♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 3

• 52 374
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Ben varım означава "мен ме има". Wink Явно Йомер ще утешава Дефне. Heart Eyes

Мерси.
Или тя него Laughing

# 541
Благодаря за превода на хаш тага Simple Smile

# 542
  • Пловдив
Само ви наглеждам през телефон, че бързам да сготвя и да вечеряме преди филма.Гаджето на Баръш я е гепило шубето, явно е дочула какви дивни убавици сме тука Wink

# 543
  • София
Само ви наглеждам през телефон, че бързам да сготвя и да вечеряме преди филма.Гаджето на Баръш я е гепило шубето, явно е дочула какви дивни убавици сме тука Wink
Горгонче, ние с теб сме огромна заплаха. Twisted Evil Twisted Evil

# 544
Момичета някой има ли представа защо Ягодките са блокирани в бокса?Пише нещо за авторските права и т.н,а обикновено това го практикуват бтв-то когато се излъчва по техните телевизии,ама сега?Идеи?За сега само някои серии и части са блокирани,ама както са тръгнали....

# 545
"Аромат на ягоди" - еп. 11 / Фрагман 2 с бълг.суб.

Засега отварям колекцията на Ягодите, която съм публикувала на първа страница, без проблем Peace

Славенка,   bouquet за снимките на Гупсе!

Тинче, не моЖ мА уплаши с Баръш  smile3534  Виж с един Берк или Памир  smile3544

Значи тази вечер някой ще го има Laughing  Добре звучи, много добре Peace

Последна редакция: сб, 29 авг 2015, 00:21 от неЖност

# 546
  • София
Мен обаче няма да ме има. Приятно гледане. Аз ще се опитам утре сутринта да изгледам серията (или по-късно тази нощ). Hug Hug Hug

# 547
  • Пловдив
Горгонче, ние с теб сме огромна заплаха. Twisted Evil Twisted Evil

ОгИн сме, особено като се подпрем на стената  Mr. Green
Айди, приятна вечер, аз ще държа фронта  Hug Hug

# 548
Добър вечер!

Приятно гледане и безпроблемен нет!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes чок якъшъклъ
t1n43t0  Hug Heart Eyes нямаш милост, джанъм.

# 549
  • София
Благодарим на Алекс. Че 2-ри фрагман няма, но резюме за 8 серия на "Статуса" пак ли няма?  А това, какво се явява? http://www.dizifilm.com/video/detay.asp?kat=225209

Тигаса, това е резюмето на 8 епизод в картинки Simple Smile

# 550
  • София
.. А този Челикоол къде играе.... Ягодите не ги гледам, там всички могат да ми бъдат деца #Crazy ooooh!
Мерхамет ,определено не ми хареса като игра.

Карадаглар
Върви  по БТВ Лейди но не зная кои дни

https://www.youtube.com/watch?v=WnYBkTUb0xk
Впрочем, в "Мерхамет" Йозгю Намал просто минаваше всички като игра и като класа. Ибрахим на малкия й пръст не можеше да стъпи. Невероятна нейна роля. Heart Eyes

Както и Бурчин Т Двете бяха много много над Ибрахим

Играе в "Единствено ти" - игрален филм. На мен лично много ми хареса играта му в него.

# 551
Приятно гледане. Hug

# 552
Тук съм, ще се включвам пак с разказ по картинки ( правя си волни съчинения, да си знаете - къде разбирам, къде си ги измислям преводите  hahaha )

И аз харесах Ибрахим във филма с Белчин - "Единствено ти" / "Sadece sen" Heart Eyes  И България е намесена във филма  Crazy  И в София е идвал Ибрахим  Flutter

Горгонче, така подпряни до стената, няма ли да ви е малко неудобно... да гледате епизода в тази поза? Mr. Green

# 553
Момичета пуснах стар тв онлайн а гледам 10 епизод какво става?

# 554

dqvolski_ochi  Hug в момента върви озета,новият епизод ще започне 21 часа.

Общи условия

Активация на акаунт