МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 675
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • Cyberspace
И аз да се включа. Отдавна дебна на ВЧ, опитах няколко пъти, обаче не издържам да ям два дни едно и също, направо  Sick Не, че ми се яде нещо друго конкретно, а на втория ден просто вече не ми се яде точно това. Сега започвам петдневната и ще я повторя (поне намеренията ми са такива). Обаче във всички гореизброени моно-та, все има по минимум две неща, които аз не ям и става сложно. Вчера трябваше да ям КМ, но го замених с шест малки яйчица, днес уж са зеленчуците, но аз ям плодове, защото почти никакви зеленчуци не ям. Та досега съм на три праскови. Според тава моно, което избрах, утре трябва да са картофи, после пак яйца, после месо. Тези яйца така, както се пвотарят добре ли е? Просто съм злояда и ми е трудно в избора на храна... Ще има ли ефект така променена според вас или си губя времето? newsm78

# 151
Cyberspace, не съм много запозната, но не ми се струва правилно да замениш кисело мляко с яйца... Може би с извара? За замяната на зеленчуци с плодове - единственият проблем е захарта, която се съдържа в плодовете.
Аз мисля, че това е една от идеите на диетата - вторият ден и на мен не ми се яде толкова много колкото първия.
Не пречи да опиташ - ще разбереш дали на твоят организъм този тип храни ще донесат минус или не. Успех   bouquet
Bianka B., браво за постигнатите резултати до тук  Hug
Аз съм леко изненадана, че след салатите вчера не съм мръднала изобщо. Но добрата новина е, че не съм качила  Mr. Green А какво количество салати ядох вчера за обяд и вечеря  Crazy Чак не можах самата аз да повярвам - правих си по една купа първо и веднага след като приключех се отправях към кухнята да правя следващата  Laughing
Имам леееко прегрешение вчера - две глътки кафе с мляко. Шефът ми от известно време иска да се 'грижи' за мен и ми донесе вчера кафе и седна да си говорим - не вървеше да не пийна изобщо  Blush Поне шоколадите, които ми носи през ден успявам да скрия в шкафа без да ме види  Mr. Green
За днес продължавам със салатите - засега това мисля е любимият ми ден  Heart Eyes Купих си риба за следващата двойка и вече се притеснявам как ще издържа само на риба - аз по принцип ям риба, но винаги със салата и само риба ми се струва неособено приятно... Ще видим...

# 152
Аз днес плодове  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Вече изядох купа грозде (никой не каза, че не може) и две ябълки  Heart Eyes. Имам много сливи и праскови. За утре мисля и диня да си взема, че не сме на работа.

Славейче, не сваляш, понеже може да задържаш течности. Аз на втория ден мръднах, но и аз ям салати и плодове като невидяла  hahaha. А рибата беше  Sick. Едвам изкарах и накрая на консерви

# 153
И аз след двата дена на салати нищо не свалих, днес съм на риба, не е чак толкова гадно колкото си мислих, поливам обилно с лимонов сок да не усещам миризмата и съм ок засега. Да видим до утре вечер как ще е...

# 154
  • Варна
Привет!
След първи ден салати и аз почти нищо не свалих - само 100гр. Утре да видим. Вчера бях на патладжан, за днес съм изпекла една тава тиквички и салата. 
И аз като вас днес си накупих за утре - консерви риба тон и пушена сьомга. За вечерите ще приготвя скумрия и сьомга. Добре че първия ден е почивен и е по-лесно с приготвянето и яденето. Аз редовно си нося храна от вкъщи за обяд, но все пак рибата ми се струва неудобно.
Не разбирам много от усвояване на храна, така че за ползите и вредите от монодиетите не мога да кажа нищо, но еднообразното хранене убива апетита. Усещам корема си свит. До кога - не знам.

# 155
И аз си мисля, че е свързано с 00  Crazy но се успокоявам, че и вие не сте сваляли през салатените дни  Blush
Четох интервю с ВЧ и тя казваше, че най-много се сваля в последните 4 дни от 12те, така че чакам с нетърпение плодовете и КМ  Mr. Green

Стaси, консервираната риба не е ли по-миризлива?  newsm78 Аз си взех 1кг сьомга за двата дни и имам няколко консерви с риба тон в собствен сос, но силно се надявам да не опра до консервите. Сьомгата ще пека с лимон - по принцип много обичам, но както вече казах - да имаше една салатка с рибката и щеше да е чудно  Crazy
Bianka B., ти вървиш един ден преди мен - като те чета се подготвям психически за следващия ден  Sunglasses Hug

# 156
Славейче, консервата не на работа я ядох аз. Първия ден не съм яла консерва, но втория на закуска, че си бях в нас и после на вечеря. И да, мирише повече  Peace. На работа си носих печена на тиган риба и като не я претоплях на микровълновата в офиса, хич и не се усети миризма. Но тези два дни ми бяха ней-тегави в офиса, че с тази риба  Crazy. Най-лесни са плодовете - хрупах ябълки и сега сливи на бюрото  hahaha

# 157
  • Варна
Славейче, мисля че вървим заедно - днес ми е втори салатен като на теб. Просто и аз я мисля тая риба и се подготвям за тези дни. Но както каза Мариана с повече лимон всичко ще е наред.

# 158
Аз не слагах лимон на рибата, нали е плод  newsm78. Само малко подправки и толкова. Даже рибата тон както си е.

Никой не казва за киселото мляко може ли с подсладител и ванилия, звучи много добре и ми се искаше да пробвам със стевия малко  newsm78

# 159
Ха, Bianka B., заблеяла съм се някъде  Mr. Green Не знам защо реших, че днес си на риба. Водиш ме леко със свалените кг, но ще си ми мотивация и ще гледам да те настигна Wink
Стаси, аз слагам лимон - може и да е грешно, но не мога да си представя да ям картофи, пиле и риба само със сол  Embarassed Относно подсладителя и ванилията - твърде хубаво ми звучи, за да е диетично  Crazy Но не се наемам да давам съвети - аз ще я карам на айрян и чисто кисело мляко, пък да видим  Peace

# 160
Славейче, не съм сигурна за лимона в рибата, но за първи път я правя и исках да съм изрядна от до. Но се чудех дали да не пробвам половин кофичка КМ така, колкото да разнообразя  newsm78. Иначе до момента си карам всичко чисто, само на салатите слагах по малко сол, олио и оцет, едвам овкусени и то каквото беше тиквички като се замисля. Много хубава калата от сурови рендосани тиквички става, с малко сол, олио, оцет, копър  Heart Eyes

# 161
  • Cyberspace
И аз мислих за извара, ама и нея не я ям, сирене ям определен вид и в минимални количества, но самостоятелно да ям цял ден сирене, няма да издържа със сигурност.  Confused Днес съм на варени картофи - тях поне ги ям с кеф  :DD Голям зор с това злоядство....

# 162
Хайде и аз при вас  Hug На диетата на ВЧ съм. Днес ми е първи плодов ден. Определено се затрудних с пилешкото и рибата, но минах без прегрешения. Не знам дали съм + или -, като свърша ще се тегля/

# 163
Стаси, и аз така искам да съм стриктна, но все пак реших, че е по-добре да добавям лимонов сок отколкото изобщо да не издържа на безвкусна храна. Четох различни статии, уж все 'цитират' ВЧ, но си противоречат тук-там, та не съм сигурна може ли не може ли... За КМ намерих, че тя пиела айрян и не се слагали никакви добавки (Статията), но изобщо не се знае дали е вярно или някой си измисля...
Аз също леко овкусявам салатите със зехтин и сол. Следя си калориите всеки ден и досега всички дни са ми под 1200. Фактът, че не съм гладна, а приемам по-малко от 1200 калории ме радва. Вчера въпреки огромното количество салата, съм приела само 500калории и отново - не съм гладувала.

# 164
Ще има ли ефект така променена според вас или си губя времето? newsm78
Ще има ефект каквото и да ядеш ако е само един продукт за целия ден.Ако не ти пасва диетата направи си твоя като се опитай да редуваш ден на белтъчини с ден на въглехидрати.Пробвай, би трябвало да стане Peace
аз слагам лимон - може и да е грешно, но не мога да си представя да ям картофи, пиле и риба само със сол  Embarassed
Аз слагам и олио и оцет, и лимон на рибата също Simple Smile
Грозното Пате, и аз съм първи плодове, заедно сме Hug
Ас свалях и на зеленчуците и на рибата, свалила съм 4.5кг, а ми остават 4дни до края на дванайсетката.Предния път като я правих общо толкова свалих първите 12дни, доволна съм.Днес кантарчето ме зарадва с показания 80.1, още малко и съм при седмиците Heart Eyes
Мацки, днес ми прилоша, връщах се от работа с колелото и има един баир, който си изкачвам, там се наложи да сляза и да поседя, а после едва се довлякох до вкъщи SadДнес на плодовия ден май вече силите се поизчерпаха.Прибрах се, пих вода, ядох купа диня и ми се поразмина, но беше много неприятно.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 18:11 от jedira

Общи условия

Активация на акаунт