МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 779
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Ами, воля.... Толкова се зарадвах на свалените сантиметри - намалих размера на дрехите с 1 - 2 номера /за различни дрехи/ и похарчих бая пари за смяна на гардероба Sunglasses, че сега с воля, без воля, трябва да ти поддържам, даже искам да сваля още малко, че идва зима Laughing

Имам воля, нямам особен апетит, ама вече с годините метаболизма много се забавя и си е борба за всеки кг.

Сега, в понеделник, е пълнолуние - и при намаляваща луна /така съм чувала/ съм решила да пробвам още веднъж...

# 301
  • Русе
На мен днес ми беше втория пилешки ден. Поне месец не искам да опитвам пиле.  Mr. Green
С нетърпение очаквам салатените и плодови дни. Дано да сваля нещичко, но за сега след 4 дни на диетата не чувствам разлика, утре ще се изтегля на гладно да видя. Дано се изненадам.

# 302
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
На мен днес ми беше втория пилешки ден. Поне месец не искам да опитвам пиле.  Mr. Green
С нетърпение очаквам салатените и плодови дни. Дано да сваля нещичко, но за сега след 4 дни на диетата не чувствам разлика, утре ще се изтегля на гладно да видя. Дано се изненадам.

и аз така!
не мога да повярвам, че чакам да дойде утре, за да ям салата!
мисля на следващата врътка да сменя пилето с яйца.

# 303
на втория пилешки ям заек
е**ти как смърди това пиле

# 304
  • Русе
Добра вечер!
Тази сутрин кантарът показа - 1,3кг за 4 дни. Днес на салати - сутринта хапнах цвекло, на обяд - ряпа, а вечерта - зелена салата, тиквички и патладжани на грил тиган и ...1 шницел. Сега ми е гузно. Ще гледам да съм по-стриктна утре. Не мога да измисля какви салати да ям - едната ще е от печен пипер ( вечерната), а за сутринта и обяд съвсем не знам. Проблемът ми е, че не обичам домати и краставици без сирене, за това ги избягвам. За понеделник мисля да купя ципура от Лидл. За сутринта имам консерва от херинга в собствен сос, за обяд нямам предвидена..

# 305
Добра вечер!
Тази сутрин кантарът показа - 1,3кг за 4 дни. Днес на салати - сутринта хапнах цвекло, на обяд - ряпа, а вечерта - зелена салата, тиквички и патладжани на грил тиган и ...1 шницел. Сега ми е гузно. Ще гледам да съм по-стриктна утре. Не мога да измисля какви салати да ям - едната ще е от печен пипер ( вечерната), а за сутринта и обяд съвсем не знам. Проблемът ми е, че не обичам домати и краставици без сирене, за това ги избягвам. За понеделник мисля да купя ципура от Лидл. За сутринта имам консерва от херинга в собствен сос, за обяд нямам предвидена..
Сурови тиквички? Настъргани, с малко сол, оцет и олио, също копър и чесън може, става много добра салата. А зеле и моркови?

За рибата - риба тон консерва? Някакво филе на тиган?

# 306
На мен също ми липсва сиренето при салатно-зеленчуковите дни, но, да си призная - хапвам по 3-5 маслинки със салатите - не може да се отрази на резултатите.

В определени моменти, ако чувствам слабост, или ми е безвкусно, правя мънички нарушения, но точно защото знам, че са такива, ограничавам ги до минимум. Например в пилешките или рибните дни използвам 1-2 ч.л. хрянова паста, или 2-3 миниатюрни корнишончета /от буркан/. Според мен, важното е да не се прекалява с прегрешенията, ако ти помагат да продължаваш диетата.

# 307
  • Sofia

е**ти как смърди това пиле
какви пилета купувате,как ги приготвяте,че са ви толкова безвкусни и гадни...

# 308
 Hug
След голямото плюскане лятото идва ред на есента а с нея е редно и да окапят кг.-те
Пилето е най добре да се яде на скара; в оребрения грил тиган също е вкусно.
Най ми е гладно на 1 ви пиле ден още от 6ч почвам да пека Joy

# 309
Успех на всички Simple Smile

# 310
О,Пинко,радвам се да те видя.От кога започваш?
 Herzen,The OneS,как върви при вас?

# 311
хрупам моркови, краставици и домати и мрънкам
за 4ри дни нищо не съм свалила  Crossing Arms

какви пилета купувате,как ги приготвяте,че са ви толкова безвкусни и гадни...
печено пиле, ако ще съм си вкъщи, ако излизам ям крилца, дробчета или пържола на скара

# 312
sun sea  Hug
От днес ....но сутринта мушнах
Скрит текст:
100гр. печени орехи и 3 хапки кекс
Домашна порция картофи соте сега   Embarassed
мисля чак към ....ххх часа да ям,но  ако мога да удържа да не ям повече днес , ще си го броя 1ви  ден,
ако не опоскам винения кебап довечера, в другия случай този ще го броя подготвителен ден Wink

# 313
sun sea, pinko, Herzen  Hug Hug Hug
Здравейте и от мен.
Най-накрая и аз се добрах до компютъра.
При мен всичко върви добре.
Спазвам си моното на 100%  Rolling Eyes
Пред МЦ съм и само настроението ми е малко кофти, но ще го преживея.
Менюто до днес, 4 ден е:
Скрит текст:
1. Варени картофи - 1кг.
2. Кисело мляко - 1коф. /бях на концерта на Слави и нямаше кога да ям повече  Grinning/
3. Ябълки - 1кг.
4. Пилешко месо на скара - 500гр.

За резултати още не мога да говоря, ще се тегля на 15 и на 30 ден.
Не искам да си създавам излишно напрежение с кантара
Моно + спорт винаги дава отлични резултати при мен, така че съм сигурна, че ако съм стриктна много скоро ще постигна заветните цели.  Rolling Eyes

Успех и много минуси на всички   bouquet

# 314
  • Русе
Добро утро!
Резултат след 6 дни - минус 2кг. Надявам се след другите 6 да съм още минус 2 и да падна под 80. Към момента съм 81,6 кг на ръст 174см. Тази сутрин закусих една консерва от херинга. Най ме притесняват за сега дните на кисело мляко. Вие по колко кофички изяждате в тези дни? Освен с копър и чесън, как иначе мога да го овкуся?

Общи условия

Активация на акаунт