Къде в Бургас? (44)

• 115 127
  • 791
  •   1
Отговори
# 720
Трябва ми майстор за поправка на балкон
измазване и др. такива който аз не разбирам

# 721
Дами,къде има по-евтини и красиви изкуствени елхи?

-в Кауфланд са отвратителни
-в левчето на Сан Стефано срещу хотел Атаген има мн хубави , но с  вградени лампички ,но   цена по 100-150лева
Миналата година пускаха в Лидъл ,но не знам ще има ли сега и кога,а искаме вече да украсим .

В   Практикер ,Джъмбо  има ли красиви на  по нормални цени  или други магазини  да препоръчате ?

# 722
Гледах реклама, че има в Метро 35лв. Не знам как са като качество. Вчера видях, че и в Моббо имаше, но не обърнах внимание на качеството.

# 723
Здравейте, търся стъклар, в центъра или в Лазур ще ми е най-удобно, но може и в другите комплекси.
На ул. Оборище, точно до входа на наказателния паркинг

много нелюбезен и намръщен и също така не си спазва работното време, само в нааааааай-краен случай

В коя част на ул.Оборище да търся, наказателен паркинг нищо не ми говори за съжаление

# 724
  • Бургас
В ХоумМакс имаше хубави елхи.Лидълската не е хубава.

# 725
  • Пловдив
Здравейте, търся стъклар, в центъра или в Лазур ще ми е най-удобно, но може и в другите комплекси.
На ул. Оборище, точно до входа на наказателния паркинг

много нелюбезен и намръщен и също така не си спазва работното време, само в нааааааай-краен случай

В коя част на ул.Оборище да търся, наказателен паркинг нищо не ми говори за съжаление

Като хванеш по Оборище откъм Сан Стефано, подминаваш бензиностанцията на Иван Богоров и продължаваш в посока Гурко,входът за наказателния паркинг ще ти се падне от лявата страна, има там магазин за риба също.

# 726
Аз съм доволна от стъкларя ,миналата година купихме огледало
той ходи и по адрес ,това е причината според мен  да отсъства често Laughing

# 727

Като хванеш по Оборище откъм Сан Стефано, подминаваш бензиностанцията на Иван Богоров и продължаваш в посока Гурко,входът за наказателния паркинг ще ти се падне от лявата страна, има там магазин за риба също.

Това вече е друго! Тенк ю  bouquet

# 728
Ако някой има актална информация, нека да сподели къде в Бургас има магазини с дрехи за бременни.

# 729
Благодаря ви, в Джъмбо видях, че има но търся по дълъг. Ще проверя и  до  у-ще ,,Кирил и Методий''.

# 730
Ако някой има актална информация, нека да сподели къде в Бургас има магазини с дрехи за бременни.
На Възраждане, като вървиш от Богориди към "Света София" се пада от дясната страна. 

# 731
  • Бургас

В Н&М също има. Аз оттам съм си купувала панталони и дънки. Материите са хубави.

# 732
  • Бургас
Скрит текст:

Освен в НМ, има и в LCWaikiki.

Скрит текст:
Дами,къде има по-евтини и красиви изкуствени елхи?

-в Кауфланд са отвратителни
-в левчето на Сан Стефано срещу хотел Атаген има мн хубави , но с  вградени лампички ,но   цена по 100-150лева
Миналата година пускаха в Лидъл ,но не знам ще има ли сега и кога,а искаме вече да украсим .

В   Практикер ,Джъмбо  има ли красиви на  по нормални цени  или други магазини  да препоръчате ?

Във Бриколаж имаше гъсти елхички, но не запомних цените.

Скрит текст:
Здравейте!
Издирвам телефона на две аниматорки, които миналата година правиха парти в нашето училище, но съм  загубила визитката. Спомням си само името на едната беше Галя - кестенявата, а другата беше с руса коса. Двете са на възраст 30+. Агенцията им се казваше нещо като Смехорани, Патиланци или нещо такова.
Ако някой ги познава моля пратете ми телефон за връзка с тях
Познавам аниматорка Галя, не знам дали е тази, която ти търсиш, но ето номера й: 0878 222 486

Едва ли ще съм много полезна, но преди време взех рекламен флаер на аниматори от сладкарница Захаро. Казаха, че ходят по детски градини, може да са същите, но не пазя данните, ако Захаро ти е на близо...

# 733
къде мога да си поръчам да закупя продукти на Алфапарф и Bess някой дистрибутор или някоя фризьорка  Praynig

# 734
къде мога да си поръчам да закупя продукти на Алфапарф и Bess някой дистрибутор или някоя фризьорка  Praynig
Christian of Roma, бяха на Републиканска, сега се преместиха, някъде на Кирил и Методии, мисля.

Общи условия

Активация на акаунт