♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 3

• 51 698
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София
Хади, бакалъм... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 92
Имам нужда от валерианче. Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Party Party Party Party Party

# 93

Ох, котЬооо  smile3508

Тинче, ти хубаво си написала "Хади бакалъм" , пък аз чета "Хайде на баклавата" Crazy Blush

# 94
  • София
Аз имам нужда от прераждане, ти... ooooh! Joy Joy

неЖност, то това беше целта... hahaha hahaha hahaha

# 95
Здравейте!

Нежност благодаря за новата тема!
Много  мъжка красота сте сложили.
Още малко  

Да разнежа обстановката  със Синем Озтюрк

Скрит текст:

"'Любовь и ненависть сильные чувства. Как бы сильно зрители не любили меня, точно так же ненавидят Ясемин. Ну конечно я же играю ведьму в современной истории золушки. Все события между главными героями настолько покорили сердца зрителей, все стали любимы публике но только не я. Вся волна негатива пошла в мою сторону,
я очень счастлива что смогла показать свое актерское мастерство..и что я часть этого проекта. ''

Актриса Синем Озтюрк рассказала немного о своей
роли Ясемин в сериале "Любовь на прокат"

подсказка
Скрит текст:

снимки от 11 епизод

# 96
 Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Стига, бе момета... Отварям темата и очите ми стават на палачинки,мандибулата ми висва до пъпа.... Много
голо бе, плочки, оф я .....

Иначе, здрасти!

Чета,чета различни постове за различни сериали и навсякъде става въпрос за любовта, в нейните различни нюанси и лица....

И актуално интервю с  Берк Окай

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/seyahat/29872689.asp

Става въпрос за това, че обича да пътува. Града който би искал да се върне е Париж, иска да посети Египет, а в Норвегия би отишъл за да открие себе си. аз това разбрах....

Ако някой има желание може да нахвърли основното, иначе с гугулето се разбира горе-долу #Crazy
Може и подругите да са го превели newsm78

# 97
  • София
Оф, беее! Много я харесвам Синем. Heart Eyes И, въпреки че казва, че с ролята на злодейката в "съвременната история на Пепеляшка" би могла да покаже актьорското си майсторство, аз още стискам палци Исо да вкара Ясемин в правия път. hahaha Flutter

# 98
# 99
Цитат
Пепел извади късмет, аферим Laughing
Направи ми впечатление, че Памир е приятел с Ибрахим Челиккол  Whistling

Офф я, веднъж и аз късмет да извадя и вие му се на'Фърлихте на момчето като хищни хиени.  Joy Joy Joy Че и по гащи (сиви) го спипахте  Joy Joy Joy От бързане да го спасявам пропуснах 2-3 страници - връщам се да ви чета. Ама ха  Joy Joy

Скрит текст:
А и Ибрахимчо няма да върна  Joy Joy

# 100

и още
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 19:34 от eliNIM

# 101
  bouquet Hug

#çilekkokulum
тагът за епизода довечера  Simple Smile
и малко от 11 епизод  Crazy

https://instagram.com/p/62bPuaRTnd/?taken-by=cilekkokusufanpagee

https://instagram.com/p/62Q0B_xTja/?taken-by=cilekkokusufanpagee

# 102
Оф, беее! Много я харесвам Синем. Heart Eyes И, въпреки че казва, че с ролята на злодейката в "съвременната история на Пепеляшка" би могла да покаже актьорското си майсторство, аз още стискам палци Исо да вкара Ясемин в правия път. hahaha Flutter

Преди да я вкара в пътя тя ще вкара Йомер и Дафне в приключения.

Научавайки от Ясемин подкупването на Дафне той веднага ще търси сметка на  Нериман,поне има такава подсказка

# 103
  • София

Преди да я вкара в пътя тя ще вкара Йомер и Дафне в приключения.

Научавайки от Ясемин подкупването на Дафне той веднага ще търси сметка на  Нериман,поне има такава подсказка

Честно да си кажа, Нериман ме дразни и аз пропускам доста от сцените с нея - особено тези с Неджми и Мине. Малко в повече ми идва. Rolling Eyes

# 104
  • Пловдив
Хади, бакалъм... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Охххх, на кака тънката филийка ...

Общи условия

Активация на акаунт