Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват монодиетите?
Какви са ползите и недостатъците на монодиетите?
Какви са препоръките за избор на продукти за монодиета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват монодиетите?
-
Какви са ползите и недостатъците на монодиетите?
Ползите от монодиетите включват бързи резултати, неограничен избор на храна, подобрена асимилация на изядената храна и удобство. Съществуват обаче и недостатъци като натрупване на едни и същи вещества в организма, забавяне на храносмилането на други храни, нетрайни резултати, дефицит на важни вещества и възможност за депресия.
-
Какви са препоръките за избор на продукти за монодиета?
-
Какви са препоръките за поддържане на монодиета?
-
Какви са основните принципи на рационалното хранене?
Не, че ми се яде нещо друго конкретно, а на втория ден просто вече не ми се яде точно това. Сега започвам петдневната и ще я повторя (поне намеренията ми са такива). Обаче във всички гореизброени моно-та, все има по минимум две неща, които аз не ям и става сложно. Вчера трябваше да ям КМ, но го замених с шест малки яйчица, днес уж са зеленчуците, но аз ям плодове, защото почти никакви зеленчуци не ям. Та досега съм на три праскови. Според тава моно, което избрах, утре трябва да са картофи, после пак яйца, после месо. Тези яйца така, както се пвотарят добре ли е? Просто съм злояда и ми е трудно в избора на храна... Ще има ли ефект така променена според вас или си губя времето?
Чак не можах самата аз да повярвам - правих си по една купа първо и веднага след като приключех се отправях към кухнята да правя следващата
Поне шоколадите, които ми носи през ден успявам да скрия в шкафа без да ме види
Купих си риба за следващата двойка и вече се притеснявам как ще издържа само на риба - аз по принцип ям риба, но винаги със салата и само риба ми се струва неособено приятно... Ще видим...
. А рибата беше
. На работа си носих печена на тиган риба и като не я претоплях на микровълновата в офиса, хич и не се усети миризма. Но тези два дни ми бяха ней-тегави в офиса, че с тази риба

Днес на плодовия ден май вече силите се поизчерпаха.Прибрах се, пих вода, ядох купа диня и ми се поразмина, но беше много неприятно.