МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 752
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
След два плодови - нула. Не драматизирам и се надявам да е защото свалените килограми от предишните дни трябва да се затвърдят. Но поне си хапнах вкусно и се почувствах добре. Днес продължавам напред с мляко.
К.Христова - ако си алерегична само към КМ, а не към млечни изобщо предлагам извара. Според мен резултатът ще е много добър. Ако не можеш изобщо млечни яйца, пиле или риба.

# 226
  • Варна
Благодаря :*

# 227
  • Варна
След първи ден на кисело мляко - 300гр. Не беше толкова страшен или по-скоро гладен деня, както си мислех преди да започна. Точни от тези дни се страхувах най-много, защото мислех че ще умра от глад. Вярно неслучайно млякото е оставено за на края. Не бях гладна, не се чувстах и отпаднала като на другите протеини. Доволна съм.
Утре малкия финал. Решила съм да направя още 12 дена.

# 228
Днес ми е втори плодов ден по диетата на ВЧ.
Не се тегля, нямам кантар, но по огледалото и по дрехите съдя, че съм свалила доста задоволително на обем. Разликата забелязах още след зеленчуците.
Пиша като анонимна заради това, което ще споделя сега.  Embarassed

Аз съм много суетна и притеснителна, нямам твърде много за сваляне, през последната година качих около 5 килограма (по моя преценка, без да се тегля- размерът на дрехите ми скочи с номер нагоре). Чувствах се дискомфортно в интимни моменти заради сланикните около талията и по корема ми. Не ми беше приятно да обличам и да се показвам с хубавото си бельо, защото просто преливах над ластиците му.

Е, този проблем към момента отпадна! Чувствам се хубава и искам това да продължи! Този комфорт и свобода са ми по-важни от това да се натъпча с каквото ми се иска.
Благодаря, че ви има!

# 229
Записвам се и аз при вас. Днес мина пъвият ми ден, изядох 6 средно големи варени картофа. Вече само като си помисля и ми става гадно. Не ми се искаше да ям пържени, но утре ще са такива. Изчетх темата и наистина дайствате много мотициращо! Имам да свалям около 30 килограма, но някак си ми се вижда непостижимо. Мисля, да се претегля след 4ти ден.  Hug

# 230
  • Sofia
Пробвай да ги направиш на чипс,печен във фурната с малко сол и леко намазани с мазнина...много са вкусни

# 231
Мерси за съвета, утре сутрин ще си ги приготвя по този начин, защото наистина искам да избягам от пърженето.

# 232
Здравейте. От утре мисля да почна втората врътка. Имам обаче много хубави плодове вкъщи и си мислех дали да не почна първо с двата плодови и после да продължа нормално с дните. Та бих искала да попитам, дали някой има опит с размяна на дните и дали оказва някакво влияние. Благодаря много!

# 233
  • Sofia
Има ефект и при размяна на дните,то диетата си е за моно хранене,така че няма значение какво ще е....
Утре пак започвам с любимите чипс картофки,че тази седмица имах празник и не успях да издържа Embarassed
аз ги правя така дните- картофи/плодове/пиле/зеленчуци/риба/мляко...по 1ден...рядко се случва да повторя някой от постните дни

# 234
  • ...на безопасно
Doli,какъв ти е резултата по тази схема и колко време я караш?

# 235
  • Sofia
миналия месец я спазвах 15дни,свалих 5кг. от които си върнах 2кг.по време на почивката Embarassed

# 236
Мерси за отговора. Иначе и аз май за 2 дена си върнах килограмите.. дано сега не се повтори..  

# 237
Много мотивиращи теми! Включвам се и аз на режим 6x2x2 да видим дали ще успея да се преборя с 10те екстра килограма  Rolling Eyes

# 238
Здравейте. След 2 седмици и аз се връщам в отбора на монодиетите.
Искам 1-во да бутна малко килца с друг режим и после идвам във вашите редици с мое си 35 дневно моно. Успех на всички  Hug

# 239
  • ...на безопасно
Аз пък се надявах с моното да сваля 8-10 кг и после с моя си режим да си ги задържам / нисковъглехидратен/....

Общи условия

Активация на акаунт