МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 785
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро!
Резултат след 6 дни - минус 2кг. Надявам се след другите 6 да съм още минус 2 и да падна под 80. Към момента съм 81,6 кг на ръст 174см. Тази сутрин закусих една консерва от херинга. Най ме притесняват за сега дните на кисело мляко. Вие по колко кофички изяждате в тези дни? Освен с копър и чесън, как иначе мога да го овкуся?
Не знам за другите, но аз едвам "оправих" 3 кофички на ден, особено като ги правех на айран. На една чаша сложих ванилия, не ми хареса особено и го продължих чисто

# 316
  • Sofia
Аз си хапвах доста мляко,около 3-4буркана домашно козе Embarassed

А така съм се пристрастила към картофите,че изкарах 3 дни,основно на печен чипс ги правих....

# 317
  • Варна
Никога повече доброволно няма да си причиня два поредни моно рибни дни, независимо от резултата след тях - 1.7кг. Първият ден що годе беше добре. Но на втория не ми се слагаше риба в устатата, изкарах го на 50гр. пушена сьомга за закуска и половин печена скумрия на вечеря. Не само съботата, но и неделята бях като болна, добре че бяха почивни дни. И големият резултат е по-скоро заради глада, което не е хубаво. Така че днес след първи плодов цяло чудо е че съм на 0, очаквах плюс.
Вече всичко ми омръзна. Добре че остават само три дни, ще ги изкарам до последната вечер, когато съм поканена на събиране и вероятно няма да ям мляко.
Като цяло резултатът до тук при мен е много добър, даже се страхувам че съм преминала границата от "здравословно" отслабване на месец. Това вероятно ще ми създаде проблем след края на режима, ама ще видим. 
Любито, и аз се притеснявах най-много от киселото мляко, като си мислех че ще ми е гладно. Но след всичките дни преди него не ми се ядеше изобщо и дните минаха лесно.

# 318
един айрян и едва-едва две кисели млека
ядете ли хайвер в дните за риба Rolling Eyes

# 319
  • Sofia
мисля,че не е разрешен хайвера,много е солен и калоричен....аз смятам да си купя миди и октопод от лидл за рибния ден,но дали ще мога да ги приготвя...или ще си гладувам цял ден Wink

# 320
херингата на лидл в консервата много ми харесва
Doli, октопода първо се вари, после на оребрено тиганче със зехтин и става невероятен  Flutter

# 321
  • Русе
И аз се засилих днес към Лидл за ципура и миди, но ни заваля с беба и се върнахме. Довечера ще идем с ММ след работа с колата. Предполагам, че няма да свършат. Вчера пък си взех от пушената скумрия днес за обяд. Довечера ципура на скара, утре вечер миди и цаца съм замислила.
Благодаря за отговорите за киселото мляко.  Hug

# 322
  • Sofia
Как ще приготвяш мидите?
Аз това лято за първи път ядох и много ми харесаха...
За режима стават ли с малко чесън,копър и зехтин?

# 323
  • Cyberspace
И аз пак тук. Ще си измислям моно, заради злоядството си. Днес 500гр. сирене. Вече си направих порцийка запекано на фурна е незалепваща тавичка и без мазнина със съвсем малко червен пипер и чубрица. Утре - плодове. Предния път много добре ми вървеше диетката, дано и сега е така

# 324
lubito, успех  Peace

Откъде взимате октопод? Не съм яла и ми стана интересно. И тази херинга в собствен сос също. ВЗимам си само риба тон и в Карфур видях и скумрия в собствен уж сос, но като я отворих - и олио имаше.

Бианка, аз си върнах килцата, но направо се разпрах от ядене  Outta Joint

# 325
херингата рибата тон от лидл, има и в кауфланд
на витрините за салати в била и кауфланд има и мариновани риби - сельодка, херинга скумрия

# 326
  • Sofia

Откъде взимате октопод?
има го в рибарските и в по-големите вериги маркети,от днес има в Лидл,но е замразен....не съм приготвяла до сега,но много го обичам,особено печен на скара Crazy

# 327
  • Русе
lubito, успех  Peace

Откъде взимате октопод? Не съм яла и ми стана интересно. И тази херинга в собствен сос също. ВЗимам си само риба тон и в Карфур видях и скумрия в собствен уж сос, но като я отворих - и олио имаше.

Благодаря! Октоподът постоянно го има в Лидл, но е на цена от 22лв./850гр, а от днес е 15.49. Херингата я взех от там.
Как ще приготвяш мидите?
Аз това лято за първи път ядох и много ми харесаха...
За режима стават ли с малко чесън,копър и зехтин?

Ние по принцип вземаме с черупки и ги правим с копър, чесън и краве масло ( след като ги сварим), но тези в Лидл са само ядки. Мисля да ги задуша с малко масло в тиган, а мъж ми каквото иска да им добавя.
Направих кекс на домочадието. Така да ми се яде..А по принцип не съм му голям фен.  Mr. Green

# 328
  • София
един айрян и едва-едва две кисели млека
ядете ли хайвер в дните за риба Rolling Eyes
Не, в хайвера има хляб  Peace

# 329
как така има хляб в хайвера  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт