Бихте ли се възползвали?

• 18 181
  • 354
  •   1
Отговори
# 285
О, аз ядях като разпрана. Вечно гладна бях.  Но добре, че не ми се отрази след раждането, та свалих килата от самосебе си без диети. Нито стрии, нито висящи меса имам, но ми пречеше по време на бременност много.

# 286
Ако те гони вълчи глад, като забременееш, значи дотогава не си се хранила пълноценно и тялото почва да попълва липси. Иначе няма нужда от чак толкова допълнителни калории.

# 287
Ако те гони вълчи глад, като забременееш, значи дотогава не си се хранила пълноценно и тялото почва да попълва липси. Иначе няма нужда от чак толкова допълнителни калории.
А да бе, това си е физиология - винаги съм била слаба, с добър апетит, пу да не ми е уроки.

# 288
а имането на деца е най-екстремният спорт, който познавам.

Моме, моме, и да не раждаш, пак ще ти увисне! Питай баба си Лили Иванова - не е раждала, ама и на нея й увисна!

Нали! Гравитацията действа безотказно особено комбинирана с увеличаване на ЕГН-то...

# 289
  • Майничка
...Когато Мадона и Алла Пугачова кажат, че бебетата им са от изкуствена утроба, тогава ще повярвам!

Е, Алла Пугачова е използвала сурогатна майка с последните и не го крие.

# 290
...Когато Мадона и Алла Пугачова кажат, че бебетата им са от изкуствена утроба, тогава ще повярвам!

Е, Алла Пугачова е използвала сурогатна майка с последните и не го крие.
А бащата Филип Киркоров ли е?

# 291
При Алла Пугачова, силно се съмнявам, че и яйцеклетките са били нейни.

# 292
Момент...бременността Е нормалния живот, другото е аномалия.

"нормална и адекватна, но да речем, че съм суетна и прекалено активна"

Нали знаеш, че всъщност това означава, че си по някакъв начин ненормална. Нормално е да си адаптивен и да направиш оптималното, не да забиеш в една посока за сметка на друга. Съответно имам усещането, че точно заради тия митове как бременността те прецаква и деформира никой не се опитва да открие начин да НЕ става така, доколкото може.

Не мога да си представя да се погледна пред огледалото и да видя, че има нещо излишно или увиснало.
Въпрос на гледна точка.... ето днес, отивам аз на маникюр и гледам една бременна жена ( дори момиче), стои и си чака реда за фризьор....ми по-добре да има изкуствена утроба пред подобни гледки: 150кила, мазна коса, запуснат маникюр.....е вярно е, че поне се е сетила да се подстриже  Joy Joy Joy
Хем жената ще е щастлива, нейният съпруг, околните и дете ще има.

Е че за какво тогава ти е дете? След като си толкова перфектна, просто си преставям, ако едно бебе те напишка например  Joy Ами ако не се държи и изглежда перфектно, какво ще правиш тогава?

И се сещам покрай това за филмът "Гатака" с Джуд Лоу-там кръстосваха гени и създаваха бебета по вкус, а родените случайно бяха като сегашните клошари низвергнати.

# 293

И се сещам покрай това за филмът "Гатака" с Джуд Лоу-там кръстосваха гени и създаваха бебета по вкус, а родените случайно бяха като сегашните клошари низвергнати.

и стигаме до Джани Версаче и "бебето като аксесоар"

# 294
  • София
При Алла Пугачова, силно се съмнявам, че и яйцеклетките са били нейни.

Тя и без това ще живее сто години и ще смени още поне двама мъже, та нея ще я изчакаме да се похвали с бебе от изкуствена утроба.

Бащата е Максим Галкин. Май и близнаци имат на всичко отгоре.

# 295
Не съм чела последните стр., но по повод сурогатните майки - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1490061

# 296
Може би бих се възползвала.

# 297
  • някъде в орбита...
Не виждам нищо странно или притеснително в това да се ползва изкуствена утроба. Нито в ползването на сурогатна майка, осиновяването, донорството на сперма или яйцеклетки, и т.н.
Базирайки се на собственият си произход, на тези с които деля кръв, и на половинката, няма никакво значение как едно дете идва в семейството. За мен термините "родител" и "дете" се отнасят за отношенията между хората, не за споделени гени.

# 298
Ако има възможност за т.нар "изкуствена утроба" се обзалагам, че доста жени ще се възползват и не само тези с проблеми.
Не виждам нищо романтично в това да станеш слон, да ти се деформира тялото и да те мъчат в родилното, да ходиш през 5 мин до тоалетната и да не можеш да спиш.... да не говорим за останалите екстри от бремеността....

Има жени , като мен самата да им се случи това "не романтично" -то и да усетя "останалите екстри" на бремеността. Може ли да сте толкова  Shocked  Sick даже не намирам точната дума. ДА бих се възползвала след като пробваме вече 3 години и не се получава,дори живота си ще дам да го изпитам.

# 299
  • Galaxy 13197853088
Я каква хубава тема. Мога да предположа и
как са гласували мамите. Повечето ще са за.
Познах.
Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт