МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 701
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • ...на безопасно
Хе-хе...последните 4 дни най-много се сваляло...
Аз съм 2 ден на плодове + още два на кисело мляко и си мисля, че ще се стопя....
Направо ми се измиха червата.

# 166
jedira, страхотни резултати  Flutter и неприятна ситуация с прилошаването  Hug Трябва да се хапват по доста плодове предполагам, за да не ти прилошава.

# 167
Кеа, аз на плодвите свалих, ама на млечните качих два килограма! Нямам обяснение, освен че млечните не ми понасят добре. Затова на трета 12- ка ги смених с риба. Сега правя мое моно по един ден, дано имам резултат. Днес съм на плодове, защо има фаза на Луната, та се един куршум два заека:)

# 168
JACKLIN*, мен ме притеснява колко мляко има в КМ, което продават по магазините Thinking Ако е пълно само със сметана, логично да пълнееш, а не да отслабваш. В един турски магазин ме бяха изумили - продават КМ, 10% масленост и отбелязано с големи букви, че има добавена сметана - е това кисело мляко ли е??  ooooh!
При мен -900гр след вчерашните салати, общо -2.4кг  Flutter . Днес риба  Tired

# 169
Добро утро, момичета   bouquet
Ден втори на плодове. От вчера съм +200гр, ама се омазах с кеф  hahaha. 6 пъти съм яла, последно след 21 часа. Това никога не го бях правила, вечерям до 20, навик от 90-дд. Но съм като луд с картечница на плодов ден и ми се яде всичко, а не смесвам плодове на едно хранене и така  bowuu

Жаклин, аз също разчитам на луната, от 9.42 е днес, дано донесе добри резултати. Ти можеш ли да кажеш дали става кисело мляко с подсладител?  Mr. Green

# 170
Привет и от мен HugОще -500г, официално съм при седмиците, кантарчето показа 79.6 newsm44
Днес втори плодов и после-кисело мляко.Прилошаването ще го изтърпя, събирам границите, снощи кръвното ми беше 96/81, от това е, но при тези резултати продължавам Twisted Evil
Предния път като правих диетата аз също качих400г на млякото, може би защото си правех айрян със сол, а пък при плодовете не поемам никаква сол и това е някаква задържана водичка, така си го обясних, защото пък обиколките ми точно тогава видно намаляха.Аз затова се тегля всеки ден, отбелязвам си как ми действат различните храни и на следващата врътка се коригирам.Например като я правих за първи път в зеленчуковите дни си направих готвено зеле и после имах голям плюс, така сега като я правя не си правих зеле, а тиквички и патладжани и имах минус, въпреки че тиквичките бяха пържени.Обща взето сега свалям много по-добре, отколкото първия път, което ме учудва, предвид това, че е за втори път и съм по-малко кила, но пък много ме радва Heart Eyes

# 171
Стаси, някъде бях чела, че при приемане на подсладител се лъже мозъка и започват процеси, като при приемане на истинска захар. Не мога да намеря точно статията, но беше в подобен дух, затова аз не бих слагала. Киселото мляко го ядях с копър, магданоз и малко чесън на прах. Пробвах и с малко ванилия и канела, когато е добре изстудено бива:)
Имам страхотни малини и смокини за днес, също и грозде.

Имам малко за сваляне, но много тегаво върви. Свалих 4 кг за три 12- ки, за две седмици почивка с малко нарушение на разделно хранене върнах почти всичко...може и от цикъла да е обаче. Така или иначе започнах с моно и веднага кантарът тръгна надолу, май това трябва да ми е постоянен режим на харнене Confused Малко да сгафя и връщам всичко свалено. 56-7 съм, бояр се за 51-51....

# 172
  • ...на безопасно
Честно казано, аз на килата не обръщам особено внимание.
Сантиметрите са показател за мен.
На кантарев до 11 ден съм -4, 5 кг, но това не са реално свалени кг.
Обиколките ми не са като за толкова свалени кг. Това е основно чревно съдържимо и вода.
След 10-15 дена още, минуса може пак да е толкоз, ама  обиколките вече друго ще кажат.

# 173
Здравейте момичета Simple Smile

Да се отчета и аз. Родих преди месец и половина и бях плюс почти 30 кг. Оставих 10 в болницата  и след, като попаднах на този форум  се надъхах /БЛАГОДАРЯ ВИ!/ и реших да опитам диетата на ВЧ. Резултат - за 24 дни стриктно спазване и ужасно много разходки с бебока свалих точно 8 кг. Лекарят ми разреши след 15 дни да започна да правя по-леки упражнения и може би да ходя на фитнес, та въпросът ми е мога ли да направя още две дванайски по тази диета или трябва да изчакам да мине малко по-голям интервал от време и тогава да стресирам отново организма.

# 174
Благодаря, Жаклин  Hug

Аз за това не гладувам, а си ям по много, но само режимна храна. Да е моно и толкова  Wink А вчера що плод изядох...

Аз се борех за 51, пък съм 50.200 днес. Знам, че ще върна. Особено имаме повод на 16ти и ще се черпим вечерта, но преди това ще си го карам на разделно хранене и така. Аз обиколки не меря, ама ми станаха по-широки дънките, мен това ме интересува повече. Взех и да ходя повече пеша, слизам по няколко спирки по-рано и ходя така до офиса, че без движение също не става.

# 175
  • София
Равносметката след първите 12 дни е -3кг и половина. Много добре при мой сметки с две драстични нарушения.
Имам питане отностно дните на пиле. Могат ли да се ядът пилешки дробчета и пилешки сърца? Ще е супер ако може.
Да кажа, че дните на зеленчуци съм яла ориз.

# 176
  • София
Стаси, имаш много хубави килограми. Колко си свалила и за колко време?

# 177
Стаси, имаш много хубави килограми. Колко си свалила и за колко време?
Започнах от 53.400, днес ми е 10ти ден. Но аз ги качих бързо - на морето и после като се върнахме, преди морето бях пак 51, и тях бях свалила с моно диета. Иначе с месеци бях 53-54, но малко ми тежаха, че ми опъваха дънки и други дрехи. Така ми е добре Simple Smile

# 178
Момичета имам въпрос, направих първите 12 дни преди да започна диетата се премерих и бях 57кг, сега след дванайстия ден  пак се премерих и кантара показва 55.800, но видимо има голяма разлика, все едно съм смалила 3кг.Премерих се на друг кантар, но същото.Въпросът ми е възможно ли е да съм свалила мазнини,които не тежат?

# 179
Момичета имам въпрос, направих първите 12 дни преди да започна диетата се премерих и бях 57кг, сега след дванайстия ден  пак се премерих и кантара показва 55.800, но видимо има голяма разлика, все едно съм смалила 3кг.Премерих се на друг кантар, но същото.Въпросът ми е възможно ли е да съм свалила мазнини,които не тежат?
Може  Peace Даже това е по-добрият вариант според мен.

Общи условия

Активация на акаунт