като тези от Алескандрия, никога не им се е налагало да се борят, за да оцеляват, нито знаят как, нито могат, плахи жени и безцелно мотаещи се пубери.  При първата сериозна заплаха ги виждам побягнали в паника кой накъдето свари. И как Мадисън пък вчера се появи при тях и вече всички я слушат и кимат с глави, кога стана толкова важна. И отново Ник показа, че е по-достоен за лидер, имаше достатъчно смелост да застреля в главата онова превърнало се момиче в караваната.

# 726
  • София
Малко съм раздвоен от финала.
Но като цяло все пак ми хареса.

Скрит текст:
Сцената с Абигейл бе много силна. Сякаш, Виктор подпали жив човек... А и като си спомня, че на времето всички бяха на тази яхта, няма как да няма сантименти. Разговорът с космонафта също бе много силен. Виктор разбра това, което ние знаем от оригиналното шоу, че заразата е покорила целия свят и няма спасение.
Видяхме Офелия, в ролята на троянски кон. Много се радвам на нейното дейно завръщане в шоуто. Много лъчезарна, готина, абе човек на който няма как да не симпатизираш. И в интервютата и студийната шоута е весела, забавна и усмихната, кефи ме. Добре изградиха образа на Уокър и като цяло каузата за която се бори той. Няма как да не им симпатизираш на индианците след всичко това, за което се разказа.
Ник се пострига, хехе, новинка.  Grinning
И отново Мадисън не успя да дръпне спусъка, а друг го направи вместо нея и то точно Ник. Бе малко неочаквано и брутално, но няма как да съжалиш стареца. Дори за собствените си деца не му пукаше и се отрече от тях, искаше да повлече всички след себе си.
Най-накрая разбрахме за тъмното минало на Мадисън, какво е сторила и защо... Беше точния момент да се разкрие, особено след като Алиша я нападна с много сериозни думи (и с право).
Това, което не ми харесва е това как сценаристите на шоуто се опитват да превърнат Мадисън в някакво подобие на Рик, но толкова некадърно го правят, че по-скоро я изграждат тип Шейн. Като цяло образа на Мадисън и играта на Ким Дикенс излъчват повече антипатия. И в тези две последни серии, заради нея загинаха доста хора, а всичко можеше да се размине в зародиш. Винати трябва да е нейното, изобщо не се вслушва в мнението на останалите. Не става така... По-скоро ще се превърне в Губи или Неган, отколкото в Рик. Ест. сценаристите няма да позволят това, но нещата определено не се получават при нея и трябват спешни мерки...

# 727
Ох, сега заради теб още повече нямам търпение да гледам двата епизода. Ще почакам още малко за субтитрите на втората серия.
Иначе чак септември май ще започва другата част на сезона.

# 728
  • София
10.09 неделя

Гледах и Толкинг дед. Гости бяха Уокър, Виктор, Офелия и Мадисън. Доста добро шоу се получи.
Дадох и снийк пийк от 9 епизод. Как индианците пристигат с караваните и джиповете и се настаняват в ранчото.
Как ще мелят брашно заедно, не знам. Всичко най-вероятно ще завърши с една кървава баня в края.
Сигурен съм и че Салазар и Виктор ще пристигнат също в ранчото или ще се срещнат след него някъде с групата, ама да видим.
Интересно дали ще убият някой главен герой или ще се мине само с Травис за този сезон.

# 729

Харесаха ми и двата епизода.
Скрит текст:
Много се радвам, че Джеремая е мъртъв. Време беше. Идва ред и на Трой. И той си го заслужава.
Разбрахме какво се е случило в пустинята с Офелия. Излезе, че е расист,  била кафява   ooooh!  Пълен тъпанар.
И като се замисля това обяснява защо в ранчото всички са бели. И защо не харесваше Лусиана.
Вече съм на страната на индианците. Хубаво е, че и Мадисън го осъзна. Естествено трябваше да получи едно конско от децата си.
Всъщност тя няма как да стане като Рик. Обаче може и да се превърне в някакво подобие на Губи. Тя остъпи заради децата, ако нещо се случи с тях, съвсем ще откачи. Тотален егоист е Мадисън. Ник и Алиша разбраха, че индианците са прави, но тя не искаше. Още миналата серия като прикри Трой ми стана антипатична.
Според мен се е споразумяла с Уокър да останат, ако Джеремая умре. Но братята ще създават проблеми.

# 730
  • BG
Казах ли ви, че от Мадисън лидер не става Grinning Не е имало персонаж, който да ми е толкова антипатичен като неяя. Чудех се какво изпускам понеже изтеглих 8 еп., а те явно са пуснали два???
Сега ще почиват ли и кога ще почне втория полусезон?
Скрит текст:
Цялата ситуация с индианците беше скучна и объркана, все едно гледах история скалъпена и недобре обмислена  като за детско филмче. Нищо не ми хареса, единствено индианеца ми стана симпатичен. Дори не ми се и коментира, много слаб 8 еп.

# 731
 нощен гост, септември почва.

# 732
  • BG
нощен гост, септември почва.

Сериозно ли Shocked ми те ще се застъпят с Ходещите, голяма глупост.

# 733
Е нищо, ще има двойна доза зомбита.
Би трябвало да си го дават цяло лято и да не се застъпва. Поне досега беше така, ако не се лъжа.

# 734
  • София
Няма да се застъпят.
На 10.09 се подновява.

Общи условия

Активация на акаунт