МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 417
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Имам въпрос? По време на режима на ВЧ възможно ли е след 2-ри зеленчуков ден да се върне 1 кг? Аз съм на режима от 6 дни и вчера приключих с 2-ри зеленчуков до тогава бях свалила 4кг. ,но днес съм върнала един нагоре. Дали е от задържането на вода или имам и друго предположение-точа, че много скоро очаквам менструацията си???? Не мога да си обясня. newsm78 newsm78

# 61
Сладурки, да попитам защо трябва да се повтори диетата не може ли този месец 12 дни па другия пак така, че 24 последователни ми се видят много и после като свърши диетата пак си почвам да си ям като преди ... все ми се струва че ще качиш отново  newsm78 не че ям много, ама май съм във фазата преди климактериума и от 2 години качвам , а ям много по малко от преди години ... е чат пат си давам почивка, но десет кила си седят и не падат , то мадал бал ли не беше - смък о2 кила и после пак нагоре ... ужас   Сигурно ще да е от предклимактеричният период  newsm78  Иначе от утре започвам на картофи 2 дена картофчета здравейте хи хи хи  Успех на мен и на всички новозапочнали

# 62
Здравейте! След края на първата 12ка от 80.0кг, вече съм 75.6кг   Praynig , или грубо казано -4кг. Днес ще си направя една почивка, като ще се старая да не смесвам храните   chef Утре продължавам по план със втората 12ка.

Успех на всички, не се отказвайте  Hug newsm44 newsm10

# 63
norchela, напълно вероятно е да задържаш вода. Аз лично я имам някакъв мижав минус след зеленчуков ден, я нямам. Два дни не съм правила, но според мен е заради това.

# 64
  • Бургас
Варя си картофи за утре Simple Smile Почвам Simple Smile
От вчерашния разтоварващ ден по пълнолуние, съм свалила 600 грама, та утре сутрин като се претегля и ще се кача отново в края на диетата, за да не се обезкуражавам, ако видя някой плюс Simple Smile
Благодаря на всички, които споделяте, така добре ме нахъсвате, че нямам търпение да почна  Hug

# 65
 Минах на мой вариянт на диетата-по един ден само моно,по лесно се спазва  Simple Smile.Да и  пак действа.Това е след първите 12 дни стриктно спазване.

# 66
  • София
Някой правил ли е диетата на Ваня Червенкова, без аспирина сутрин? Имам проблем със стомаха и не знам, ако се пропусне аспирина дали ще действа по същия начин диетата.

# 67
  • Sofia
Не пия аспирин,само вит.С и пак има ефект,днес ми е 14ден,т.е.2-ри ден от 2-ра "врътка",до сега съм -6кг.,много съм доволна Hug

# 68
  • София
Привет от мен. Днес започнах диетата на Червенкова. Изчаках да се прибера от морето само. Кантара показва 67. Искам да стигна до 55.
Имам един въпрос. В деня на зеленчуци, мога ли да ям ориз? Прочетох на едно място, че можело да се замести?
Вие какво ще кажете?

# 69
и аз не пия аспирин или витамин С, даже съм се откланяла леко от режима,но пак се сваля аз съм днес на 8 ден - риба и съм до тук -3кг.

# 70
не може ориз, зеленчуците да заместваш пък хич  Naughty

# 71
  • София
При мен проблема, е че не ям никакви зеленчуци. Царевица става ли?

# 72
ladvy моето мнение за моното е че всичко става, само да е едно и също, но тогава не си на диетата на ВЧ, а на твое си моно  Peace

като не ядеш зеленчуци може да ги прескочиш, може да ядеш яйца, може плодовете да преместиш на мястото на зеленчуците
с царевица и ориз не знам дали ще отслабнеш, но пък не пречи да опиташ
всеки отслабва от различни храни, трябва да си установи от кои  Peace

# 73
  • София
Ясно. Ще видя какво ще правя на 5ти и 6ти ден.
Мерси за бързите отговори.

# 74
  • Sofia
аз ги правя по 1 ден,и така също има ефект Wink

Общи условия

Активация на акаунт