Отговори
# 600
  • София
Да, като в него е включен и запис на прегледа, върху диск, USB или друго устройство.
Обаче е важно да си кажете в началото, че искате, иначе няма да запишат прегледа.
Цената не се променя от това дали ще искате диск или не.

Отделно и снимки би трябвало да ни разпечатат, ако има интересни за нас кадри.  Simple Smile

# 601
Да, като в него е включен и запис на прегледа, върху диск, USB или друго устройство.
Обаче е важно да си кажете в началото, че искате, иначе няма да запишат прегледа.
Цената не се променя от това дали ще искате диск или не.

Отделно и снимки би трябвало да ни разпечатат, ако има интересни за нас кадри.  Simple Smile

Супер  Heart Eyes
Ще споделиш как е минало при теб. Ще си кажем много ясно да има архив  baby_neutral

# 602
ngngng  Всяка от нас разбира тревогите ти и стискаме палци! Аз правих амнио във Варна в Майчин дом и съм много доволна от условия и отношение. Нямам много вяра на бургаските лекари. Решила съм във Варна да раждам. Ако имаш възможност иди в София или Варна. Може да не се окаже положението толкова ужасно. Naughty
Happy ай де оправяй се и не загубвай ведростта си . bouquet Аз понеделник съм във Варна да закараме кака студентка и същевременно на ФМ. Лека вечер на всички  Hug

# 603
  • София
На мен ми го препоръча родила този март колежка. Преди нея и други колежки са ходили там, тъй че сме си утъпкали пътека към него  Laughing

По принцип, виждам, че доста мами тук ще ходим на ФМ при него, явно наистина е добър лекар.
На нас ни се пада точно 21 г.с на феталната, но нямаше по-ранен час при него.

Успех и на вас, пък аз ще кажа дали съм доволна.
Нали ви предупредиха, че ако искате диск трябва да си кажете в началото на прегледа, за да може да ви го пусне? Също може и на друг носител.
Аз съм при него в понеделник. Мога ли да си взема флашка?
От два дни почти не усещам бебето. Започвам да се чудя дали е добре Confused С предна плацента съм, но все пак в 20 г.с. всички пишете колко ви рита, а аз нищо.

# 604
И аз така свикнах да буйства моя мъжага, а днес съвсем спокоен го раздава и се притеснявам. Снощи не съм усетила как съм се завъртяла и се събудих почти по корем и ме побутваше малчо, като се обърнах и спря, дано не съм го затиснала нещо Praynig  Мамите от Пловдив къде правите ФМ, аз към 18 трябва да правя и се чудя още къде, споделете впечатления.

# 605
Толкова ми е неудобно с този холтер, че днес бях по корем. И като започна да ритааааа. Викам--маме, няма да се разберем така. Козирог отсега Simple Smile

# 606
И моя мързеланчо вчера беше затихнал. Обаче днес,не се спря. Голямо шаване,голямо чудо. Сега пак затихна-сигурно заспа Laughing

# 607
Аз дръннах една кола и ела да видиш.

# 608
  • София
С високо кръвно ти дават кола?

# 609
Ми то кръвното се нормализира. Откак съм тук не съм вдигала, 120/75 ми е. Аритмията не я усещам, но утре ще разчетат холтера, да видим. Ако има читав запис, че единия как-се-казва се разлепи. Дано съм улучила къде да го сложа. И то само с магнезий го свалих кръвното.
Но аз пих около 200 мл де.
Обаче кскви киселини имам не е истина.
Лека Ви вечер, днес е адска жега, не се диша, не знам кск ще се спи.

# 610
Happy, май от преумора са ти проблемите. Като си полежала и почивка и веднага в норма Simple Smile))

# 611
ngngng,кураж ! Знам , че не е лесно,знам ,че е страшно, но моята майчица казва,че не се става лесно майка.Само трябва да си силна и търпелива. Аз вярвам на 100 % на Д-р Парушева-млада ,амбициозна,интерисува се от новостите в АГ-то( не е като да не е отваряла учебник от както е завършила),работи с нова и добра техника и не на последно място-работи и в МБАЛ-т.е.сблъсквала се е с какво ли не. Не разбрах в коя седмица си,но не е ли по-добрият вариянт хорионбиопсия ( CVS )?  Аз трябваше да избирам между хорионбиопсия и амниоцинтеза. Ти си знаеш най-добре. Кураж и търпение! Ти и бебчо сте бойци! Ще се справите!

# 612
Happy, май от преумора са ти проблемите. Като си полежала и почивка и веднага в норма Simple Smile))

Кръвното да. Явно и преди съм вдигала, но моментно. Но аритмията няма как да се оправи с лежане и кардиолога иска да намери проблема откъде идва.

# 613
ngngng стискам ти палци и ти изпращам много положителни мисли! Правиш най-доброто в момента и искрено вярвам, че всичко ще бъде наред  Hug
Хепи, радвам се, че си по-добре, дано скоро се прибереш вкъщи   bouquet

За ритането - моят бебешор го возих до морето и там беше суупер активен, по цял ден почти го усещах. Вчера пък никакъв го нямаше, хем пътувахме насам. Мисля, че не трябва да се притесняваме, общо взето в тези седмици все още е възможно в дадени дни да не го усещаме.

Аз съм на фетална днес, при Славкова. Нямам търпение вече, надявам се всичко да е наред  Praynig
Утре пак потегляме на дълъг път с кола, но го разделихме на два дни - средно по 4 часа на ден, силно се надявам да нямам проблеми, досега всички возения минаха повече от добре, за всеки случай пийвам магнезий.

Хубав ден на всички, а който е с мен днес на фетална - стискам палци  Peace

# 614
Хвмоглобинът ми е паднал. Страхотия...
След малко на визитацията да видим какво е. Нащраках си набързо резултатите от изследванията, че ми дават картона за консултациите с кардиолог. Вчера са писали, че са ме прегледали на визитацията, а аз дори не бях. Днес ще се скандализираме май

Общи условия

Активация на акаунт