Отговори
# 495
Катя, недей мисли такива неща! Аз честно казано се надявам да устискам до момента, в който и да се роди по-рано няма да има риск за него.. ама все пак ми се иска навреме да си дойде. Но недей мисли такива неща  Hug

# 496
Здравейте, момичета

Хепи - дръж ни в течение Simple Smile

Катя - какво те кара да мислиш, че няма да изкараш до 9 месец? Confused Не се настройвай от сега така.

И на мен днес не ми е много добре. От час и нещо имам ужасно сърцебиене, направо въздух не мога да си поема. Кръвно ще меря след около 2 часа, че нямам в нас апарат и ще ходя до свеки. Четох тук-там, че сърцебиенето може да се причини от магнезиев дефицит, да ама аз пия Магнерич, заради контракциите. Сигурно има и други причини де.
 Ех значи всеки ден по нещо ново.

# 497
Много неприятно да ни мъчи нещо. Аз все за бебето мисля-то добре ли е. Мен майната ми, ще ме оправят, а то душичка, едва 300-400 грама...
Катя, не си мисли такива неща. Ще изкараме всички до 9-ти

# 498
И аз да се включа. Днес съм психясала, че не усещам толкова често бебчо като последните дни  Embarassed ама аз и днес много много не съм се спряла де, но все пак и аз да измрънкам  Grinning

# 499
  • Варна
Катя, недей мисли такива неща! Аз честно казано се надявам да устискам до момента, в който и да се роди по-рано няма да има риск за него.. ама все пак ми се иска навреме да си дойде. Но недей мисли такива неща  Hug
Ами да ти кажа и двата пъти се родиха в началото на 9ти месец и докторът беше притеснен дали ще им се разгънат дробчетата като хората. Даже ми изписваше някакви инжекции, които така и не успях да сложа преди ражданията. Слава Богу всичко беше наред, но знае ли човек...
И двата пъти бях с голямо разкритие без грам болка, в началото на 9тия и се родиха много бързо. И двата пъти ражданията бяха предизвикани от самия преглед за разкритие.
И сега като е за трети път просто не знам... Първо, дали ще устискам до 9тия и второ, дали ще устискам до болницата. Втория път родих буквално за един час от пукането на водите.Още тогава ме беше предупредил доктора да съм там за 20 мин при най-малкото съмнение за контракция или да се подготвя да раждам вкъщи.  Ние живеем на 5 мин с кола от АГто, ама просто ще се побъркам...  Единственото, което ме успокоява донякъде е, че са минали 10 години. Утре ще говоря и с акушерката... Praynig

# 500
  • Варна
Здравейте мамчета.
Много болежки напоследък при всички. Дано отминават и не се повтарят. Хепи, стискам палци скоро да се нормализира кръвното ти.
И аз тази нощ имах някакъв стомашен проблем, но днес всичко е наред и се успокоих. И аз имам стягане на коремчето 3-4 пъти дневно без болка. И при първата бременност си имах такова оплакване, но нищо не съм пила нито тогава, нито сега.
Четох за очите сте писали. И аз имам проблеми с очите. При първата бременност в 8мия месец ме изпратиха в очна клиника на консултация. Оказа се, че трябва да родя секцио не заради висок диоптър, а заради високо налягане и някакъв проблем с едната ретина. Е този път пак ще си раждам секцио, те по-добре очите няма да са ми станали. Но около 8мия месец е нормално да се направи такъв пълен преглед при проблем с очите.

# 501
Да ви пожелая лека и спокойна нощ!
Утре сутрин съм при личния да взема направление за невролог,ако въобще съм за невролог...

# 502
Има ли някой от Пловдив, който да е наясно за минаване на комисия за болничен 5 ДКЦ.
Това 5-то ДКЦ в Тракия ли се намираше?  Иначе процедурата почти навсякъде е еднаква, носиш си бялата книжка, в която се вписват болничните, отиваш около последния ден на стария болничен, и комисията се подписва обикновенно за продължаване в 30 дневен срок. В ТОРАКС например се чака 2-3 дни за да ти дадат болничния, а някъде става веднага и го взимаш. Разбира се платено е... мисля че в Пловдив цените започват от 15лв. Simple Smile

# 503
На мен досега не са ми взели нито стотинка за болничен  newsm78 Минавам всеки месец през комисия от началото.

# 504
На мен също ми е интересно трябва ли или не трябва да се плаща всеки път за комисиите??? Ако някой знае да каже. Аз по принцип не съм почитател на тези несправедливости и ми се иска следващия път да съм подготвена.

# 505
И аз днес бях на комисия в Стара Загора,не съм плащала,за втори път хода там за болничен,за един ден става по принцип,зависи кога изтича стария.
На тези мамчета с болежки стискам палци бързо да се оправят.Лека вечер от мен  bouquet

# 506
Вчера бях на гости при комшийката и като й казах, че терминът е януари, тя вика "браво, и съседката от горния етаж също е с термин януари".
Я веднага да си признава тази, дето живее на 5тия етаж  Joy
Аз бях на ФМ в понеделник - над 400 гр., около 27 см... добре вървим, но ще се наложи да пусна още няколко изследвания...

С миналата бременност не са ми искали пари за удължаване на болничния - нито във Варна, нито в София.

И един непоискан съвет - не се филмирайте. Всяка една негативна мисъл се отразява лошо на бебето. Трябва да сте спокойни и да се наслаждавате на бременността. Ако трябва си мислете само за розови слончета Simple Smile

# 507
Добро утро  bouquet
Хепи чакаме добри новини  Praynig Hug
Катя незнам защо,но и аз си мисля че ще родя доста по-рано. Надявам се да устискам поне до края на декември.
Вчера на Фм докторката ме пита за болежки -нямах. Е след обяд ела да гледаш какво става. Болки в кръста,ниско долу..... Пих си магнезия и едно нош-па и легнах. Днес съм добре.
На всички с неразположения -бързо отминаване.
Лек ден момичета   bouquet

# 508
  • Варна
Здравейте!
Мина консултацията, източиха ми половин кило кръв сигурно ooooh!, включително и за антитела, слушахме тонове Heart Eyes, килата са +3, както и очаквах ooooh! (общо +5 от началото), кръвното е добре. Сега ще чакам резултатите от изследванията, ще ми звъннат.
keri_, и аз се моля да изкарам до след празниците, но ще видим... Praynig
Чакаме новини от Хепи, Ел и другите с проблеми. Дано всичко да е наред. Praynig

Последна редакция: ср, 02 сеп 2015, 09:29 от Katia_N

# 509
Здравейте, момичета! Бях при личния лекар каза, че и той не знае какво е но не е опасно. Предполага мастно образувание и в краен случай лимфен възел. Не било за невролог Simple Smile
Да си правя компрес и ако не мине пак ще отида след 1 седмица. Взех си направление за TSН, защото преди 2 месеца си го платих 20лева. След 2 седмици съм на ФМ и при АГ да ми пусне пак изследвания...
Благодаря за подкрепата и хубав ден   bouquet  
Чакаме сега Хепи да ни зарадва с добри новини, че всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт