МОНОДИЕТА - тема 14

• 71 717
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Мен течната храна не ме засища.
Затова не си представям цял ден на айрян. Crazy

# 511
Аз бях повече от добре на киселите млека. Първияден само ги разбивах и ги пиех така директно, а втория си ги правех на айран. По 3 кофички на ден пиех. Днес обачее на пилешкото ми срана лошо и съгреших с 2бисквити фитнес. Гузна съм...

# 512
Хайде сега, 2 бисквити! Wink
Гледай след диетата да не се върнеш към старите навици и количества, това е важно. Hug

# 513
Mimchoni здравей.  Hug Мисля, че съм чела твой публикации от преди години. Май бе на диетата па Дюкан, не знам точно. Спомням си само, че бе много забавна  Laughing
Момичета, днес минава добре с портокалите  Simple Smile Мисля, утре да съм си на кисело мляко, но последния 12-ти ден ще заменя с прясно.  Blush От него доста свалих.
ТheOneS благодаря  Hug А, ти като ходищ на фитнес с тежести или кардио са ти тренировките? newsm78

# 514
Здравейте, момичета. Започнах втората серия от дванайсетодневки след двата "свински", днес ми е втори пилешки. Без нито едно прегрешение съм до тук, утре става месец от началото, резултата е -6 кг, като почти 5 от тях са от първата дванайсетица Crossing Arms.Много бавно се движат надолу вече килограмите, но и аз изобщо не си ограничавам количествата храна, дано поне да са трайни минуси Praynig. Решена съм да я изкарам докрай диетата, пък каквото  сабя покаже.

# 515
ТheOneS благодаря  Hug А, ти като ходищ на фитнес с тежести или кардио са ти тренировките? newsm78

Ами и двете. Първо започвам с тежести и винаги накрая завършвам с кардио /бягане на пътека по 30-40мин., което са 3-4км./ Това го правя 4 дни, всеки 5 ден ми е само кардио, като в този ден бягам двойно, по 6-9км. на 6-ти ден почивам и после започвам отначало.  Laughing Абе спуквам си дупето с една дума  Mr. Green

# 516
Абе спуквам си дупето с една дума  Mr. Green

Което е доказателство, че само спорт не върши никаква работа за отслабване и нормално тегло. Wink

Да не се разсърдиш, TheOneS! Hug
Просто ме е яд, че си младо момиче, а се люшкаш в крайности с големи лишения и после наваксване и прекаляване с храна... ooooh!
Много ще се радвам, ако постигнеш траен резултат и ти го желая от сърце! bouquet

# 517
  • София
Mimchoni здравей.  Hug Мисля, че съм чела твой публикации от преди години. Май бе на диетата па Дюкан, не знам точно. Спомням си само, че бе много забавна  Laughing
Леле, как ме помниш? Това беше преди 5-6 години и в друг форум! Ама вярно голям смях падаше! И свалих много тогава! Ама то като имаш готина компания, дори отслабването ти върви!
Успех с диетата и се усмихвай по-често!
Стискам палци! Heart

# 518
DeVa, не се сърдя, знаеш, че те харесвам  Hug
Искрено ти благодаря за пожеланията и аз съм се зарекла това да е последния път, в който свалям! После ще отделя двойно повече усилия, за запазването на резултата и дългосрочното здравословно хранене в умерени количества  Hug

Иначе да, ако ще и да се разглобиш от тренировки, без стабилен хранителен режим не става.

# 519
Радвам се, че ме разбра правилно! Heart Eyes Hug

# 520

Което е доказателство, че само спорт не върши никаква работа за отслабване и нормално тегло. Wink

О, такова доказателство не е необходимо. Спорта вдига базовият метаболизъм и стига човек да не го надминава, си отслабва без диети и прочие. Но няма как да спортуваш 8 часа и цял ден да набиваш кроасани и шоколади и да отслабваш. Но със спорт поне може да не гладуваш, отслабвайки по-бавно, но по-трайно!  Wink

# 521
  • Пловдив
като ви чета за киселите млека - всички ли пиете 0.1%? Колко калории има в 2%? Може ли 4-5 такива да изям, а на другия ден да си закупя 2 литра прясно мляко, също 2 или 3 процента?

Чудя се дали да не добавя мюсли в млякото, да не съм на чак такова нищо...мюсли без стафиди или овесени ядки само.

Липсват ми ядките, аз много обичам сурови ядки, накиснати във вода...чудя се дали в някой ден може да ги добавя, защото те не са за наяждане, цял ден на ядки едва ли може да се изкара без да се повърне хаха.

отчет за днес за зеленчуковия ми ден - ядох 3-4 салати с краставици (2 чисти и 2 смесени с домат и авокадо), печена чушка в зехтин и чесън, малко печена тиква във водичка, 7 парченца (да кажем 1 цял) пържени картофа, чай...няма да се тегля идните 4 дни, да видим какво ще показва после кантара.

Утре съм отново на зеленчуци, мисля да си направя грах на пара, много обичам, пак ще му сложа или зехтин или малко масло и сол. Купих си и чушките трикольор, много ги обичам, сурови, те даже сладнеят (поне жълтата).

# 522
2% е 42-45, а 3,6% е 60-65 калории на сто грама!

# 523
  • Пловдив
ми не е много ...2%, то 0.1% си чист глад...

# 524
Оставете мазнините, В. са повече от М. при носкомасленото к.м. аз 0,1% никога не консумирам.

Общи условия

Активация на акаунт