Бихте ли се възползвали?

• 18 178
  • 354
  •   1
Отговори
# 150

Абе това с връзката и раждането е ала-бала! Стоиш и се напъваш и някой ти рови между краката....никаква романтика! Ако можех да го избегна и има алтернатива бих се възползвала на секундата! Не виждам нищо романтично да станеш 100 кила, да ти се деформира тялото и да получиш стрии ( добре, че не съм предразположена към такива неща), но имам познати, които тотално са деформирани...после ми говорете за връзка с бебето! По-добре да отидеш да си го вземеш живо и здраво , а ти да си в отлична форма.

Laughing
Нито съм станала 100 кила, нито имам стрии, нито съм изгубила отличната си форма. Причини за деформиране на тялото- бол, бременността е напълно естествен процес и не би трябвало да води до такова, освен ако няма някаква патология и/или пълен мързел и ядене за двама  Wink

# 151
  • София
Ми, като те е страх да се отключат, стискай краката и не бременей!

Чек, ти какво скачаш, това е положението! Очевидно, че за да бъде бебето в кувьоз е по-важно да се съхрани живота му!

# 152
. Причини за деформиране на тялото- бол, бременността е напълно естествен процес и не би трябвало да води до такова, освен ако няма някаква патология и/или пълен мързел и ядене за двама  Wink

Е как да не води, вие сега ще кажете, че и корем не сте имали. Аз имах сигурно най- безпроблемната бременност възможна, и пак не беше нещо, да го наречеш приятно. То ако беше приятно нямаше да се нарича бременност. И корема ми си беше корем, и кръста ме боля ( предимно от невежество относно стойката, признавам),  и хемоглобина ми изплюска. Да не говорим за хормонални последици, кървища разни и подобни, знаете, нищо особено, но неприятно.

Научните новости освен всичко друго, са за да спестяват труда и дискомфорта на мързеливите, вместо да переш - пере, вместо да миеш - мие, вместо да носиш дете - носи Joy

# 153
къде са родени мишки и кози така и са нормални? Видяхме какво стана с овцата Доли, и за нея се твърдеше в началото, че нищо й няма, пък тя взе, че умря от всички възможни старчески болести по овцете. бебетата в кувьозите усещат липсата на жив контакт, а какво остава за нероденото. Каквито и условия да се имитират, те ще са имитация, менте.

Не разбирам защо трябва да се търси романтика в бременността и раждането? Добра-лоша, сто кила или не, предпочитам аз да си свърша работата с бременността и раждането. Това е цената, която се плаща.

Да, успешно са родени нищо им няма. Потърси и ще видиш. Какво стана с Доли? Ми нормално като за пръв път. Виж след Доли, колко клонирани животни има и все по - усъвършенствани и по - добри технолигии се прилагат. Нали не смяташ, че всичко спря с Доли?
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_that_have_been_cloned

# 154
. Причини за деформиране на тялото- бол, бременността е напълно естествен процес и не би трябвало да води до такова, освен ако няма някаква патология и/или пълен мързел и ядене за двама  Wink

Е как да не води, вие сега ще кажете, че и корем не сте имали. Аз имах сигурно най- безпроблемната бременност възможна, и пак не беше нещо, да го наречеш приятно. То ако беше приятно нямаше да се нарича бременност. И корема ми си беше корем, и кръста ме боля ( предимно от невежество относно стойката, признавам),  и хемоглобина ми изплюска. Да не говорим за хормонални последици, кървища разни и подобни, знаете, нищо особено, но неприятно.

Научните новости освен всичко друго, са за да спестяват труда и дискомфорта на мързеливите, вместо да переш - пере, вместо да миеш - мие, вместо да носиш дете - носи Joy

Точно! Не само, че се нарича бременност от бреме, а и на времето даже са казвали "тя е трудна". Това нали, защото много леко и приятно чувство е бременността.

Напълно съм съгласна! Трябва да си мазхоист за да се кефиш и да ти харесват всичките несгоди по време на бременността! Не става въпрос за мързел, а за комфорт! Що не си перете дрехите на ръка, а използвате пералня - защото е по-лесно! Същото е с всяко едно ново нещо, направено е да улеснява хората за да инвестират времето си в нещо по-приятно! Да, искам да ми е комфортно, да не се чувствам издута, да не се съобразявам, че не мога да спортувам или пък да изпия чаша вино, както и куп други дейности, които не може да правиш докато си бременна.

# 155
Точно така мисля и аз.

# 156
"да улеснява хората за да инвестират времето си в нещо по-приятно! "

Аз пък си мислех, че идеята е да използваш времето си по-рационално и продуктивно, не просто по-приятно.

# 157
Темата е интересна, но още по-интересен ми стана факта, че има майки, които без абсолютно никакви медицински показатели биха си дали гените в някаква машина да им износи детето Shocked
И то не за друго ами за да си пийват винце и да си живеят живота. Ами глупаво е. Като ви четох останах с впечатлението, че бременността е най-ужасният период в живота на една жена, което изобщо не е вярно. Има си и трудните моменти, но като цяло това е толкова вълнуващ период, че никога не бих се отказала от него!

# 158
  • София
Сериозно, винце? Това ли успя да прочетеш във всички мнения  ooooh!

# 159
Шт, тихо сега, по принцип е модерна поза да говориш как майчинството не те кефи и всъщност си създадена за други работи, ама на- и дете си родила.

# 160
Аз прочетох, че щом медицината е напреднала и е измислила секциото, що да се пънем. Е вярно, може да умрем, ма то на другите хора се случва, пу пу..

# 161
Добре де, наистина не разбирам. За някои жени  бременността, естественото раждане, кърменето не са нито приятни, нито вълнуващи преживявания, още по - малко пък "модерна поза". Моля ви! Със сигурност има жени, за които е изключително вълнуващо, но не за всички. Защо е толкова невероятно и трудно за вярване и разбиране?

# 162

Темата е интересна, но още по-интересен ми стана факта, че има майки, които без абсолютно никакви медицински показатели биха си дали гените в някаква машина да им износи детето Shocked
И то не за друго ами за да си пийват винце и да си живеят живота. Ами глупаво е. Като ви четох останах с впечатлението, че бременността е най-ужасният период в живота на една жена, което изобщо не е вярно. Има си и трудните моменти, но като цяло това е толкова вълнуващ период, че никога не бих се отказала от него!

А, ами то едва ли ще карат някого да се откаже от този вълнуваш период и да си даде гените в машина, не вярвам да е задължително, няма страшно.

Шт, тихо сега, по принцип е модерна поза да говориш как майчинството не те кефи и всъщност си създадена за други работи, ама на- и дете си родила.

Не майчинството.  Защо днес всички сте толкова несъсредоточени?

# 163
"Майчинство" в широкия смисъл, като се почне от идеята, че е срамно да искаш бебе, мине се през бременността (ау, гадост!) и се стигне до "памперси и пюренца".

Майчинство като антипод на битието и съзнанието на мацката.

# 164
  • София
Като е толкова ужасно, защо си го причиняват, питам аз.

Общи условия

Активация на акаунт