МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 634
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Херзен,  bouquet Hug  bouquet

# 91
  • СОФИЯ
Започнах пак на 24.08. С леки нарушения до тук твърдо съм свалила само още 1 кг. Този път обаче преди началото мерих обиколки и резултатите са ободряващи - талия и бедро по минус 3 см., ханш и прасец минус 1 см.

# 92
 Здравейте момичета, аз съм на 4 ти ден от диетата на ВЧ, но днес се чуствам доста отпаднало и кръвното ми е ниско.
Исках да ви питам дали може кърмата ми да намалее като спазвам диетата?

# 93
Може да намалее, разбира се. Как може да правите еднообразна диета, когато кърмите? Какви витамини, минерали и хранителни вещества отиват в кърмата и бебето? Картофи...

# 94
  • област Софийска
Записвам се и аз при вас! Днес ми е пети ден на диетата на ВЧ. Стартирах 77.700, след четири дена на диетата кантарът показва 75.200. Надявам се да изкарам две врътки. Нямам крайна цел като килограми, колкото толкова, все ще е по-добре отсега. Днес съм първи зеленчуков, запасила съм се с печени чушки, патладжани и тиквички и домати.

# 95
Здравейте,
Както и писах,аз втората врътка я карам през просото. Гледам да редувам един протеинов и един въглехидратен ден. Но си позволявам и втори тип храна в дните.
Резултата за една седмица е - кило и малко (не съм с дигитален кантар). Което си е добър резултат за мен.
Продължавам си така, според графика на работните ми срещи. Обръщам дните, хапвам друго и така. Нали резултата е важен.

# 96
Здравейте, приемате ли нови в темичката Simple SmileПравих диетата на ВЧ през юни и тогава за 24 дни свалих 7кг.Оттогава не съм на конкретен режим и съм върнала 3кг.Сега ми е момента и започвам пак с идеята да преборя още килца, защото имам много за сваляне.От вчера съм на картофки и за един ден съм 1.200кг.  надолу.Знам, че е само вода в началото, но много ме мотивира.Ще ми се да си споделям тук, защото предния път не усетих как мина диетата, в компания е по-приятно.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 13:37 от jedira

# 97
Здравейте,и аз желая да се включа в темата. От утре започвам първия ден,че от понеделник хич не ми върви като започвам диета.

# 98
  • ...на безопасно
Момичета, и аз тук да кацна.
4 ден съм.
Дайте идеи за по-засищащи зеленчуци, освен постно зеленце.
Искам и да питам - напитки с подсладители разрешени ли са, или поне дайте линк към гостуването на ВЧ при Гала.

# 99
Зеленчуци на грил, тиквичка, морков, лук, патладжан печеш и поливаш със сос песто.
Подсладители не може.

# 100
Здравейте момичета,от днес съм сред вас! От месеци не съм се качвала на кантара, престраших се и ужас... по-дебела съм откакто като бях бременна! Дано да има добър ефект и при мен, че ми писна да не мога да си намирам дрехи пък и не се чувствам добре така.

# 101
а Kеа?, с един ден съм след теб Hug
*Mariana*, добре дошла  bouquet
След втория картофен ден съм още 500г надолу.Не ми се вярваше, че така ще свалям, все пак я правя за втори път...Знам, че в началото само вода се сваля и бързо падат килцата, но още малко и си стигам резултата от предната диета Heart EyesДнес се радвам на пилето, две пилешки пържоли съм приготвила и сега ще метна на скарата, а вечерята ще е печени бутчета  chef

# 102
Здравейте, момичета   bouquet

От днес и аз започвам за 4ти път диетата на Ваня Червенкова. Предните 3 пъти я правех не едно след друго, а през отпределени интервали. Много съм доволна от режима. За времето от март досега резултатът ми е около 20кг. Трябва постоянство, хъс и разбира се спорт. Желая ви успех и не се отказвайте, резултатите няма да закъснеят  Heart Eyes

# 103
  • ...на безопасно
Ох,аз съм 2 ден на пиле. Взех си по едно пиле на грил за ден, че да не умрЪ от глад.
Обаче много на вода ме гони...затова питах за напитки с подсладители.

С нетърпение чакам плодовете...

А...домата според диетата към зеленчука ли го причисляваме  newsm78

# 104
senseless_doll, страхотно, браво на теб!Аз също мисля този път да почивам след 12дни и после пак, предния път на втората врътка почти нищо не свалих, освен кръвното в последните дни Blush

Общи условия

Активация на акаунт