FEAR The Walking Dead

• 56 807
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
  • Gotham City
Ти представяш ли си така да свърши  Mr. Green това ще е най-тъпия сериал в историята, ако стане така  hahaha

# 241
  • София
Още преди да почне сезона се говореше, че ще има и втори сезон, а след пилотния епизод официално бе обявно, че ще има втори сезон и най-вероятно ще е с 16 епизода.
На мен ми е интересно на някой по-късен етап след време (зависи и колко сезона смятат да правят) дали няма да направят кросоувър с Бродещите... Да, тук събитията предхождат тези в титуляра, но от това лесно може да се излезне. Засега няма абсолютно никакви индикации за това, дори и слухове, но аз лично няма да се изненадам...

# 242
  • София
Ако оцелее някой от тези заблудените, защо не?

# 243
Моляяя, някой от тия да се мота с нашите хора?  Crossing Arms Но то е практически невероятно. Рикови две години обикалят в радиус от 50км. Къде е Калифорния, къде е Джорджия...

# 244
  • София
Имат коли в движение, това с въртенето в кръг не го разбирам много.

# 245
  • София
Ами аз ако бях и имах толкова голямо желание, щях да тръгна сама, защо да рискувам и живота на другите?

Защото има хора са леко егоисти и мислят за себе си, а не за това, че излагат другите на опасност.
Всеки би реагирал различно.

То тя като е тъпа, нали затва има някакви хора да се сетят да я озаптят.

Иначе не знам за какво говорите. Тука съм, ама ме няма!

На 4 епизод съм, кефя се, обаче за мен твърдо оригиналът е по-добър, ако и първият сезона да не беше толкова изпипан колкото този по отношение на реализъм, паника и т.н. и, ако и от този да ме е страх много повече. Щото нали, зомбита няма, ама има некви тъпи военни и дезинформация, които мен много повече биха ме притеснили и веднага бих си казала, че по-добре няма да стане в никакъв случай. А не като бате ви, маора, дето рече "Ето, дойдоха военните, всичко ше се оправи". Тва само американец би го казал, басси, в подобна ситуация. В Европа знаем, че дойдат ли военните работата не е на добре!

Ай, сакън моля вА! Никви кросоувъри... Представяте ли си я тая лигла Мадисън до Рик! Веднага я пускам да гледа цветята! И още по-зле - татенцето! Да гледа като плъх в брАшно и да получи разрив на сърцето при вида на нашите хора!

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 18:12 от В@ня

# 246
  • София
Абе, Ване, от тия ще оцелеят само Крис, латино-дядото и евентуално Алиша. Това колко години по-рано е? Евентуално 5-6? Латино-дядото вече ще е на годините на Сетракиян, тия двамата ще бъдат семейство с деца и по-корави от Рик и Норми, ще видиш.

# 247
  • София
Как 5-6 мър! Сестричката на Карл е на едва годинка! Айде, две!

# 248
  • София
Е, Рик не беше ли известно време в кома? Мисля, че първи епизод на Ходещите не е веднага след епидемията, а е минало време?

# 249
Доколкото разбрах се развива докато Рик е в кома, което им дава по - голяма свобода да разтеглят сюжета.

# 250
  • София
Е Рик, не е бил в кома години. Седмица-две да е бил. Ама надали и толко, щото се пак лекарства, туй-онуй ако няма кой да те наглежда...

# 251
  • София
Как седмица, мър Ване, повече беше... Някой с повече акъл да ни просветли тука.

# 252
Случайно се натъкнах на няколко интересни къщи при зомби апокалипсис.  Joy
Някои са страхотни  newsm51

# 253
  • София
Начи у тоя бункер едно зомби да не видиш и жив нема да излезеш!

# 254
Да не би да говориш за този, който прилича на огромна сива тухла  Mr. Green
Обаче не е такъв. Отваря се.

http://perezhilton.com/2011-06-01-first-zombie-proof-house?photo=0#gallery

Аз предпочитам остров обаче.

Общи условия

Активация на акаунт