МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 745
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
мега гадно хипер-трипер миризливо пиле  Sick Sick Sick

Пилетата на DUC са вкусни  Animal Chicken

# 211
Предстоят ми 2 дена на кисело мляко 😄 от тия плодове нещо не ми е ок, а много ги обичам по принцип, чувствам се подута (и май наистина съм)

# 212
От вчера и аз съм на диетата на ВЧ. Картофените ги понесох добре.
Утре съм на пиле, приготвих си гърди със соев сос, май не е много подходящ.
Мен ме плашат плодовите и млечните дни. За кратко пробвах 90-дневната на плодовите се чувствах много зле, постоянно ме боляха главата и корема. Дано сега ги издържа Confused
Вие за една 12-ка по колко килограма сваляте?

# 213
  • Cyberspace
Момичета, прилошавало ли ви е по време на диетата и как се справяте? Дали ще привикна към режима и ще спре или да се притеснявам?

# 214
Не се включих 2 дни, ама то е защото няма какво да кажа. Сега да споделя - пия около 2 литра вода, може и 2,200 да е. Ще се постарая да я увелича още с половин литър. Нямам минус въпреки, че стриктно спазвах и нищо друго не съм консумирала с картофите. Днес съм на пиле. Както казва Кубрат Пулев - "Продължаваме напред!!!"  Mr. Green
Бианка и на теб  Hug Благодаря ви за съветите и насоките  Hug

# 215
  • Sofia
Момичета, прилошавало ли ви е по време на диетата и как се справяте? Дали ще привикна към режима и ще спре или да се притеснявам?
На кой ден си?
На мен ми се е случвало след 6-7ден,при рязко ставане ми прималяваше,хапнах си малко мед и повече вода пиех.

# 216
Коте, не се тегли всеки ден. И ври си мерките и след 24 дни пак с метъра, ще стане, ше видиш.
След два дни на риба имам добър минус. Снощи ядох миди, обичам риба, ама два дни Sick
Прилошавало ми е от галвоболието, което имах първите дни. Кръвната захар също ми падна на втори пилешки, ама мина:)

# 217
Приключих с първите 12 дни, -4кг. Днес съм на разделно, довечера може да хапна нещо смесено, мисля от утре два дни картофи, но няма да продължавам. И без това ми хвръкнаха кокалите. Сега въпроса е да задържа до +1кг  newsm78

# 218
Приключих с първите 12 дни, -4кг. Днес съм на разделно, довечера може да хапна нещо смесено, мисля от утре два дни картофи, но няма да продължавам. И без това ми хвръкнаха кокалите. Сега въпроса е да задържа до +1кг  newsm78
Колко кг беше, когато започна режима?

# 219
  • Варна
След първи плодов само 200гр. надолу. Но поне днес се чувстам добре. А и не съм се ограничавала - ядох праскови, сливи, смокини и грозде. Има значение и яденето от предишните дни. Например преди да започна монодиетата направих един плодов ден, включващ и 100гр. сурови ядки и от него бях свалила 1.5кг., а сега само 200гр. Отдавна редовно правя плодови дни и това е най-слабият ми резултат, но може би така е по-добре.  
Сигурно е както съм си мислела за умората. От години не съм се лишавала от въглехидрати и липсата им са шест дни ми се отрази. Но пък точно от липсата им свалих най - много засега.
Браво Стаси, като знам колко тежиш чудесен резултат.
И аз вече си задавам въпроса как да се храня след режима. Резултатите дотук показват че свалям от белтъчини. Вероятно трябва да избера някое по-нисковъглехидратно хранене за да сваля още малко. Но има време засега.
Кибер, при мене не беше точно прилошаване, а липса на сили и лесна умора. Не наруших режима, намалих физическата активност.
Плами, определено соевия сос е неподходящ. Промени ако можеш, а яденето го остави на другите.

# 220
Плодче, бях 53.400 като започнах.
Bianka, и аз бях така. След протеиновите свалях, на плодови задържах. И аз често правя плодови, много обичам. И аз преди свалях по 600-700гр, че понякога и 1кг ако съм яла повече. Но сега не Simple Smile Явно нямаше какво толкова да свалям, но пък ми беше чудесно, буквално се натъпках с каквото исках  hahaha. Аз бих те посъветвала да не оставяш въглехидратите. Например закуска плод и обяд белтъчен, но с филия пълнозърнест хляб. Иначе тялото започва да си търси въглехидратите и като започнем пак да ги ядем, си трупа. Освен това дори фитнес-маниаците не ядат без въглехидрати, а правели диети без въглехидрати някъде 20 дни преди състезание. Мен това ме стресна, честно казано. И аз преди 2 години карах на кисело мляко с протеин, яйца, месо и салати. Доста време изкарах така, само един път в седмицата ядях ориз или картофи като въглехидрат. Цел - тялото да разгражда мазнините и да не с итърси сладко. И честно казано забравих за торти и други глупости, даже не ми се ядяха. В друга диета четох, че били нужни 12 дни на организма да се изчисти и да не е зависим към сладкото, а ние сега напрамихме точно 12 дни и мисля нарочно да не ям сладко. А и вече някак не ми се яде така, както по време на диетата  newsm78. Сега ми се ядат сирене, кашкавал, кюфтета  hahaha. Повръща ми се от пиле и риба, май ще карам на извара  Heart Eyes

# 221
  • Варна
Стаси, благодаря ти за идеите. Плод за закуска ми остана най-положителното нещо от 90 дневната диета и сега много ми липсва, така че за това нямам никакви колебания. Дълго време поддържах килограми с един плодов ден седмично. Бях си избрала сряда и винаги го спазвах. Мисля по-скоро вечерите да ги оставя на протеини, но със салата. А на обяд да хапвам картофи, ориз, всякакви постни неща и филийка хляб. Аз не си падам толкова по сладкото, колкото обичам всякакви солени тестени. Но ето цяла седмица подминавам всички тестени изкушения, които ме дебнат от всеки ъгъл без ми се прииска да ям.
Но засега съм решила да повторя 12 дни, защото имам да свалям още.

# 222
  • София
Да вметна нещо и от мен. Стартирах и втората 12ска и днес ви е втори ден на пиле. Обаче, след двата картофени имах 300гр отгоре. Аз така или иначе не ям много, но явно картофа не е за мен. Днес ни направих дробчета и ми е по-добре от вчера, че с това пиле ще литна вече. След първите 12 съм -4кг. Оле, дона до края на втората дванайска да съм поне с още -3кг.

# 223
  • Варна
Искам само да попитам , понеже съм алергична към мляко, с какво мога да заместя деня с киселото мляко в Монодиетата на Ваня Червенкова ?

# 224
може да го прескочиш, може и с яйца

аз доволен, - 1кг за четири дни  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт