Звездни компромати - 258 част

• 79 033
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А пък аз хич и не забелязах промяната в устата на Виктория Embarassed.

С извинение към Джой, че му е фенка, но за мен този Килиън има физиономия на психопат - сериен убиец.
+1
Точно така го приемам и аз  Embarassed
Не сте единствени, ама пък аз си го харесвам Laughing

# 481
Каквато и да е физиономията на Килиън-за мен си има излъчване и туй то.

# 482
Ама никой не спори, че има излъчване! Въпросът е какво излъчва... Laughing

# 483
  • Gotham City
И за мен Килиън е страшничък. Мога да си го представя как разфасова някой и си слушка https://www.youtube.com/watch?v=NEKF08t3mW4 примерно. Ама не виждам, защо Джой пък да спре да го харесва заради това, то пък може и точно заради това да го харесва  Mr. Green

Относно устните на В. Бекъм
Скрит текст:
моите някога бяха много, много пълни устни, ако още ми бяха такива, човек ще рече, че съм си ги корегирала, към днешна дата, са напълно нормални, нито много тънки, нито много пълни, така че, вероятно годините си оказват голямо въздействие над такъв тип промени.

# 484
Ама никой не спори, че има излъчване! Въпросът е какво излъчва... Laughing
Понеже рядко се среща излъчване на психопат -сериенубиец,на мен ми допада много.Просто по-различно и открояващо се Laughing

# 485
Ама не виждам, защо Джой пък да спре да го харесва заради това, то пък може и точно заради това да го харесва  Mr. Green
Джой намира лицето му за изумително красиво отвъд всякакви канони, но го харесва най-вече като актьор, чийто талант няма граници Laughing.
Забелязвам обаче, че макро-снимка на мъж не предизвиква същите коментари като макро-снимка на жена. Няма го вглеждането в детайлите дали има косми, дали ирисите са еднакви и дали носът е на милиметър вляво Mr. Green. Ето и едно разкошно макро на Кара, доста обработено, за съжаление. И едно на веждите. И последно- папарашко

# 486
 разбира се, че обемът на устните намалява с годините. Затова, заедно с филърите и ботокса, попълването на устните е сред най-често срещаните,леки, козметични интервенции.

Много важна и рядка снимка: http://assets9.heart.co.uk/2013/17/victoria-beckham-smiling3-136 … 228225-view-1.jpg
Това е снимка на  ухилена В.Бекъм,изключително рядко се среща! Моля, разпространете я! Който не разпространи тази снимка ще има седем години нещастна любов!

# 487
  • Пловдив
Шиши се появил днес в парламента за първият работен ден с "Виждате, че съм тук. Ето - тук съм". Laughing
Скрит текст:

# 488
Вече казах, Шиши ме заряза заради друга с по-големи цици( как е успял да намерил такава си остава загадка), но факт!  Cry Никога няма да спра да го обичам!

# 489

Много важна и рядка снимка: http://assets9.heart.co.uk/2013/17/victoria-beckham-smiling3-136 … 228225-view-1.jpg
Това е снимка на  ухилена В.Бекъм,изключително рядко се среща!

Личи и, че не е репетирала, изглежда ужасно фалшива  Confused

# 490
Добре че не се "усмихва" често, че е стряскаща...

Не е вярно за устните, строго индивидуално е. Моите са си все такива пухкави каквито бяха когато бях млада - разликата в снимките е 27 години. Даже намирам, че сега са по-обемни. Нямам филъри, милъри, нищо! И не се рисувам с червило извън очертанията на устните.

# 491
Виктория е и доста по-слаба от преди, сигурно има значение.

# 492
Колкото не харесвам Джейми Дорнан толкова харесвах жена му. Случайно попаднах на една снимка от тези дни и направо не можах да я позная, който й дава съвети за косата дано скоро спре  Crazy Състарена е с едно 15 г., спокойно може да му мине за майка.
Скрит текст:

Преди
Скрит текст:

Тези снимки са с около година разлика
Скрит текст:

# 493
Някой сеща ли се коя е жената до Rose McGowan на тази снимка, изглежда ми доста позната? Фотосът е старичък.

# 494
Аз харесвам съпругата на Дорнан с къса коса. Придава и характер, иначе е просто поредната кукла.

Общи условия

Активация на акаунт