FEAR The Walking Dead

• 56 784
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
  • София
На мен също не ми е особена мъка, повечето, да не кажа всички, ме дразнят. Да се надяваме, че втори сезон ще ги затрият и ще се запознаем с други.

# 151
Много ми е мъка, че има само още два епизода. Стиснати хора  Close
На мен ми е мъка, че ще има още цеееели две седмици до ходещите. Този сериал се чудя защо изобщо го гледам. Преди всеки епизод си казвам "може да се случи нещо интересно" и само с надеждите си оставам.

Няма как да има динамика, защото е едва началото. Тепърва ще става зле. Сигурна съм, че последния епизод ще е брутален и ще чакаме с нетърпение втори сезон. Винаги така правят, оставят те без дъх на последната серия и гледаш тъпо буквите и черния екран  Laughing

# 152
Аз си чакам упорито епизода със самолета, иначе ми е невероятно мудно.

# 153
  • London
Стаааааадионааааа!

# 154
Стаааааадионааааа!
newsm48
Скрит текст:
Чудя се нещо. Това  в стадиона мажоретки ли бяха  Mr. Green
 newsm18 newsm18 newsm18

Брутален финал. Тия военни са големи гадняри. Каква е логиката да го направят, не разбирам.  Close

Негъра в клетката е голям образ. Има хляб в него и се надявам, че ще го виждаме.

Травис продължава да затъпява с всеки изминал ден
Да го изядат дано

# 155
  • London
Преди The Walking Dead, ще дават по 1мин случки в самолета. След края на сезона, един човек от самолета ще се прехвърли във Fear...
Народа се оплаква, как Fear бил муден. За мен така нагнетяват положението, че после изведнъж ще се облещим !
Все пак никой не иска да гледа два идентични сериала.
Травис ми и абсолютно реален. Колко учители по английски биха застреляли някой?! Пък и те не са видяли кой знае зор. По едно зомбенце, от далече... Пък и защо точно Травис трябва да е "Рик"? Като гледам Мади започва яко да набира сили. Взима едни Die Hard решения.Бившата и тя веднага се включи.Травис е добър човек, разчита на преговорите и дипломацията.
Явно нещата са още под контрол трябва време да се осъзнаят. Колко време ще имат, не знаем.
Чакам последния епизод с нетърпение.

# 156
Преди The Walking Dead, ще дават по 1мин случки в самолета. След края на сезона, един човек от самолета ще се прехвърли във Fear...
Народа се оплаква, как Fear бил муден. За мен така нагнетяват положението, че после изведнъж ще се облещим !
Все пак никой не иска да гледа два идентични сериала.
Травис ми и абсолютно реален. Колко учители по английски биха застреляли някой?! Пък и те не са видяли кой знае зор. По едно зомбенце, от далече... Пък и защо точно Травис трябва да е "Рик"? Като гледам Мади започва яко да набира сили. Взима едни Die Hard решения.Бившата и тя веднага се включи.Травис е добър човек, разчита на преговорите и дипломацията.
Явно нещата са още под контрол трябва време да се осъзнаят. Колко време ще имат, не знаем.
Чакам последния епизод с нетърпение.

Ама какъв е този самолет за който говорите?
И къде ще ги дават тия едноминутни епизоди?

# 157
  • Gotham City
Какъв самолет бе хора  Rolling Eyes (Елора, като я ползвам тая емотка вече, като Полина се чувствам  hahaha ) аз пак нещо съм изтървала.

Мен Мадисън ме дразни все повече и повече, гадно теле, ама и като актриса не я бива според мен  Naughty

Скрит текст:
Искам стадиона да се отвори, е не докато Дейниъл е там, има хляб в този човек, да бъде badass но после да се отвори и вярвам, че ще стане, няма как да издържи на напора на 2000 зомбенца.
На мен ми харесва именно мудността, ще излъжа, ако кажа, че не искам екшън, искам, но така напрежението повече расте.
Харесва ми, че Алиша и Крис си оправят отношенията, тия времена нямат нужда от тийнейджърски глупости и спорове. А и двамата не са тъпи очевидно.
Жал ми стана за военния, Дейниъл знае как да изтезава.
Какво ли стана с Тобаяс??

Обаче тук май няма кой знае колко гледания сериала. В замундата, под почти всички епизоди има по някой коментар "Има ли нещо общо с TWD тоя сериал??"
Субтитри никой не прави, вчера вечерта, към 8 часа бяха готови 0.32% от субтитрите и пак трябваше аз да превеждам, а така хем се спойлвам, хем се уморявам, хем отнема часове.

Може би ги затрудняват субтитрите? Във вчерашните имаше някои военни и медицински терминологии, които бая затрудниха, но за щастие мъжкия е бивш военен, та се справихме де  Mr. Green

# 158
Какъв самолет бе хора  Rolling Eyes (Елора, като я ползвам тая емотка вече, като Полина се чувствам  hahaha ) аз пак нещо съм изтървала.

Мен Мадисън ме дразни все повече и повече, гадно теле, ама и като актриса не я бива според мен  Naughty

Скрит текст:
Искам стадиона да се отвори, е не докато Дейниъл е там, има хляб в този човек, да бъде badass но после да се отвори и вярвам, че ще стане, няма как да издържи на напора на 2000 зомбенца.
На мен ми харесва именно мудността, ще излъжа, ако кажа, че не искам екшън, искам, но така напрежението повече расте.
Харесва ми, че Алиша и Крис си оправят отношенията, тия времена нямат нужда от тийнейджърски глупости и спорове. А и двамата не са тъпи очевидно.
Жал ми стана за военния, Дейниъл знае как да изтезава.
Какво ли стана с Тобаяс??

Обаче тук май няма кой знае колко гледания сериала. В замундата, под почти всички епизоди има по някой коментар "Има ли нещо общо с TWD тоя сериал??"
Субтитри никой не прави, вчера вечерта, към 8 часа бяха готови 0.32% от субтитрите и пак трябваше аз да превеждам, а така хем се спойлвам, хем се уморявам, хем отнема часове.

Може би ги затрудняват субтитрите? Във вчерашните имаше някои военни и медицински терминологии, които бая затрудниха, но за щастие мъжкия е бивш военен, та се справихме де  Mr. Green

И аз вече я свързвам с Полина таз емотка  Rolling Eyes Но тя я слага три пъти  Laughing

Скрит текст:
Абе гадни, проклети военни. С какъв акъл ще убиват хората така?  Cry Но командирът е психопат. И все пак останалите военни щом не се противят - са като него. Някои дори дезертираха. След вчерашната серия си спомних как Губернатора утрепа веднъж едни военни. Тогава се ядосах. Ама сега се радвам, че ги утрепа. Браво на него.

За военния ми стана мъчно, но само донякъде. Той не искаше да казва нищо, докато не почна да го измъчва. Значи  и на него не му дреме особено, че ще изтрепят маса народ.
С каква логика ще избиват болните? Не мога да проумея. Да ги оставят, може  и да се спасят. Хайде, приемам, че е хуманно донякъде. Да не ги изядат все пак.
Но защо ще избиват хората в града?  #2gunfire
Другият епизод ще бъде брутален. Ще им се наложи да напуснат сигурността в оградения район и шоуто започва втория сезон. Така мисля де  Thinking

В Зелката има качен епизодът с букви, но пак е смотан превода и доста липсва.

# 159
  • Gotham City
А ние с превода още снощи приключихме  Mr. Green

Скрит текст:
Военните не се противяха на лейтананта, защото не смееха, но според мен, не случайно той така и не излезе от библиотеката, според мен нарочно са го оставили. Видимо му се дразнеха, така че не са толкова лоши, както винаги, тези на високите чинове са зли, другите не са.
До някъде сметнах за редно като Мойерс накара Травис да стреля, щеше да му е от помощ в един момент, ама...

Ето за самолета Елорче
http://www.ew.com/article/2015/09/28/fear-walking-dead-flight-46 … eb-series-october

само не разбирам кога и къде точно ще са тези уеб серии

Последна редакция: вт, 29 сеп 2015, 10:00 от Awesome user name

# 160
А ние с превода още снощи приключихме  Mr. Green

Скрит текст:
Военните не се противяха на лейтананта, защото не смееха, но според мен, не случайно той така и не излезе от библиотеката, според мен нарочно са го оставили. Видимо му се дразнеха, така че не са толкова лоши, както винаги, тези на високите чинове са зли, другите не са.
До някъде сметнах за редно като Мойерс накара Травис да стреля, щеше да му е от помощ в един момент, ама...

Ето за самолета Елорче
http://www.ew.com/article/2015/09/28/fear-walking-dead-flight-46 … eb-series-october

само не разбирам кога и къде точно ще са тези уеб серии

Мерси. Довечера ще се опитам да го прочета  Grinning

Скрит текст:
От друга страна военните се обучават да се подчиняват, а не да скачат върху шефовете си  Mr. Green Но явно рано или късно и това се случва като има психопати.
Дали са го утрепали или са го оставили на зомбитата не показаха. Може и да се появи отново, още по-психясал. Щом не показаха смъртта му, определено замислят да участва и да прави проблеми.
Травис трябваше да стреля. Къде си мисли, че се намира?  ooooh! Нима още е смятал, че нещата ще се оправят. Като Бет е. Лигльо.

# 161
  • Ænima/Albuquerque
Леле, нищо не ви разбирам, като говорите. Явно не знам ничие име.  Shocked

# 162
  • Gotham City
Скрит текст:
А бе очевидно е, че военните искаха да се отърват от него. Първо онзи ефрейторчето като тръгна да си ходи, след като искаха да се отърват от Офелия, после, като сержанта (този от Сан Диего) искаше да стреля вместо Травис. И явно това им беше варианта да се спасят и те. Те наистина до такава степен са обучени да се подчиняват, че нямат избор.
Толкова ми е любопитно какво стана в тази библиотека значи  Mr. Green

Сарка, стегни се, бе душата! Може ли да не знаеш  Laughing

# 163
Трейлър за последния епизод.

https://www.youtube.com/watch?v=6C8LqDlqkL4

# 164
  • София
Споко, аз не знам кои са Дениъл, Офелия, Мойерс, Полина, Тобаяс и Крис.

Общи условия

Активация на акаунт