♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 3

• 52 372
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Значи малко на сценаристите им куцат някои неща Mr. Green

Първо: Не може Аслъ да приготви обяд, а вечеря - не.  Naughty  Бурак сигурно гладен си умря в онзи момент - не стига, че Аслъ е на една ръка разстояние, не иска да се видят и поговорят, ами и нищичко да не хапне  Naughty

Второ: Малко късно му дойде идеята на Бурак да и пише "Ако не дойдеш ти, аз идвам"  ooooh!  Що му трябваха часове, за да се сети?  Naughty

Трето: Емел ханъм нещо много айляк го раздаваше цял ден - не стига, че късно се прибра ( странно ми е как така не й се стори твърде късно, че в 23:45ч. още не се е върнала ) , ами и като никой път забрави да звънне на Аслъ  Shocked

newsm10 smile3501

# 286
Нежност, аз мисля, че сватбата е на Аслъ  фантазия.....

Може и на Бурак да е

А що пък да не е наистина? Crazy  То верно, че това е турски сериал, ама що пък да не пораздвижат събитията и току виж чабук, чабук - сватба  Whistling

# 287

Няма страшно, Софи, имаме майстори, дето ще го оправят Mr. Green  Да показвам ли пак плочките и тухлите, или не?  Joy

Ако ги покажеш, няма да има сън Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 288
Рени, и аз благодаря за преводите   bouquet  bouquet  bouquet

# 289

Може и на Бурак да е

А що пък да не е наистина? Crazy  То верно, че това е турски сериал, ама що пък да не пораздвижат събитията и току виж чабук, чабук - сватба  Whistling

Тайно, само двамата - без мама, тати и братовчеди?

# 290
Не е сигурно, Деси  hahaha  Току виж пък сънят ни хване, ама сънищата ще бъдат...... Crazy  Whistling  Flutter

# 291
Скрит текст:

Може и на Бурак да е

Тайно, само двамата - без мама, тати и братовчеди?

Да, само те двамата, Гонджа и Ердем - свидетели, и да запушат устите на всички - Селда, Чаала, Волкан Mr. Green

# 292
Лека и от мен!

Скрит текст:
Цял ден с тези диоптри...в главата ми вече е суроватка !

# 293
Лека нощ, Софи, и ..... един Памир в твоите сънища! Laughing Peace

# 294

Лека нощ!

Последна редакция: чт, 27 авг 2015, 00:19 от лава

# 295
# 296

Как  чабук, нали трябва да ни помъчат малко, клавиатурите да тракат Joy Joy Joy
Не разбрах Волкан разбра ли за Аслъ ,че всъщност е другата дето я търси Чаала.

Волкан каза на Бурак ,че Ч има подозрения от манекенката за Аслъ и Бурак ,или не разбрах правилно

# 297
  bouquetза фрагмана.
Аслъ е притеснена, видимо плаха  в прегръдките на Бурак,не е типично за булка

# 298
Лека нощ, момичета! smile3524 smile3524 smile3524

# 299
 bouquet за фрагмана.
Аслъ е притеснена, видимо плаха  в прегръдките на Бурак,не е типично за булка

Ако е булката-беглец може да е плаха Wink То клавиатурите ни пак ще тракат, ако Аслъ и Бурак се оженят, но другите тръгнат да ги разделят Peace

Лека нощ, Деси! Hug

Общи условия

Активация на акаунт