МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 714
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
В една от групите във Фейсбук пише, че може. Ама аз чисти без лук и гъби не ги тача, затова не съм ги яла:)

# 196
  • Sofia
Аз си хапвах пилешки сърца и пак свалях...Но да ви споделя нещо Cry качих ги свалените 5кг. за 10 дни в които бях на разделно хранене и много малко прегрешения,като сладолед и хапка десерт....отчаяна съм,толкова ограничения за 20дни и сега отново от начало Sad

# 197
Doli, много странно. Rolling Eyes
Аз си задържам вече 5 месеца свалените 4 кг, даже с разделното свалих без да искам още 1.

Също да кажа, че ядях вместо пиле, пилешки дробчета. На фурна, с масло.

# 198
Доли, и аз съм така за съжаление... Може би е нужно да парвя много дълго моно, че да "запомни" тялото ми новите килограми и да ги задържа. От доста време тежа 56-7 кг, свалям с голям зор няколко и когато се мина към нормално харнене, без оливане, пак се връщам на същите килограми, нито нагоре, нито надолу.....

# 199
Доли, Жаклин, а храните ли се достатъчно по врема на моното? А след това какви количества изяждате и какви менюта?
Майка ми преди 3 години беше минала 60кг, може би беше към 62кг. От нея за първи път чух за моно диета изобщо, тя прави една, която е по 1 седмица, в продължение на месец, свали може би 4-5кг, но последните 1-2 седмици не мърдаше почти кантара. След това не качи, но според мен така си задържа килата, като я прави по-дълго. Но тя искаше да сваля още, за това мина на гадната зелева супа  Sick. От нея още 2кг и тях задържа. После минахме с нея на 90-дд и свали още 2-3 кг мисля. Сега върти някъде 52.500-53 и малко и си ги задържа.

# 200
хаиде и аз на Ваня Ч.  Rolling Eyes
минаха картофите, от тях нищо не свалям, днес - пиле
записала съм се в 3 фейсбук-групи, да гледам снимки и да се дисциплинирам   Blush

# 201
  • Варна
Мъката наречена риба свърши. Но ми донесе - 1.5кг. Доволна съм.
Днес и утре - най-любимите дни. Интересното е обаче, че сутринта пак не ми се ядеше и топката в стомаха продължава да е там. Мисля си дали не се чувстам отпаднала от липсата на въглехидрати, които шест дена не съм приемала. Днешния ден ще покаже.

# 202
Мъката наречена риба свърши. Но ми донесе - 1.5кг. Доволна съм.
Днес и утре - най-любимите дни. Интересното е обаче, че сутринта пак не ми се ядеше и топката в стомаха продължава да е там. Мисля си дали не се чувстам отпаднала от липсата на въглехидрати, които шест дена не съм приемала. Днешния ден ще покаже.

И аз бях много зле след рибата, никаква енергия. А на плодовите се чувствах отлично, от това е. Вчера бях на КМ и днес едвам станах, но не се чувствам зле. Ходих 3км пеша до рабога без проблем, пих едно чисто кафе сега и съм съвсем добре  Peace

# 203
  • Варна
Стаси, дано и при мен да е така. Защото резултатите ми са по-добри от моите очаквания и ми се иска да повторя дните.
Стаси, а свали ли от киселото мляко?

# 204
  • ...на безопасно
Почвам втората 12-ка.
Почерпих се с пържени картофи.

# 205
Стаси, дано и при мен да е така. Защото резултатите ми са по-добри от моите очаквания и ми се иска да повторя дните.
Стаси, а свали ли от киселото мляко?
-400гр днес, а бях качила от плодовите 200гр., но си го обяснявам с това, че на рибата не ми бяха големи количествата и ядях по 3 пъти на ден, а на плодовия ядях много, често и до късно  hahaha

# 206
  • Sofia
Доли,, а храните ли се достатъчно по врема на моното? А след това какви количества изяждате и какви менюта?

Храня се според мен с нормални количества,малко прекалявам в плодовите,зеленчуковите и млечните дни,но нали нямало ограничение в количеството....свалях,но бавно,въпреки многото ми излишни кг./100+ Embarassed/ Преди 10дни заминах на почивка с ол инклузив,предварително си бях решила,че няма да се ограничавам,а ще се храня разделно,запозната съм с този режим и си сипвах много малко храна...а как само се тъпчеха тези около мен,къде го побираха това ядене...но резултата е,че за 7-10дни си върнах така трудно свалените 5кг. Cry Интересното е,че кантара показва покачване,но дрехите,които ми ставаха след като свалих пак си ми стават,не са ми отеснели,а и аз не забелязвам промяната....не съм си мерила мерките със сантиметър,нито преди,нито след като приключих с режима,имам повече вяра на кантара badscale no

# 207
Здравейте, момичета!
И аз да се запиша тук при вас, че иначе току виж съм се отказала...  Laughing днес ми е първи ден и до момента съм на едно чисто кафе без захар без мляко... с две думи ми се вкисна живота от сутринта  Joy но вече съм много зла и гладна с това кафе и само два картофа до момента сварени понеже на работа няма как... а да и вече към 2,5л вода та сякаш ми се оми стомаха и съм многоооо гладна Sad а иначе съм 172см висока и стартирам с 76кг което ще рече че имам доста излишни  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 16:03 от valence7o0o

# 208
  • Варна
Славейче,   Hug днес не се обаждаш? Вярвам че и ти си оцеляла след рибите. Трябвало е в краен случай да добавиш някаква зеленчукова салата към рибата, не е по режима, но все пак е по-добре, отколкото съвсем да оплескаш яденото, и да продължиш напред. А при вторите 12 дена може да помислиш да замениш рибата с друг протеин - пиле, яйца, мляко, извара. Дано днес при теб всичко да е наред с плодовете.
Валенце, добре дошла. Трябвало е да се подготвиш по-добре за първия ден и от предишната вечер да си свариш картофи. Този първи ден ако ядеш колкото искаш - на три или на пет пъти, е доста засищащ и може и за това да е сложен за първи ден, за да може по-лакомите, като мен, да не озвереят от глад и да приключат безславно още на вечеря. Ако обичаш картофи имаш огромен избор на начин на приготвяне. А и във всяко заведение или кулинарен щанд има картофена салата. Успех!

# 209
мега гадно хипер-трипер миризливо пиле  Sick Sick Sick
ще ям заек утре, няма химия и изглежда диетично фитнат  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  Naughty Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт