МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 420
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Това, че са по два дни не ми е проблем. Явно ще погладувам два дена, когато са зеленчуците.
А надявам се до края на септември да съм поне с 6кг по-малко.

# 76
  • през девет планини в десета
Привет и от мен!
За 7 дни - 2.5 кг. Аспирин и аз не пия. Вместо вода се наливам със студен чай с лимон. През картофените дни- отслабнах само с 500 гр. Аз определено отслабвам когато съм на протеини...Много ми е трудно с толкова изкушения в къщи, но "трай бабо за хубост" -ще трябва да удържа до края...Не ми се мисли за плодовите дни- не мога да изкарам 2 дни на плодове...може ли да заменя поне единия с зеленчуци?

# 77
  • София
  На зеленчуковите дни може ли царевица да се яде?

# 78
Мисля, че не може, но не съм сигурна.

# 79
И аз немога да ям плодове и мисля да ги заменя със зелнчуци, пък да става каквото ще.

# 80
Здравейте и от мен.
Аз тази врътка втората я наруших буквално.
Наложи ми се да хапна малко сладко и двата дена и нямаше как да го изплюя.
Днес сутринта бях ок, но си купих сурови ядки и сега изядох една шепа ядки за вечеря.

Не съм се теглила, но си казвам че не е по-зле да започвам бавно да смесвам храните и да наблюдавам какво ям.

Ще продължа да спазвам основното за деня, но вечер за вечеря все хапвам нещо друго.

Определно панталоните ми ми станаха широки и плувам в тях.

# 81
  • Бургас
Първи ден на картофи - 7 варени картофа с малко сол и една порция пържени картофи на плажа. Честно казано вече ми се гади само от мисълта за тия картофи, но дерзая. За утре имам картофена яхнийка Simple Smile

# 82
  • София
За един ден на 3 варени картофа и вечерта малко пържени съм с 1кг и 200гр по-малко. Днес не ми се яде грам тия картофи. Пия си вода, а до ядене не знам дали ще стигна. Даже вчера с тия варени картофи едва ги ядох, чак ми се догади от толкова картофченца.

# 83
И аз от вчера съм на диетка. Вчерашният ден изкарах с кило картофки, печени във фурната с малко сол иначе е бляк, чесън на прах и малко риганче, че не мога само картоф да маам много безвкусно ... Принципно обичам картофите, но след цял ден на картофи ми се гади от тях. Затова реших да последвам примера на Доли и да направя диета по един ден и после повтаряне, вместо 24 дни да бъдат 12„  newsm78 замислила съм също така, ако го спазя, но ще е добре да го направя всеки месец по 6 дни само на моно, може да се окаже по лесно, като изпълнение .. хем прочистваш организма, хем нещо се топи от теб. Ще споделям. Хубав ден момичета

# 84
7-8 ден риба ги наруших тотално,с хрема болна и отпаднала с болки в мускулите,не издържах на риба-ядох мед и други неща,утре продължавам с 2 дни плодове нямам търпение да ям пъпеш,плодовите дни няма да са ми проблем нито млечните,малко ми остана до първите 12 и първото мерене дано съм мръднала от 64 кг Simple Smile

# 85
  • Бургас
Каква риба ядете в рибните дни?
Имам консерви риба тон в собствен сос, ама ми е суха без салата. Мислех да си пека скумрия, чудех се дали може цаца...  newsm78

# 86
  • София
Аз ще правя сьомга на тигана. Ще стане супер и мисля риба тон в собствен сос.

# 87
Направих си плодова салата от пъпеш,некатарини,банан,грозде и я ометох на бързо,уж се наядох ама да видим до кога ще ме засити Simple Smile

# 88
  • Sofia
Да предупредя тези,които са на диетата на ВЧ и приемат вит.С....може да ви закъснее или изобщо да не дойде цикъла Naughty на мен се случи Tired

# 89
Mis Kapriz, във всяка една диета е хубаво плодовете да не се смесват!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт