FEAR The Walking Dead

• 57 061
  • 757
  •   1
Отговори
# 510

в комикса това го направи Неган, така всъщност загина лекарката.

Всъщност Холи така загина.

# 511
зомбираната Холи ухапа Дениз.  Tired
точно както Рийд ухапа Конър

# 512
Оф, да.
Това означава, че взимат идейки от комикса.  Laughing

# 513
  • София
Холи, Рийс, Конър... аз кой сериал гледам? newsm78

# 514
А, де?  hahaha
Холи и Дениз са от комикса, айде Дениз и от другия сериал  Cry

Рийд е социопатчето дето завладя яхтата, Конър е брат му шефа на кораба, който направи стек на Алиша

Nature Sunny
Скрит текст:

# 515
  • София
А мерси, Бум, още не съм стигнала до тия социопатчета. Mr. Green

# 516
Рийд беше много гнусен тип.  Sick
Скрит текст:
Издразни ме оная бременната като открадна пържолата. Това не е никак културно  Naughty

# 517
1. Веднага се сетих за Рик в танка. Инфарктна сцена в началото на сезона. И още, и още. Тук липсват такива моменти.

Ааа, ми като ги бяха обградили зомбита на онуй островче? Инфаркт! Ама по приказен начин се спасиха, щото зомбитата нападаха като в класически екшън: едно по едно.  Mr. Green Ей това не ми харесва на мен особено, приказното, но не ми е болка за умиране.

Някой да ми обясни -- какво толко драпат към Мексико? Само защото Странд е рекъл, че там го чакат? Каква точно им е гаранцията, че там зомбитата са по-малко? Или имаше няква крепост? Забравила съм, не знам що.

# 518
  • BG
И аз се чудех защо точно Мексико, предполагам, че там има някакво защитено селище, нещо подобно на Александрия, иначе не вярвам зомбитата някак си да са заобиколили Мексико Wink

# 519
Останах с впечатление, че къщата е като крепост на наркотрафикант,
не знам дали са го казали, ама така си го представих   hahaha

# 520
Аз се представих голямо имение с голяма ограда.

# 521
  • София

Някой да ми обясни -- какво толко драпат към Мексико? Само защото Странд е рекъл, че там го чакат? Каква точно им е гаранцията, че там зомбитата са по-малко? Или имаше няква крепост? Забравила съм, не знам що.
Може да са решили, че руснаците са ударили Америка с някакъв вирус, който засяга само хората с американски паспорти и зелени карти. Mr. Green

# 522
  • София
И аз се чудех защо точно Мексико, предполагам, че там има някакво защитено селище, нещо подобно на Александрия, иначе не вярвам зомбитата някак си да са заобиколили Мексико Wink

Точно така. Голяма къща-крепост на приятеля на Виктор Странд. Това ще е тяхната Александрия, предполагам до края на сезона, че и не малка част от следващия... Simple Smile

# 523

Точно така. Голяма къща-крепост на приятеля на Виктор Странд. Това ще е тяхната Александрия, предполагам до края на сезона, че и не малка част от следващия... Simple Smile

Освен, ако не се окаже, че е превзета, отвътре примерно, да речем, че приятелят се е гътнал от нещо и е нахапал цялата прислуга там Mr. Green

# 524
Споко, ще разчистят. Постепенно придобиват опит. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт