МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 766
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
Здравейте!
Мисля и аз от утре да започна тази 6х2х2 диета. До сега съм правила 90-дневната, била съм на нисковъглехидратен режим и ми се иска да опитам нещо различно. Имам едни излишни 20 килограма. Надявам се постепенно да разкарам поне 10.
Прочетох колкото можах за диетата. Имам само един въпрос за сега. Относно салатите - какви салати е препоръчително да се ядат? По-точно кои продукти са разрешени? Ще съм благодарна ако някой може да ми отговори.  Praynig
Пожелавам ви хубав ден и много минуси.  Peace

# 241
  • Варна
Здравейте ! Simple Smile Прочетох почти всичко написано по темата и се мотивирах много да започна монодиетата още от утре. НО имам едно притеснение относно връщането на килограмите след края на диетата. За това бих искала да попитам как се захранвате след приключване на циклите ? Simple Smile

# 242
  • Варна
След 14 дена идвам с една добра и една лоша новина.
Да започна с добрата - след 12 дена точно 4 кг. надолу.
А сега лошата - след два дена картофи плюс от 1.2кг.
Явно картофите  на този етап не са моята отслабваща храна. Решила съм да изкарам 2 по 12 дена, така че независимо от резултата продължам напред.
Захариева, аз за първи път правя режима и не мога да дам съвет. За себе си съм решила да се върна към режим почивка на 90 дневната диета, като дам предимство на белтъчини за вечеря, но със салата.
Любито, зеленчуци всякакви, но без тези които можеш да ги отнесеш към бавни въглехидрати. По скоро деня трабва да е зеленчуков, доколкото можеш да ядеш и печени зеленчуци, вероятно и пържени, но за последното не съм сигурна. А салатите може и да се овкусяват.
Магито, аз преди да започна направих един плодов ден, а след това си следвам точно дните.
Успех на всички!

# 243
А сега лошата - след два дена картофи плюс от 1.2кг.
Явно картофите  на този етап не са моята отслабваща храна. Решила съм да изкарам 2 по 12 дена, така че !
Bianka, свърших във вторник с моното първите 12 дни, после един ден разделно през деня, на вечеря смесено и също изкарах 2 дни картофи - +2кг отгоре. Не продължих с месото, карах вчера на плодове, ядки, мляко и вечерта месо и салата + 38 км ходене през деня (до връх Руен), днес съм по-малко - 51.800(завърших режима на 49.300 - беше нереално). Днес си карам плодов по план, преди всеки понеделник ми беше плодов и ще видя какъв е резултата. ММ изкара двата дни на картофи, нищо. Първи ден месо, нищо. Вчера му беше втори ден месо, -1 кг, но все пак и ходихме доста. След това моно май доста се връща  newsm78. Аз ще си карам на разделно, повече плодове, бетъци и зеленчуци и мисля на седмица по 1-2 смесени хранения, не чак мръсен ден. Но без плодове не мога и не мога да мина на нисковъглехидратна диета, а и не искам.

# 244
картофения и плодовия ги правя по един

# 245
Здравейте, момичета   bouquet
Аз се изгубих малко, но да дам закъснял отчет  Embarassed Едва оцелях след рибата и ако пак правя диетата със сигурност рибата ще я заменя с нещо друго. Свалих 4кг за 12 дни и след два дни на месо и салати съм +2кг  Tired
Минавам на 90ДД и се надявам да сваля бързо 2та кг.

Успех на всички   bouquet

# 246
  • Варна
Bianka , благодаря за отговора . 90 дневната диета ми се струва добро продължение на този режим , защото продължаваш отново разделното хранене и би трябвало да не се върнат свалените килограми. Но все пак докато не се пробва няма как да се разбере. Утре съм на картофки хахха и ще видим какъв ще е резултата.
Успех на всички момичета ! Simple Smile

# 247
  • Варна
Вторите 12 дена вървят доста по-различно от първите. След двата дена пиле очакван минус, но този път по-малък - 1.3кг. Или като компенсирам огромния плюс от картофите - отново на изходна позиция. Дано да е защото килограмите трябва да се задържат.
Няма голям интерес последните дни към темата. Вярвам че е заради почивните дни. Не искам още да се отказвам. 

# 248
  • Варна
Аз съм на втория ден и определено не ми е много добре. По принцип обичам картофи,но в момента са ми толкова безвкусни, че направо ми се гади... не знам как ще изкарам до вечерта, но няма да се откажа. И определено след края на диетата няма да искам да ям нищо което включва картофи . Това е сигурно   Grinning Grinning Grinning

# 249
  • ...на безопасно
A  тука съм аз... Втората 12 и аз карам. Снощи започнах плодовия посреднощ. Не можах да изкарам до сутринта. Грях!!!
Ще изкарам и още две 12-ки.
За месец повече от 5 кг е нереално да се свалят с какъвто и да е режим.

# 250
на мен ми е последен ден - кисело мляко
картофи и плодове - по 1 ден, защото по принцип се храня нисковъглехидратно
2кг за 10 дни, доволна, след почивни дни като тези по 4ри се прибирам по-пухкава  Laughing

утре продължавам с картофки, ще опитам да съм на моно до края на октомври
прегрешения - вино в рибения ден и 3 смокини в киселото мляко  Twisted Evil

успех на всички другарчета   bouquet

# 251
  • Русе
И аз съм на втори ден. С картофите ми е трудно и прегладнявам, а не мога да си представя на риба или кисело мляко какво ще е. Снощи реших да правя чипс във фурната. Стана добре, но много бавно. Накрая включих и фритюрника и намятах част от картофите там. Ами..накърти ми от мазнотия.  Sick Днес ям само варени, като за вечерта мисля да им сложа и лук и зелении за повече вкус. За утре съм нагласила пиле Дюк. Решила съм да не се тегля поне първите 4 дни.

# 252
  • Варна
И аз съм на втори ден. С картофите ми е трудно и прегладнявам, а не мога да си представя на риба или кисело мляко какво ще е. Снощи реших да правя чипс във фурната. Стана добре, но много бавно. Накрая включих и фритюрника и намятах част от картофите там. Ами..накърти ми от мазнотия.  Sick Днес ям само варени, като за вечерта мисля да им сложа и лук и зелении за повече вкус. За утре съм нагласила пиле Дюк. Решила съм да не се тегля поне първите 4 дни.
lubito искам да попитам какво точно представлява това пиле Дюк ?

# 253
  • Sofia

lubito искам да попитам какво точно представлява това пиле Дюк ?
http://www.ducbg.gold.icnhost.net/bg/useful/article7.html

# 254
  • Русе
Изпреварили са ме  Simple Smile Уж е по-чисто, без разни там добавки. Купих два пъти заради бебето и ми допадна на вкус. Не мирише на гадно докато се вари като другите пилета.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт