МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 697
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Привет, привет и от мен тук. От утре започвам и аз режима. Ще споделям резултати и ще ви следя за стимул Blush. На мен лично проблема ми е с неправилното хранене. Аз мога по цял ден да не ям и вечерта да си изям всичко, а когато съм нервна, мога да изям различни храни без да ми доставят удоволствие. Другият ми проблем е, че хич не обичам да пия вода и въобще течности. С удоволствие обаче мога да изпия вечер цяла бира без проблем, или чаша вино  Mr. Green... Така е при мен, едни слабеят от нерви, аз пълнея... Няма да казвам от колко стартирам, но ще се боря със зъби и нокти.

# 181
Коте, здравей, успех ти желая! Ама ше пиеш вода иначе няма да стане, и глава ще те боли.

# 182
Коте, здравей, успех ти желая! Ама ше пиеш вода иначе няма да стане, и глава ще те боли.
Мерси за посрещането, Жаки  Hug То на мен освен килата и мигрената ми е проблем, та само главоболието ми липсва, дано не ми започнат кризи от това. Ще си наложа да пия, нахъсала съм се много, просто нямам избор...

# 183
И аз съм с мигрена, не искам да те плаша, но на първата 12- ка, шест дни бях със страшен присъп Confused
Ужасно беше! Но! Оттогава, близо месец почти не ме е боляла глават, опита се малко покрай цикъла, но не се разрази, както обикновено. Може би моното влияе добре? Ти ще споделиш как е при теб.
Още веднъж успех! Ако имаш питанки съм на линия Hug

# 184
Здравейте, имам питане. Как влияе диетата на ВЧ при дами, които имат да свалят не повече от 5кг.? С какво темпо падат грамовете?
Чудя се дали да започна тази диета или друга изпитана от мен /като кленовата/, с която тези 5кг ще ги сваля за максимум 10 дни + 10 захранване.
Дайте съвет.

# 185
Плодче, строго индивидуално е, не може да се обобщи. При мен много трудно и бавно падат  5/6 кг, които искам да сваля, свалям и при дори едно смесено хранене качвам. Но има момичета с прекрасни резултати, виж страница две назад. Стаси мисля, че е 50 кг. Опитай режимът не е тежък, успех!
Аз след плодовия вчера имам минус 600 грама, днес съм на риба. Почти изчистих трите качени килограм през почивката, явно е била вода задържана заради цикъла. До 54 кг ще докарам, но от там надолу не помръдвам, ще опитвам все ще стане:)

# 186
  • София
Аз пак да питам. Някой ял ли е дробчета или сърца на пилешките дни?  Grinning

# 187
  • СОФИЯ
По принцип не било разрешено. Аз с това не нарушавам, но в дните с риба си позволявам калмари и октопод - не качвам от тях.

# 188
  • Варна
Здравейте!
Много съм доволна от резултатите, дано така да продължава. След двата дни на зеленчуци - 400гр. За първите шест дена точно 2кг. надопу. След първи риба минус 600гр.
Днес продължавам на риба. Току що изядох най-гадното нещо от много време на сам - сто грама сьомга филе, пушена. По принцип я обичам, парченце върху намазана с масло препечена филийка е божествено. Но само това и без лимон  #2gunfire Ама при 5.60лв. за сто грама, "пениш се, не пениш" го изядох.   
Искам да ви споделя че от дните на пиле чувстам две неща. "Топка" в стомаха, убиваща апетита ми. Изобщо не чувствам глад, и ям насила. При 90 - дневната диета нямах такова усещане. Но понеже вече съм разбрала че с глад не се отслабва, ям, макар и насила. Идват най-очакваните дни на плодове и ги чакам с нетърпение.
И второто е липсата на сили и лестното уморяване. Бях решила като сваля до към 73кг. да се върна в залата, но ако продължава така, сигурно ще отложа. Аз ходих дълго време на зумба, тае-бо и интервални тренировки. 3 - 4 пъти седмично, различно, но от средата на юли ги спрях и резултатите не закъсняха естествено.
Успех на новите момичета! Устистайкате три дена, после е лесно.
Много се радвам за всички вас Стаси, Славейче, Жадира. Чудесни резултати за сега. Продължаваме напред!   bouquet 

# 189
Благодаря още веднъж Жаки  Hug Hug Ще споделям разбира се  Laughing
Засега картофите ми харесват, чак започвам да си мисля, че съм си ги посолила достатъчно, та ме е яд на мене си, че така добре съм си ги овкусила Stop Напъвам се и вода да пия, трета чаша вече пълня, хич не ми е по сърце, но трябва.

# 190
  • Варна
Челно коте, пий вода, много е важно. Аз следвам правилото не по-малко от 30мл. на килограм. Сметни си колко ти се пада, сложи пред себе си по-голяма чаша вода и надигай. Свиква се.
Пробвай и с неподсладени билкови чайове.

# 191
Аз пиша един дъждовен рибен  Cry Cry Cry Вчера след като обядвах ми причерня, не можех да стана от дивана. Направих си едно силно кафе и пих доста вода - не помогна. Хапнах няколко парченца черен шоколад  Tired което ме освести, но вечерта ядох варени картофи, защото едва успявах да се надигна от леглото от безсилие, а мирисът на риба ме отвращаваше. Днес кантарът показа +800гр, което е разбираемо. Сега тъкмо ям рибата - едва довършвам второто филе (общо 200гр са двете филета) и вече ми е тежко, а съм пила само кафе сутринта. Надявам се поне да не ми прилошава днес  Praynig
Bianka B., имам същите 'оплаквания'  като теб - и топката в стомаха, и лесното уморяване. Не мисля, че ще издържа още 12 дни след като приключа  Confused Ще ми се поне да издържа тези 12 дни, но рибата май ще ме довърши  Sad

# 192
Bianka B., но при 90-дд имахме салати, а тук нъц  Mr. Green. И аз там преглъщах пиле и риба без проблем, ама сега... Зор, зор. И аз се напъвах, че да не седя гладна, иначе по-лошо.
Плодче, аз 3кг, ама бързо качени. За 5-6кг. има смисъл, онова със сиропа за мен е пълен глад, опитвала съм го, отказах се бързо. Ако си го правила преди, не ги ли върна бързо килограмите? То реално храна не приемаш тогава. Ако си само на сироп, не на другите варианти, където заместваш 1-2 хранения.
ladvy, ето сравнителна таблица - продукт/калории:
Пилешко крило (без кости) 1 бр   109   
Пилешка кожа от ½ пиле                   276   
Пилешки дробчета                           119   
Пилешки сърца                           153   
Пилешко месо/бутче                           119   
Пилешко месо/гърди                   110   

Аз залагам на пилешки гърди  Peace

# 193
  • София
Мерси много за отговорите. Направо от тия картофи ми се повдига. Утре, като се сетя, че пиле пак още по-зле... Но виж едни дробчета бих хапнала, аз така или иначе не съм от яшните. Едни дбробчета за цел ден ще са ми ок.

# 194
По принцип не било разрешено.

не разбирам защо би било така. Нали е протеинов ден, не би трябвало да има значение какво точно.

Общи условия

Активация на акаунт