FEAR The Walking Dead

• 56 799
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз мисля, че ще открадна някоя яхта на първо време и ще отида на някой остров. Mr. Green

# 226
  • Gotham City
Хубаво си говорим как трябва да постъпваме, но реално не сме преживели зомби апокалипсис. Самата аз не знам как бих го приела. Може да се окажа истинска Мишон  Sunglasses или просто да се хвърля от някой покрив.
Много пъти в живота съм мислела, че  в еди каква си ситуация бих направила еди как си, но като ми дойде до главата, реагирам различно.

Може да се окажеш и Бет  hahaha

шегувам се разбира се.
Толкова игри със зомбита съм изиграла, толкова филми съм изгледала и все си мисля, че ще съм 10k №2 по време на апокалипсис, ама знае ли човек, докато не минеш през това няма как да разбереш какво и как би направил.
И според мен Офелката няма да изкара дълго, твърде ми е латино-сериал, че да преживее това.
За съжаление са ми далечни героите, не мога много да преценя, кой би преживял всичко, но да речем, че може да ни изненадат с Крис и Алиша. Алиша мисли доста реално нещата ("-Не можеш да спасиш всички"), а Крис евентуално, ако му прещрака мозъка след смъртта на майка му. We'll wait and see

# 227
  • Ænima/Albuquerque
Офелката няма да изкара дълго, твърде ми е латино-сериал, че да преживее това.

smile3532 smile3532 smile3532

# 228
Аз мисля, че ще открадна някоя яхта на първо време и ще отида на някой остров. Mr. Green
Абсолютно вярно. Там е най-сигурното място.  dance
Но не яхта, а голям кораб. Да ни е широко  Rolling Eyes

Скрит текст:
Хубаво си говорим как трябва да постъпваме, но реално не сме преживели зомби апокалипсис. Самата аз не знам как бих го приела. Може да се окажа истинска Мишон  Sunglasses или просто да се хвърля от някой покрив.
Много пъти в живота съм мислела, че  в еди каква си ситуация бих направила еди как си, но като ми дойде до главата, реагирам различно.

Може да се окажеш и Бет  hahaha

шегувам се разбира се.
Толкова игри със зомбита съм изиграла, толкова филми съм изгледала и все си мисля, че ще съм 10k №2 по време на апокалипсис, ама знае ли човек, докато не минеш през това няма как да разбереш какво и как би направил.
И според мен Офелката няма да изкара дълго, твърде ми е латино-сериал, че да преживее това.
За съжаление са ми далечни героите, не мога много да преценя, кой би преживял всичко, но да речем, че може да ни изненадат с Крис и Алиша. Алиша мисли доста реално нещата ("-Не можеш да спасиш всички"), а Крис евентуално, ако му прещрака мозъка след смъртта на майка му. We'll wait and see

Ама като нищо може да се окажа лигла като Бет.  Joy
Според мен Офелката може би ще бъде новата Бет. Или сестрата на Ник. Но тя ми се струва корава, но още не го знае  tooth

# 229
  • Gotham City
Офелката е по-скоро Ейми, esmeralda edition.
Алишата ще излезе корава!!!! box

# 230
  • Ænima/Albuquerque
Офелката е по-скоро Ейми, esmeralda edition.

smile3532

# 231
Коя беше Ейми?  newsm78

# 232
  • Gotham City

Именно  hahaha

Сестрата на Андреа Mr. Green

Сарка, само ми се смееш, ама ето

Скрит текст:

Как ще преживее апокалипсиса Росалинда? Аз не го виждам това като вариант

# 233
  • Ænima/Albuquerque
Смея се, ама си ного права. Голяма Изаура е. Ужас.  hahaha

# 234

Именно  hahaha

Сестрата на Андреа Mr. Green

Сетих се.
Ама тя се възнесе първия сезон. Кой ще ти я помни  Mr. Green

# 235
  • Ænima/Albuquerque
Възнесе се, ама някои я помним. Пък тук и главните герои ни представляват трудност. Tired

# 236
  • София
Аз пък Ейми мислех, че е дъщерята на безвратата. Thinking

# 237
  • на кого му пука
Мани ги тия.Кажи кой татю ще качиш на яхтата?

# 238
  • София
Ще краднем танкер и ще ги кача сите.

А всъщност втори сезон обявен ли е?

# 239
В имдб пише, че ще има.

Общи условия

Активация на акаунт