МОНОДИЕТА - тема 14

• 72 153
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
  • София
как така има хляб в хайвера  Shocked
Ами, така се прави. Погледнете рецепти за хайвер. Аз лично, обожавам, но за този режим не става, както и за НВ-ВМ режим.

# 331
 smile3544 smile3544 smile3544
ОМГ, смаяна съм, никога нямаше да си го помисля

# 332
Herzen не се шашкай  Joy ти нищо не разбираш  Flutter
в някои "хайвери" може би и сирене има...

# 333
как така има хляб в хайвера  Shocked
Ами, така се прави. Погледнете рецепти за хайвер. Аз лично, обожавам, но за този режим не става, както и за НВ-ВМ режим.

Стартирах от 69,4кг на 23,09 днес ми е втория ден зеленчуци / постно задушено зеле за закуска, обяд и вечеря  Mr. Green / и съм минус само 1,6кг  smile3511 .

p.s=
И аз винаги се чудя защо слагат хляб в хайвера  newsm78 ., години наред съм го правила така както са ме научили без хляб и никога не се е "пресичал".
Скрит текст:
2с.л. хайвер, малка главичка лук  и 50мл. хладка вода, разбивам с пасатора докато се получи бяла подобна на боза течност, после започвам да наливам на тънка струйка олио и разбивам докато се сгъсти, така че като обърна купата сместа да не пада. Прибавям малко лимонов сок за вкус и това е.

# 334
  • СОФИЯ
smile3544 smile3544 smile3544
ОМГ, смаяна съм, никога нямаше да си го помисля
Достави си истински. Пак не става за диетата = има много сол.

# 335
картинка може ли  Blush
ще си ям проста пъстърва на скара  Naughty Crossing Arms

# 336
  • Sofia
в червения и черния хайвер май няма хляб,но доста "солено" би ни дошло Money

# 337
  • СОФИЯ
картинка може ли  Blush
ще си ям проста пъстърва на скара  Naughty Crossing Arms
Не съм по картинките, а ти Що си само на ...ммм на сладководни?
Има избор, дори и на мен не ми е лесно  smile3533

# 338
защото съм мързелива Mr. Green
и без това съм скучна компания,защото съм на диета, ако усмърдя къщата и на риба....  Joy
а на терасата в тоя дъжд, съседите ще ме помислят за лудата със скарата  cold

Herzen не се шашкай  Joy ти нищо не разбираш  Flutter
скоро разбрах за течния маргарин с който готвят в заведенията
гъби в масло ли, мда-даааааааааа   angel008

(без)водка със сельодка  и консерва с риба тон ми е вечерята
ако червен хайвер са ония оранжевите топчета, мин седмица беше на промоция в кауфланд за 7лв, но на мен ми пукат в устатата и ми е едно такова особено като ги ям  Sick

# 339
Ей, днес сте много забавни  hahaha
То покрай рибните дни нещо им става на хората  hahaha

Благодаря за информацията, аз октопод само от консерва съм яла в Гърция и ми беше странно малко. Но ми се яде нещо ново месно, че съм си месарка, а покрай моното пилешко филе ли?  Sick

# 340
  • СОФИЯ
защото съм мързелива Mr. Green
и без това съм скучна компания,защото съм на диета, (без)водка със сельодка  и консерва с риба тон ми е вечерята
ако червен хайвер са ония оранжевите топчета, мин седмица беше на промоция в кауфланд за 7лв, но на мен ми пукат в устатата и ми е едно такова особено като ги ям  Sick
Peace Абсолютно Правилно! А аз когато попитах кротко за Охлювите...А?
Хайвер, при това пресен   341uu

# 341
мхьм, най-кротката и най-горката  smile3560  smile3560 smile3560

Ей, днес сте много забавни  hahaha
То покрай рибните дни нещо им става на хората  hahaha
поумнява се с толкова омега-3 Mr. Green
на мен от вчера ми се мрънка, ама ви нямаше  Twisted Evil

# 342
  • Sofia
това за 7лв.не е хайвер,а имитационен продукт Naughty

# 343
  • Варна
И вашата риба мина, и както напомни Herzen за поумняването, да се надяваме че то поне ще ни остане.
След вторите плодови дни - 100гр. Станаха точно 6кг. от началото на моното. С идването на края съвсем не ми се яде и искам да свършва вече. И ми е студено, и времето и ужасно.
Помрънках си, днес май позитивизма ме е напуснал.
Желая ви много минуси!

# 344
  • Варна
Къде изчезнахте всички?
Нищо, аз все пак ще дам финален отчет след 23 ден. Днес вечерта вероятно няма да съм на кисело мляко, и сутрешните резултати ги броя за финални.
След 23 дни стриктно спазване, без нарушения и за първи път - минус 6.2 кг. Като добавя и - 1.5кг. от деня преди началото, който направих плодов за 24 дена резултатът ми е 7.7кг. На 06.09. бях 78.5кг. днес 30.09. - 70.8кг. Обиколки не съм мерила, защото преди месец гледката в огледалото беше отчайваща, но промяната е видима. Повече от доволна съм от резултата. Но искам да призная че ми беше доста тежко в повечето от дните. Не от глад. Апетитът и лакомията се убиха още на втори ден пиле. Нямах сили. Може да е от липсата на въглехидрати, или от рязкото сваляне на килограми, не знам.
Засега не искам да повтарям моното отново.
Следва по-трудното - да задържа резултата.
Воля и много минуси!

Общи условия

Активация на акаунт