МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 636
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
                       Привет, дами!
             Успех в борбата с килцата!

Да попитам знаещите - с какво могат да бъдат заменени картофите и млечните продукти?
 По здравословни причини спазвам хранителен режим и тези продукти са изключени.

Благодаря и хубава вечер!

# 106
Здравейте момичета,чудех се дали бихте ми казали дали мога за заменя двата дни на кисело мляко, тъй като не ям.Благадаря от сега!

# 107
Баба, картофите с друг въглехидрат ориз например или пак плод. Млякото с протеин- месо или риба.
Уч 73, с протеин.

# 108
Да се запиша и аз в темата, че без да се отчитам някъде и да чета за постиженията на други, ми е трудно да съм стриктна  Embarassed
След неуспешен опит миналата седмица, сега отново започвам монодиетата на ВЧ. Днес варени картофи цяяял ден Simple Smile

# 109
Здравейте Peace
Днес съм на 7ми(РИБА) ден от диетата на ВЧ. Започнах втората 12-ка и досега не съм мръднала в килограмите. От първата 12-ка смъкнах 4кг  Започнах втория цикъл като преди това си направих почивка 1ден newsm78...Та интересуваме при вас как са нещата на втората врътка Thinking

# 110
Да се запиша и аз в темата, че без да се отчитам някъде и да чета за постиженията на други, ми е трудно да съм стриктна  Embarassed
След неуспешен опит миналата седмица, сега отново започвам монодиетата на ВЧ. Днес варени картофи цяяял ден Simple Smile

Не се отказвай, режима е много лесен. Щом аз издържах, дето лакомията ми няма край- и ти ще издържиш. За първи път смъквам килограми. Отпреди пробвах спорт, хапчета, ограничаване и ...НИЩО. Отначало е трудно, но зора е докато почнеш, после се свиква Naughty

Успех Hug

# 111
  • София
Привет и от мен, отново. Днес ми е 7ми ден. Кантара е с 2,5кг по-малко. Обаче на двата дни зеленчуци съм яла гъби и ориз., понеже други не ям. Бяхме на вила и си позволих и малко бира и бяло вино да пийна. Ще се меря чак на 13тия ден сутринта.
Помня, че в интервюто на ВЧ тя беше казала, че най-много се сваля последните 4 дни. Ще ги чакам с нетърпение.
Случайно се чух с една моя позната и тя я прави за втори път по 24 дни. Каза, че до сега като е към края на вторите 24 дни е свалила 16кг. Звучи ми много добре. Дано и при мен има такава разлика в килограмите за 2м.

# 112
Благодаря за подкрепата, BeSmile1  Hug
На мен ми дойде миналата седмица и общо взето затова не успях да си озаптя апетита... Не звучи никак трудно диетата, все пак ядеш неограничено количество, само малко 'монотонно' Wink
На мен тегленето всеки ден ми помага да определя от кои храни пълнея - знам си, че от картофи например не свалям, но си го спазвам, понеже те пък са доста засищащи и са добра идея за старт на диетата - все пак не искам да съм освирепяла още първия ден.
Успех на всички Simple Smile Аз засега си пия черно кафенце и чакам обяда Simple Smile

# 113
.....знам си, че от картофи например не свалям.....
Славейче, и аз цял живот смятам, че само с нисковъглегихратни диети мога да отслабна, обаче тази диета много ме изненада, първия път като започнах с двата картофени дни имах 2кг надолу Shocked, може би и теб ще изненада Peace
Радвам се, че пишете Hug
Аз днес съм на четвърти ден и съм 2кг надолу от началото.Понеже все пак съм правила диетата и си мисля, че има свикване на организма съм много доволна от резултата, иска ми се още 2кг да смъкна и да видя 7-ица на кантара, имам рожден ден на 19-ти и ще прекъсна след първата 12-тица, няколко дни почивка и после ще направя още една 12-тица.Знам, че е по-добре да не се почива, а направо да се направи следващата, но пък предния път основно килцата паднаха в първата врътка, втората свалих едва 1.5кг, така че сега ще е малко за задвижване на метаболизма Laughing

# 114
Айде дано  Mr. Green Аз отбягвам картофите, а ги обожавам, така че ще съм много доволна ако въпреки картофите си свалям килограми Simple Smile
Аз засега удържам фронта  Sunglasses Но е едва първи ден Simple Smile Иска ми се поне две врътки да направя без почивки, но това е в 'далечното' бъдеще  Crazy

# 115
  • ...на безопасно
Ооо, първи ден зеленчук...щастие...
Опекох си една тава патладжан с домати, нищо че и двете спадат към плодовете.

И аз имам сериозен опит в безвъглехидратното отслабване. С Дюки свалих 24 кг и след това пак с него влизах във форма като се наложи в продължение на 5 години.

Веднъж много се чудих за 90 дневната, ама то мноооого въглехидрат там.
А и аз не мога да се ограничавам количествено. Предпочитам само определени неща да ям, отколкото да меря грамажи. Мога с месеци да карам без сладко, хлебни и др. такива. Ноооо с 1 ябълка или круша на ден не мога. Голяма слабост са ми плодовете и това си е.

Иначе съм сериозна, захапя ли си режима - безкомпромисно си го следвам.
Да видим сега....

# 116
jedira, ама тя ВЧ не беше ли казала, че между 12те дни е хубаво да има 1-2 дни почивка, че да се хапне нещо различно и да се "разбута" метаболизма? Така че не мисля, че си в такава грешка, напротив  Peace
Аз също съм ден 4 и също 2кг надолу.

Момичета, а освен кисело мляко, в този ден нещо друго млечно хапвате ли? Например прясно мляко, извара? Нещо нискомаслено, обезмаслено или не гледате това?

В темата за 90-дд ми казаха за бананов сладолед - банан във фризера, после на блензер с малко лимонов сок и сода, става ли за плодов според вас?  newsm78

# 117
  • ...на безопасно
А, тука банани не ядем....
Аз снощи гледах ВЧ на запис, почивка се прави след двете врътки по 12 дена т. е 25 и 26 ден.

# 118
Стaси, много се зарадвах като те прочетох, ще си вървим заедно Hug
За другите млечни не може, само кисело мляко-на айрян със сол си го правя аз Simple Smile
В плодовите и млечните дни ми пада кръвното, поне предния път беше така, но напоследък съм с високо кръвно и се надявам пак на същия ефект.Два месеца след диетата кръвното ми беше ок и сега пак започвам да вдигам, та и затова почнах диетата отново, още един стимул имам Blush
а Kеа?, след 24-тия ден се прави, но аз съм си решила след 12-тия, няма да прекалявам в почивката, но като сменя замалко се надявам да раздвижа метаболизма, а и съм планирала пътуване за септемврийските празници по случай РД Wink

# 119
Здравейте, от утре мисля да започна диетата на ВЧ, но не ми стана ясно кога могат да се ядат плодове и зеленчуци? Мога ли като при 90 дневната да закусвам с плод през всички дни?

Общи условия

Активация на акаунт