Отговори
# 585
ngngng вярвам че всичко ще е наред 🍀пращам ти и моята позитивна енергия и мн прегръдки. Чакаме добри новини. Praynig

# 586
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания.
Опитвам се да съм позитивна. Вътрешно усещам, че всичко ще е наред.  Дори да се роди бебчето с увеличени вентрикули - вентрикуломегалия се нарича, може да израсте и да няма никакво забавяне в моториката и интелектуалното развитие.
Разбира се, че ще наравим имниоцентеза ако се налага, за да изключим рискове. Не ме е страх от изследвания. Бременността ми е инвитро и всичко съм преживяла до сега.
Много ме с трах да не ме поставят пред избор дали да прекъснем бременността.
Четох за случай на установени пренатално вентрикули с размер 14 мм и се родило съвсем здраво бебе.
Ест. четох и за всички болести, които може да последват, даже не искам да ги споменавам.
Възможно ли е една и съща марка апаратура, само разлика в моделите - единия Е6, а другия Е8 да измерва толкова различно!? Май за тази сламка съм се хванала.

Ще пиша като има нещо ново.
На всички ви пожелавам много късмет и спокойствие!

Възможно е, защото не апаратите правят изследването, а този зад него. Едната мацка с която лежа е тежък случай, само 4% от бременните имат нейния проблем. Шест доктора са й поставили шест различни диагнози.

# 587
Късмет и положителна енергия и от мен  Hug  Мисли позитивно, хората и апаратите не са съвършени...
Аз също съм на ФМ в 20г.с. на 16.09 при д-р Марков.

# 588
Стискам палци! Мисли позитивно! Всичко ще бъде наред!

# 589
ngngng Стискам палци , имам вяра, че твоето усещане за здаво бебее вярно

# 590
Палчета и от мен за добър развой и здраво детенце!

# 591
  • София
Ел, при д-р или доц. си? Аз съм на 15ти при доцента, но имал брат пак в същата клиника, който бил само доктор.
Иначе на мен ми бяха дали да си избера час на 15ти или 16ти, та от нетърпение ще си правим ФМ на първия учебен ден   bouquet

# 592
Ел, при д-р или доц. си? Аз съм на 15ти при доцента, но имал брат пак в същата клиника, който бил само доктор.
Иначе на мен ми бяха дали да си избера час на 15ти или 16ти, та от нетърпение ще си правим ФМ на първия учебен ден   bouquet

При д-р Димитър Марков, не знам ако е доц.  newsm78 В сайта пише д-р...
И на мен ми бяха казали да си избера и реших да е на 16-ти, защото до 15-то число на месеца имам много работа и не е препоръчително да отсъствам  Cry
Живи и здрави ще чакаме на 16.09 с таткото да ни потвърдят и пола, но най-важното е всичко да е наред.

# 593
  • Варна
Стискам палци всичко да е наред с бебчето. Дано не са измерили нещо правилно и всичко се развие по благополучен начин.
Хепи, и за теб стискам палци, да се реши проблема със сърцето и бързо да ти намерят най-подходящото лечение.
Бързам аз, че цял ден чистих а вечерта съм на родителска среща на първокласничката.
Хайде хубав ден на всички Simple Smile

# 594
  • София
Ел, при един и същи сме, брат му е Петър  Hug
Доцент е по принцип, но в сайта са си го писали само д-р. То всъщност доцент е преподавателска степен така да се каже, може би за това.

# 595
Ел, при един и същи сме, брат му е Петър  Hug
Доцент е по принцип, но в сайта са си го писали само д-р. То всъщност доцент е преподавателска степен така да се каже, може би за това.

Имам много добри отзиви от моя позната бременна с близначки скоро беше на ФМ при него и ми го похвали много.
Ще звънна другата седмица да си проверя часа за 16-ти да ми е спокойно  Blush
Успех на теб на 15-ти   bouquet

# 596
  • София
На мен ми го препоръча родила този март колежка. Преди нея и други колежки са ходили там, тъй че сме си утъпкали пътека към него  Laughing

По принцип, виждам, че доста мами тук ще ходим на ФМ при него, явно наистина е добър лекар.
На нас ни се пада точно 21 г.с на феталната, но нямаше по-ранен час при него.

Успех и на вас, пък аз ще кажа дали съм доволна.
Нали ви предупредиха, че ако искате диск трябва да си кажете в началото на прегледа, за да може да ви го пусне? Също може и на друг носител.

# 597
И от мен много положителна енергия и стиснати палци за нормално протичане на бременността и едно напълно здраво бебче накрая!   bouquet
Оф, момичета, голяма жега, не се търпи вече  Tired От утре съм в отпуск до края на месеца и после болничен, но ми остава другия ангажимент с преподаването, с който се нагърбих, трябва да устискам още малко, усещам, че имам нужда от почивка, така ми е отпаднало, непрекъснато се потя и сърцебиене  Sad и стълбите вкъщи едва изкачвам вече  Tired

Спокоен ден на всички! И Happy, бързо да излизаш от болницата и без никакви проблеми вече!  Simple Smile

# 598
ММ идва след малко. Не, че храната е лоша, ама бива той да донесе нещо дето да става повече. Вчера нямах апетит, ама днес съм осверипяла яко.

# 599
На мен ми го препоръча родила този март колежка. Преди нея и други колежки са ходили там, тъй че сме си утъпкали пътека към него  Laughing

По принцип, виждам, че доста мами тук ще ходим на ФМ при него, явно наистина е добър лекар.
На нас ни се пада точно 21 г.с на феталната, но нямаше по-ранен час при него.

Успех и на вас, пък аз ще кажа дали съм доволна.
Нали ви предупредиха, че ако искате диск трябва да си кажете в началото на прегледа, за да може да ви го пусне? Също може и на друг носител.

За диска не знаех... прегледа е 120лв. нали?

Общи условия

Активация на акаунт