Бихте ли се възползвали?

• 18 198
  • 354
  •   1
Отговори
# 225
Не, разбира се, точно както не бих се възползвала от инвалидна количка, когато имам здрави крака. Пак ще свърши работа, за да стигна от едно място до друго, при това без да се мъча и моря, ама няма да е съвсем същото.
Колкото до връзката между бебето и майката, докато е в утробата й, би било показателно да се направи запитване към потенциалните ползватели какво избират: изкуствена утроба или сурогатна майка. На бас, че повечето ще изберат изкуствена утроба, за да няма никаква връзка между детето и жената, която го е износила, т.е. майката Wink И отделно тези, които биха избрали сурогатна майка какво ще изберат: мръсна и невежа циганка или по възможност спретната бяла жена с коеф. на интелигентност над средния. Няма никаква връзка уж, ама има съмнения.

# 226

А, аз съм навита само на Т-100:)

Т-1000. Но да, сигурно умее да прави чудеса... Joy

Всъщност моделът бил познат като Т-101. Надявам се някой ден да го реализират.

Колкото до изкуствената утроба...представям си ако стане супер рутинно и сложат някакъв низш персонал да се грижи за инкубаторите. Тия бебета ще се научат на псувни, още преди да са се родили.

И имайки предвид, че наскоро акушерка преби бебе, като нищо ще има психопати, които да се изгаврят с нероден фетус, като му сипят водка в разтвора.

# 227

Колкото до изкуствената утроба...представям си ако стане супер рутинно и сложат някакъв низш персонал да се грижи за инкубаторите. Тия бебета ще се научат на псувни, още преди да са се родили.

И имайки предвид, че наскоро акушерка преби бебе, като нищо ще има психопати, които да се изгаврят с нероден фетус, като му сипят водка в разтвора.

JoyОх не мога. Joy Grinning

# 228
Що пък водка точно?  hahaha

# 229
Ми няма да хабим хубавото уиски я!

И представете си, ако технологията я имаше днес и мутресите си въдеха бебетата в инкубатори. Щеше да има отвлечени деца, още преди да са се родили.

# 230
МилоУУУ! Едни мутри в черен джиБ са отвлекли епруветкатаааааааааааааааа!!! newsm45

# 231
Това си е сериозен довод- човешкият фетус в 80% от развитието си е бая грозноват. Едва ли ще предизвиква приятни чувства и желание да го защитиш, защото дори не изглежда съвсем като човек.

Бременните ги пазят, защото си представят, че имат вътре сладко бебенце, а не малко извънземно. Обаче ако сложиш малкото извънземно в прозрачен буркан, доста хора ще се погнусят. Всъщност човешки плод в прозрачен съд си е фрийк шоу отвсякъде...дано да не прекаляват с прозрачните материали, ами да си ги въдят на закрито и да не ги гледат много-много.

Сещам се за експеримента, в който отглеждали плъхове, но за едните говорели хубави неща, а за другите- коментирали колко са грозни и гнусни. Втората група плъхове се разболяла и измряла.

Та няма да е много гот някой да отглежда хора и понеже му е рутинна работа, да си мисли- оф, днеска пак трябва да си полея реколтата от изродчета...

Другият етичен проблем: кой  ще има право да ползва технологията? Нали се сещате, че винаги ще има излишни ембриони или гамети, така че да се появят деца без никаква връзка с родител, създадени от държави или корпорации.

# 232

Другият етичен проблем: кой  ще има право да ползва технологията? Нали се сещате, че винаги ще има излишни ембриони или гамети, така че да се появят деца без никаква връзка с родител, създадени от държави или корпорации.
 Клонингите атакуват...
Нека силата бъде с вас.

# 233
  Няма да е прозрачна бе, вие луди ли сте. Телесен цвят. И с подходящ дизайн, може да привлекат Гигер.

# 234

Другият етичен проблем: кой  ще има право да ползва технологията? Нали се сещате, че винаги ще има излишни ембриони или гамети, така че да се появят деца без никаква връзка с родител, създадени от държави или корпорации.
 Клонингите атакуват...
Нека силата бъде с вас.

То и сега донякъде има хора, които са продукт на държави или корпорации, а не на семейства. Само че почва след раждането, с помощта на образованието. На същия принцип може да си "произведеш" желаните хора още от фабричните настройки.

" Няма да е прозрачна бе, вие луди ли сте. Телесен цвят. И с подходящ дизайн, може да привлекат Гигер."

Аз винаги си ги представям като в Матрицата, прозрачни, с червеникаво-кехлибарена светлина.

# 235
  • София
Това си е сериозен довод- човешкият фетус в 80% от развитието си е бая грозноват. Едва ли ще предизвиква приятни чувства и желание да го защитиш, защото дори не изглежда съвсем като човек.

Бременните ги пазят, защото си представят, че имат вътре сладко бебенце, а не малко извънземно. Обаче ако сложиш малкото извънземно в прозрачен буркан, доста хора ще се погнусят. Всъщност човешки плод в прозрачен съд си е фрийк шоу отвсякъде...дано да не прекаляват с прозрачните материали, ами да си ги въдят на закрито и да не ги гледат много-много.

Сещам се за експеримента, в който отглеждали плъхове, но за едните говорели хубави неща, а за другите- коментирали колко са грозни и гнусни. Втората група плъхове се разболяла и измряла.

Та няма да е много гот някой да отглежда хора и понеже му е рутинна работа, да си мисли- оф, днеска пак трябва да си полея реколтата от изродчета...

Другият етичен проблем: кой  ще има право да ползва технологията? Нали се сещате, че винаги ще има излишни ембриони или гамети, така че да се появят деца без никаква връзка с родител, създадени от държави или корпорации.

верно си е така, нали я видях онази скандална изложба на човешкото тяло, имаше и съвсем истински ембриони и фетуси в различни периоди от развитието. Ако човек не е подготвен какво ще види, направо може да си намрази бебето. Затова Природата, Господ и пр. са измислили да е скрито преди да се роди.

аз и сега си влача здравословни последствия от двете раждания, но ако трябва да избирам, пак бих избрала аз да си бременея и родя съвсем лично. Ако щете и заради това, че не искам някакви стрейнджъри да контролират процеса.

# 236
Каква ти изложба, аз от едно 4Д на родните ми деца после сънувах кошмари:)

Отрязана глава и плод без майка- може би двете най-ужасяващи неща за човека. На инстинктивно ниво усещаш, че има нещо много, много погрешно. То повечето филмови чудовища имат по нещо фетално у себе си- или костеливост, или прозрачна кожа, или липса на коса, или една специфична безизразност, изобщо- недопечен човек.

# 237
  • Пловдив
Не,не бих,ако това не е единственият начин да имам дете. Тези месеци са били едни от най-прекрасните в живота ми и смятам,че бременноста е от особено значение за изграждането на връзка между майка и бебе.

# 238
Нали разбирате, че ако изкуствената бременност замени естествената, това ще смени и цялата емоционална украска на "да имам дете"? В момента имането на дете е обвързано с намиране на съпруг или съпруга, все още е обвързано в повечето случаи и със сексуалността, с емоциите, с трудния избор да преживееш болка, за да го имаш.

Ако е съвсем лесно, ще е нещо като да си вземеш кученце.

# 239
Не,не бих,ако това не е единственият начин да имам дете. Тези месеци са били едни от най-прекрасните в живота ми и смятам,че бременноста е от особено значение за изграждането на връзка между майка и бебе.

Ама каква връзка! Раждането не те прави родител, а отглеждането и възпитанието на детето.
Колко жени са родили и са изоставили децата си....къде е връзката?!
Родител е този, който от човечето прави човек!

Общи условия

Активация на акаунт