МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 414
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
bruxelles1 дано имам твоя резултат и аз Simple Smile

# 46
Привет от мен. Бях започнала режима на В.Ч. но доста бързо се провалих. Преди седмица се върнах от почивка-признавам си всичко си хапвам и резултатите с килограмите въобще не закъсняха. Сега съм твърдо решена да завърша поне първият цикъл от режима и да не се тегля до краят му. Днес ми е четвърти ден пилешко. Остават 8 дни преди да публикувам резултата. Успех на всички. Hug

# 47
  • през девет планини в десета
Здравейте момичета!
Приемате ли нови попълнения? Да се представя: Казвам се Силвия. Висока съм 178 и започвам от 97кг Blush Embarassed Embarassed. Напълнях страшно 45кг по време на бременността и с раждането си отидоха само 10. С останалите 35 се мъча вече 2 години и много ми тежат. Надявам се да преборя поне 20кг и да заприличам на човек..Разчитам на вашата подкрепа. Страшно се надъхвам да успея като ви чета. За сега отчитам успешни 2 картофени и половин пилешки ден. Най ще са ми трудни млечните и плодовите дни..но ще се постарая да издържа. Да не ги мисля още отсега- има време за тях. Имам и въпрос: има ли ограничения в часовете на хранене? В смисъл, ако огладнея преди лягане може ли да си хапна пак от позволената храна? Знам че не е много разумно, но все пак мисля че е по-добре да хапна няколко хапки отколкото да озверея от глад и да се събуждам през нощта да ровя в хладилника...(ама и мен какви мисли ме тормозят - нощното ядене ми е проблем от малка  Embarassed)

# 48
  • СОФИЯ
И аз започнах пак. Днес първи зеленчуков. Току що си спретнах нещо бързо, но вкусно. Тиквички срязани по дължина. Поръсвам с подправка и зехтин, пека в/у хартия. В блендера домати с чесън и сол. След изпичане заливам тиквичките със соса. Пълна импровизация, но стана супер!

silviya1, аз хапвам и късно вечер. Само като озверея де и разбира се е по-добре ако може да ограничиш.
Забелязвам, че втората вечер от един продукт просто не ми се яде, много ми опротивява.

Последна редакция: пт, 28 авг 2015, 19:49 от мама САННЯ

# 49
Охххх,съгреших с половин чаша кола!Дано не е фатално Embarassed Днес отново си взех мерки,еми един сантиметър не съм мръднала,е вярно трети ден е ама все пак ми подейства малко демотивиращо  TiredОплаках се.

# 50
Привет.
Успешен втори ден за мен Simple Smile На мен пък проблема ми е пилешкото месо два дена... Не се притеснявам за другите Simple Smile
Лека вечер

# 51
  • Бургас
Здравейте!
Отдавна й се каня на тази диета, но все я отлагам /струва ми се гадно да ядеш едно и също два поредни дни/, обаче май ще се пробвам...от понеделник, защото спазвам фазите на луната и в събота срещу неделя е пълнолуние.
Аз съм 65 кг., целта ми е 57. Незнам дали ще успея да сваля за 12 дни поне 4 кг., но смятам да разбера Simple Smile От известно време сутрин правя упражнения, от които се чувствам много добре и се надявам и по време на диетата да продължа /имам предвид, че се надявам да не се чувствам отмаляла и да не ми пада много кръвното/.
Решила съм също да се претегля в началото на диетата и после чак на 13-тия ден сутринта Simple Smile

Успех на всички!  Hug

# 52
Добро утро, слабеещи момичета Simple Smile

При мен резултатите са обнадеждаващи - ВЧ 10 дни - 6 кг. само при стриктно спазване на диетата, без почти никакво физическо натоварване /родих преди месец със секцио и лекарят все още не разрешава/. Днес съм на първи ден кисело мляко и ужасно много се радвам, защото много го обичам.
Мисля да повторя 12-те дни един, а защо не и два пъти и искрено се  надявам, когато започна и фитнеса да сваля всичко останало от бременността.
Искам да попитам тези от Вас, които са пили шуслерови соли - мога ли да комбинирам този хранителен режим с прием на соли 5,9 и 10? Не съм приемала досега никакви, а снощи четох, че комбинацията от тези три соли спомагала за по-бързо отводняване на клетката, разгражда мазнини и пречиствала организма от токсини и продукти на обмяната.

Успешен и не толкова гладен ден на всички!  Simple Smile)

# 53
  • Sofia
може да ги приемаш,има ефект с тях,което ме подсети и аз да ги почна Wink

# 54
В понеделник почвам пак моно,като ще наблегне на плодови и зеленчукови дни,веднъж седмично риба и веднъж картофи Simple Smile

# 55
  • Sofia
За първи път правя монодиета/диетата на ВЧ/и не изпитвам глад и желание да хапвам нещо извън позволеното.Преди все съм се изкушавала я с бонбон,я хлебец...сега нищо не ми се прияжда Thinking
Днес ми е 10 ден,на заешко,-5кг. Hug

# 56
От днес започвам втората врътка.
Съгреших с няколко зърна грозде че бях на пазара и го опитах преди да купя за мойте хора в къщи.

Отчета е -5 кг и -21,5 см от обиколки. Най-много ханш, талия и бюст - по - 5 см отвсякъде.

Днес цялото семейство е на картофена яхния....Солидарност..

Много минусчета на всички и до скоро

# 57
Здравейте Simple Smile Добре дошли на новите и УСПЕХ Simple Smile Днес 4-ти ден-пилешко и нещо съм доста подута от него не знам защо така.Резултати от мен след първите 12 дни Simple Smile

# 58
От средата на януари до началото на март спазвах безвъглехидратната и свалих 7 кг. После си ги задържах..... до отпуската  Embarassed, когато качих 3 кг. Диетата е много добра, но мнооого свалих от бюста  Cry  Cry .
Сега изкам да сваля 3-4 кг и мисля да опитам с тази диета.
Успех на всички   bouquet

# 59
Успех и на теб Инкогнито Simple Smile днес ми е 6-ти ден - салатен

Общи условия

Активация на акаунт