Отговори
# 450
  • София
Хепи не се връзвай на работата в офиса, в крайна сметка сега вие с бебо сте най-важни.
Понеже се колебаеш за болницата, моя съвет е отиди в Надежда - базата и храната са по-ок от Тина Киркова, а лекарите са бивши кадри на Тината, уж по-добрите, та би трябвало да остане също толкова доволна от медицинските грижи.

Иначе дано бързо ти нормализират кръвното и да ви пуснат у дома.
За ФБ стискаме палци всичко да е чудесно!

Иначе и моето АГ, което не прави ФМ, онзи ден на прегледа, каза че главата и мерките са чудесни и според нея нямам нужда от ФМ, но аз ще си отида при Марков, поне да се видим с дребчо пак.

Ел, моя съвет е да не отлагаш и да отидеш при специалист. Не знам обаче сега какви изследвания могат да ти направят - при мен за джоба на венеца, казаха че категорично не можем да правим снимка, за да видим корените как са, правиха консултация и с акушерка. При теб ако се наложи някакъв скенер не знам, гледай задължително да имаш престилка на корема. Ако е ЯМР не знам. Но недей на неглижираш състоянието си!

За болежките и придърпванията си мисля, че е от разтягането на матката и осигуряването на място за бебчетата, та не се и замислям, само внимавам да не отговарят на контракции - т.е. да няма втвърдяване на корема.

Момичета прекрасен ден!   bouquet

# 451
В Надежда ми се полахат само 3 дни по тази клинична пътека. Честно казано имаме спестени пари, не ми е това проблема, ама...ако се наложи повече да се лежи, да се ходи и пак и пак и пак. Засега отидох на преглед в ТК, утре влизам там във ВИП (полагат ми се 5 дни по фонда), дано да не е мега гига хипер зле.

Днес бебо е много активен, дано да му е добре, а да не рита защото не му е окей.  Simple Smile

# 452
На момичетата с болежки пожелавам бэрзо да отминат  bouquet През нощта усетих схващане на десния крак,като се събудих още е схванат,не боли,просто едно тъпо усещане. Това ли са крампите?

# 453
На момичетата с болежки пожелавам бэрзо да отминат  bouquet През нощта усетих схващане на десния крак,като се събудих още е схванат,не боли,просто едно тъпо усещане. Това ли са крампите?

Да, отиди да ти изпишат нещо. То ще е или Магнерод или Магнерич.  Peace
И аз снощи пак получих доста силни.

# 454
Хепи,лекаря е още в отпуска. Но преди отпуската ме беше казал да взимам магнезий на прахчета. Ама аз така и не почнах да пия. Та сега се чудя да почвам ли. Те като се почнат може ли като има подобрение да се спират?

# 455
  • София
Happy days,  дано престоят ти в болницата е кратък и положението да се овладее! Успех утре на феталната, ще те чакаме с добри новини!

purpletka, весело изкарване на почивката, само положителни емоции да събереш!

# 456
Хепи не се настройвай зле към Тина Киркова. В крайна сметка сме големи момичета и навъсената физиономия на някоя и друга сестра или санитарка няма да те събори, нито кофи яденето, ако още им е такова - това са им най - големите кахъри, спокойно. Докторите там също са добри, лежала съм там, видяла съм много, не го мисли, ще те оправят за нула време. Във ВИП стая ще ти е спокойно, можеш да излизаш, имат градинка и тн, бързо ще мине, не отиваш в ада а в една добра болница, ще видиш Hug

# 457
Убедена съм,че там са добри, все пак се занимават само с бременни и раждания и бебевци.  Mr. Green
Пък и аз съм си дебелокожа, надали ще ме трогне нещо. Просто си мрънкам предварително.
Но ми се видяха доста по-добре от Шейново, а и имаме координаторка (добра е жената, не мога да се оплача). Ако има нещо--ще тормозя нея.

# 458
Хепи ще издържиш ,както казах ти и бебчо сте най важни ,така че стискаш зъби. Шефа ти ме разби ама ще свикне  Hug
Ел и за тебе стиснати палци всичко да е наред.
Моята фм мина. Всичко а момата е наред. Усмихаваше се,лапаше ръце. Таткото беше супер доволен. Изпизаха ми магнезий,защото плацентата ми била малко ниско. Повече почивка,нищо тежко и забраниха половитЕ контакти (за ужас на ММ hahaha

# 459
Keri, чудесно. Освен за сеXa, но и това ще мине.

Шефа се усети вече, предадох му какво трябва да прави  hahaha, но той си мисли,че в понеделник ще съм на линия.  Whistling Whistling Whistling

# 460
Happy days,  дано престоят ти в болницата е кратък и положението да се овладее! Успех утре на феталната, ще те чакаме с добри новини!

purpletka, весело изкарване на почивката, само положителни емоции да събереш!

Благодаря  Hug

Хепи, харесва ми настройката ти  Peace И наистина смятам, че условията не са чак толкова важни, колкото докторите. Храна и мъжо може да ти донесе ако видиш зор, но ако докторите не ти вдъхват доверие не може да ти донесе други  Peace Стискам ти палци и за ФМ и за престоя в болницата да се нормализират нещата. Имам приятелка АГ, която е раждала точно в София в Тина Киркова, защото там е работела нейното АГ...

keri_, не знаех, че на ФМ се виждат дори израженията на лицето на бебчо! Много се развълнувах като ти прочетох поста  Heart Eyes Радвам се че момата ви се развива добре, само така!  Hug

# 461
  • Варна

Хепи, харесва ми настройката ти  Peace И наистина смятам, че условията не са чак толкова важни, колкото докторите. Храна и мъжо може да ти донесе ако видиш зор, но ако докторите не ти вдъхват доверие не може да ти донесе други  Peace
Абсолютно! Peace

# 462
Благодаря мацки, не знам какво щях да правя без Вас.  Hug

# 463
Добър ви ден,

Хепи, стискам палци да се нормализират бързичко нещата и престоят в ТК да мине неусетно  Hug
Sofiyaaa, аз ще правя консултация с офталмолог, казаха ми - най-рано в седми месец, а по-добре и още по-късно, ако няма проблеми, защото нещата през бременността се променят. Аз вече се усещам, че ми е мръднал диоптъра. Моят е нисък де (-1,5 на -3), но съм с мързеливо око и слаб астигматизъм в добавка.

Момичета, мисля че имам контракции, ако разчитам правилно "сигнала" - коремът ми се втвърдява за няколко секунди, абсолютно безболезнено и само в покой /всъщност не знам, но в движение не бих могла да го усетя, не е нещо твърде натрапчиво като усещане/. Случва се 3-4 пъти на ден, док каза че било нормално и да не се шашкам - да си пия магнезия + но-шпа.
Не е ли много рано в 20 седмица за контракции?

# 464
Неееее и аз съм с мързеливо око и астигматизъм, не ми казвайте, че ще е пречка за нормално раждане, Нения притесни ме  Thinking аз си взех направление за очен и ще ходя след две седмици, че не ми се чете с тия очила нещо.

Общи условия

Активация на акаунт