FEAR The Walking Dead

• 57 051
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Останах с впечатление, че къщата е като крепост на наркотрафикант,
не знам дали са го казали, ама така си го представих   hahaha

И правилно!  Mr. Green

Такаааа,
Скрит текст:
имаме религиозна откачалка от най-опасния вид, бавно откачащ Крис и Странд, който аха да стане Жулиета, ама му дойде акъла в последния момент. Много ми е интересно тия, дето толко не ги е страх от зомбитата, ми си ги пазят, обичат и отглеждат, що не пъхнат ръка-две през решетките, та да ги пообичат отблизо.  Twisted Evil

# 526

Скрит текст:
И правилно!  Mr. Green spoiler]имаме религиозна откачалка от най-опасния вид, бавно откачащ Крис и Странд, който аха да стане Жулиета, ама му дойде акъла в последния момент. Много ми е интересно тия, дето толко не ги е страх от зомбитата, ми си ги пазят, обичат и отглеждат, що не пъхнат ръка-две през решетките, та да ги пообичат отблизо.  Twisted Evil
Скрит текст:
За мен Крис не откача, просто след първоначалната еуфория на острова, как се справя с убиването на зомбита, изпадна в стрес, нещо като PSTD, и спря да мисли рационално. Може дойде на себе си, но как ще върне изгубеното доверие, не знам. Освен ако не ги спаси в някаква мегаопасна ситуация.
Изобщо не ми беше минало през ума, че ще гледаме "Фермата на Хършел" 2 
А Силия, дето искрено се радваше, че синът й не е прострелян в главата, когато е умрял и питаше наркомана, защо е унил, докато й съобщаваще за смъртта на сина й, не искам даже да мисля  какво ще го направи Странд сега след стрелбата 

# 527
То откачането е именно прекратяване на рационалното мислене, изразено неделикатно.  Mr. Green
Скрит текст:
Съчувствам му, но е неадекватен по извънредно опасен начин. Crossing Arms Ник също ме притеснява в тази връзка. Впечатлителен е, уязвим, а оная само чака да налее в нечия глава нещо отровно.

Скрит текст:
Изобщо не ми беше минало през ума, че ще гледаме "Фермата на Хършел" 2

hahaha И на мен, но ми е някак мило, върна ме в доброто старо време.
Скрит текст:
Жалко, че Силия не е симпатяга като Хършел.

# 528
Не съм гледала още, но

Скрит текст:
не можаха ли да измислят нещо друго, ами крадат от Одещите  ooooh! Толкова ли нямат въображение.

# 529
Не е въпрос на въображение, а на реализъм.
Иначе като нищо ще ги пратят в Кейп Канаверал и оттам на Луната.

# 530
Гадове!
Умря  Sad

# 531
# 532
Как кой  Cry Cry Cry
Скрит текст:
Утешавам се само с мисълта, че просто за Дъгри не са имали бюджет да му плащат заплатата, като на Андрю

# 533
Ама пак не каза кой. Не съм Нострадамус  Crossing Arms
Скрит текст:
Кой пък е Дъгри?  newsm78
Моля за конкретен спойлер smile3516

# 534
Дъгри Скот е актьорът, който играе половинката на Странд  Peace

# 535
Скрит текст:
А той ли  Laughing Много важно.  Twisted Evil

# 536
  • София
Скрит текст:
Мрачна, тягостна серия.
Повтарят се нещата с фермата на Хършил, но това не е лошо, по-скоро си е жива доза суров реализъм. Хареса ми епизода. Този сезон няма серия, която да не ми е харесала, много съм доволен като цяло.
Крис не отива на добре, изперква момчето, но ще претърпи и той катарзис и ще се реабилитира в някой критичен момент. Simple Smile
Жалко за Дъгри Sad

# 537
  • London
За мен не е изненадващо че
Скрит текст:
си държаха мъртвите наоколо. Нормална човешка реакция да се грижиш за близки същества. А и не са наясно какво точно става. Добре че Странд реши да не се самоубива. Или просто ги говореше на гаджето са го успокои, пък е нямал намерение.
Салазар е железен. Чудя се защо насила изпростяват образа на Травис?!

# 538
За мен не е изненадващо че
Скрит текст:
си държаха мъртвите наоколо. Нормална човешка реакция да се грижиш за близки същества. А и не са наясно какво точно става. Добре че Странд реши да не се самоубива. Или просто ги говореше на гаджето са го успокои, пък е нямал намерение.
Салазар е железен. Чудя се защо насила изпростяват образа на Травис?!

Съвсем в реда на нещата е, като тези в Индонезия с техния фестивал с умрелите им роднини  Sick  :
Скрит текст:
мега гадни снимки

# 539
Скрит текст:
Време беше да видим мексикански зомбита  Mr. Green
Това с кучето беше брутално  Cry По-добре кокошки да им дават, ама куче. Знам, че е расистко, ама какво да правя.
Крис изперква тотално. Дано се оправи. Той верно май мислеше да ги заколи и двете. 
Жалко за приятеля на Странд. Тъжно беше.
А тази Силия така  и не разбрах, защо уби тези от църквата?  newsm78 Някой от вас разбра ли защо ги уби?
Другата седмица подозирам, че ще има спречкване между Силия и Странд. Много откачена жена. Предпочитам си Хършел  Crossing Arms Той се надяваше, че е просто вирус, който може да бъде излекуван. Тази е просто куку. Избива живите, грижи се за мъртвите  Close
Горкото кученце. Най-гадно ми беше това.

Общи условия

Активация на акаунт