Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват монодиетите?
Какви са ползите и недостатъците на монодиетите?
Какви са препоръките за избор на продукти за монодиета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват монодиетите?
-
Какви са ползите и недостатъците на монодиетите?
Ползите от монодиетите включват бързи резултати, неограничен избор на храна, подобрена асимилация на изядената храна и удобство. Съществуват обаче и недостатъци като натрупване на едни и същи вещества в организма, забавяне на храносмилането на други храни, нетрайни резултати, дефицит на важни вещества и възможност за депресия.
-
Какви са препоръките за избор на продукти за монодиета?
-
Какви са препоръките за поддържане на монодиета?
-
Какви са основните принципи на рационалното хранене?
. На мен лично проблема ми е с неправилното хранене. Аз мога по цял ден да не ям и вечерта да си изям всичко, а когато съм нервна, мога да изям различни храни без да ми доставят удоволствие. Другият ми проблем е, че хич не обичам да пия вода и въобще течности. С удоволствие обаче мога да изпия вечер цяла бира без проблем, или чаша вино
То на мен освен килата и мигрената ми е проблем, та само главоболието ми липсва, дано не ми започнат кризи от това. Ще си наложа да пия, нахъсала съм се много, просто нямам избор...
Ама при 5.60лв. за сто грама, "пениш се, не пениш" го изядох.
Напъвам се и вода да пия, трета чаша вече пълня, хич не ми е по сърце, но трябва.
което ме освести, но вечерта ядох варени картофи, защото едва успявах да се надигна от леглото от безсилие, а мирисът на риба ме отвращаваше. Днес кантарът показа +800гр, което е разбираемо. Сега тъкмо ям рибата - едва довършвам второто филе (общо 200гр са двете филета) и вече ми е тежко, а съм пила само кафе сутринта. Надявам се поне да не ми прилошава днес