МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 637
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
jedira, след мен вървят още няколко човека, но извън форума  Wink Hug
Значи млечния ден само на кисело мляко ще бъде Simple Smile Ядеше ми се извара и за това се чудех. Но не мисля, че бих могла да изкарам още 12 дни, а било хубаво за задържане на теглото някъде четох  newsm78

# 121
  • Пловдив
Здравейте, от утре мисля да започна диетата на ВЧ, но не ми стана ясно кога могат да се ядат плодове и зеленчуци? Мога ли като при 90 дневната да закусвам с плод през всички дни?
Ами написано е точно в началото на темата:
Монодиета на Ваня Червенкова 6x2x2
2 дена картофи,
2 дена пиле,
2 дена салати,
2 дена риба,
2 дена плодове
2 дена кисело мляко
Това е монодиета ,храниш се с едно исъщо през целият ден.

# 122
mama66, диетата е написана на първа страница, яде се само разрешения продукт за деня, без плод на закуска, без добавка от гарнитури към месото, и т.н.
2 дена картофи,
2 дена пиле,
2 дена салати,
2 дена риба,
2 дена плодове
2 дена кисело мляко,
После пак се повтарят.Само изглежда трудно, но след първия-втория ден се свиква, ядеш си през целия ден само от разрешеното за съответния ден и така.Успех ти желая! Hug

# 123
  • На изток от Ада
Майката на моя годеник я казва тази диета  май я е чла от някой . Те имат доста килограми за сваляне , обаче аз се съмнявам колко ще се свали вие какво казвате видях темата и писах не съм я разгледала

# 124
  • Варна
Здравейте!
От вчера и аз реших да опитам диетата на ВЧ. Първият ден издържах лесно, обичам картофи. Но резултатът на кантара днес беше + 400 гр. Не съм загубила надежда. Имам прилични обяснения - в неделя правих плодов ден след който свалих 1.5кг., а след плодов почти винаги качвам. Освен това картофите за вечеря бяха соленички. Ако причините са тези, добре, само дано не е заради количествата - ядох на два пъти доста големи порции. Днес продължавам по план.
Ще пиша всеки ден, по мотивиращо ми е.

# 125
И аз си имам плюсче от първия картофен ден, но е важна крайната цел, та не се отказвам засега Simple Smile

# 126
  • Варна
Славейче, започнали сме заедно. Дано и заедно и с голям минус да стигнем до края!

# 127
Дано Bianka B.  Hug
Аз вчера не пих достатъчно вода и мисля, че това беше проблемът. Днес ще гледам да наваксам.

# 128
  • Варна
Здравейте!
След ден втори картофи малък минус от 200гр. Общо от картофите отчитам + 200гр. Явно не са моята храна. Това е защото ги обичам. За пилето възлагам големи надежди, само дето не ми е толкова вкусно. Днес си купих варено-пушено филе и бутче за деня, но като прочетох колко Е-та има... Нали може пушено пиле? Правя за първи път монодиета и искам да не греша, защото от опит знам, че всяка диета, когато е правиш за първи път е най-ефикасна.
Много минуси на всички!

# 129
Bianka, най-добре е ти сама да си приготвяш всичко. Аз взех сурово месо и си го направих вкъщи - печено. Специално пушенето бях чела, че е доста вредно.

# 130
  • Варна
Стаси права си. Едва ли ще повторя. Има и улични котенца, които храня и за тях ще бъде банкет  Simple Smile. За довечера ще приготвя печено пиле в плик, сигурно ще остане и за утре и с още една, две пилешки пържоли се надявам да приключи пилешкото. Май даже няма да остане време за пиле на грил, което обичам. Но нали ще има и втори път.

# 131
Bianka B., нормално е след плодовия ден да не скочиш с огромен минус първия ден, с плодовете си свалила водата, която се сваля в началото и на тази диета, затова така ти се е получило Peace
Освен Е-тата пушените колбаси са и много солени.Това не ми прави впечатление когато си хапвам нормално, но сега като съм на диета и солта съм намалила, не нарочно, просто вкуса ми се промени Simple Smile
Аз вчера си направих за вечеря патладжани с доматен сос, много ми беше вкусно и май попрекалих, обаче сутринта имах голям минус-цели 500г, много се учудих.Днес на обяд хапнах салат зеле и моркови, а за вечеря ще бъде или зелена салата или тиквички на грил тиганаИска ми се още 2кг да сваля, остават ми още 6дни до края на врътката, и то риба, плодове и кисело мляко.Много се надявам да видя 7-ица, сега съм 81.700 Praynig

# 132
jedira, само по 3 пъти ли хапваш на зеленчуков ден?  newsm78 Аз ям по 4-5 пъти на зеленчуков и плодов и то едни големи кутии си нося на работа  Rolling Eyes. Утре на рибата ще е 3 пъти мисля, а на киселото мляко ще им да ям активия или верея, не съм решила още.
Не съм се мерила от онзи ден. Болна съм от неделя и от снощи пия и парацетамол, дано не ми повлияе. А и МЦ се мъчи да идва  #Crazy

# 133
  • Варна
jedira, патладжани с доматен сос си е истинско ядене. Аз си мислех че трябва да са основно салати, и зеленчуци на грил тиган или запечени в тава. И аз съм решила да ям патладжан този ден - запечен с малко олио на фурна, но добавен към салата. Щом може и с доматен сос е много хубаво, макар че те така ми вървят с хляб и сирене, че май ще е по - добре да се въздържа този път.
Колкото и де не ми харесва този пилешки ден, се оказва лесен - от 11.30ч, когато изядох пушеното бутче, само месото, без кожите и до сега не съм огладняла. Но слънцето още грее, да видим до лягане как ще е.
Аз май така и не казах от къде почвам и за какво се боря. Започвам от 77кг. и ми се иска да стигна до 67 - 68 кг. От няколко години с доста усилия, няколко завъртания на 90 дневната диета, задължителен един плодов ден в седмицата и спорт успявах. Но от м.май нещо се отпуснах, лакомията победи, първо спрях плодовите дни, после започнах да смесвам, да ям всичко забранено, когато се сетя, спрях спорта и резултатът е налице. Показанията на кантара станаха плашещи и от неделя съм нов човек. Добре че днес на новия човек не му се яде много.  Grinning   

# 134
Искам да питам дали все пак има ограничения в количествата? Щото аз май добре си хапвам, доста повече от 1 бутче 😄 втори пилешки ден ми е пък аз изобщо нямам чувството, че съм на диета понеже си хапвам и съм сита.

Общи условия

Активация на акаунт