Звездни компромати - 258 част

• 78 964
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • Once there was a Hushpuppy...
Оххх, стана ми смешно...
както си говорим за прелестни същества, като феи и изведнъж отварям - Шиши Mr. Green Sick Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 541
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Елизабет Банкс беше с убийствени обувки на вчерашната дневна сесия, , само че сега не намирам снимка Thinking

# 542

Шиши
Скрит текст:
Връща се при меркантилница, след като тя великодушно му е простила изневярата. Whistling Купил е яхта и годежен пръстен, и е скъсал всички снимки на Цеца Янева, за да бъде щастлив с жената на живота си. Whistling

# 543
Освен това във Венеция има и една категория гости - среден калибър селебрити планктон, ги наричам, от разни благороднически и не дотам фамилии от Европата... които изглеждат най-зле и сред тях могат да се видят определен брой изцепки. В Кан май тази категория я няма, или е в по-ограничени бройки, та не ми е направило впечатление. Но във Венеция мисля е постоянен този контингент...

Има ги и в Кан, партито на De grisogono беше пълно и с такива недоразумения, освен с милионери-парвенюта.
По-късно като гледах клипчета, ми направи впечатление, че в Кан повечето папараци са гостуващи и просто не познават селебрититата от средна ръка, та затова нямаме много техни снимки.

# 544
  • Пловдив

Шиши
Скрит текст:
Връща се при меркантилница, след като тя великодушно му е простила изневярата. Whistling Купил е яхта и годежен пръстен, и е скъсал всички снимки на Цеца Янева, за да бъде щастлив с жената на живота си. Whistling
Мдааа тъй изглежда да е...Затуй е толкоз захилен!

# 545
  • Sofia
Този човек ,при тези финансови възможности които има защо не се "вземе в ръце" и да се приведе в приличен вид,млад е,сам си застрашава здравето и живота Naughty

# 546
# 547
  • Пловдив
Тоя па стана още по-черен май  Thinking

# 548
Това неговото е модерният вариант на тупането в гърдите с възгласи "Булгар!"

# 549
Опушил се е докато е пекъл чушки.

# 550
  • Бургас
Този човек ,при тези финансови възможности които има защо не се "вземе в ръце" и да се приведе в приличен вид,млад е,сам си застрашава здравето и живота Naughty
Да бе, и вместо да си лежи на дивана пред телевизора с чиния с пръжки върху тумбака, да трябва да се изправя и да се пресяга през масата, за да се докопа до храната. Ами не е удобно. Друго си е чинийката с манджа да ти е пред устата.
А за здравето му не се тревожи. Ще надживее всички ни.

# 551
  • Варна
Eдин Матю от мен... и се връщам на филмовото пиршество.
https://www.facebook.com/MatthewMcConaughey/photos/a.12867830716 … ype=1&theater

# 552
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тези дни зяпам портфолиото на Грег Уилямс и не мога да не споделя някои негови снимки с вас Heart Eyes:
Джъд Лоу за Dunhill 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Пиърс Броснан 3 4 5

Арън Тейлър-Джонсън 3 4 5 6 7

Бенисио Дел Торо 3 4 5 6

Брад Пит 3 4 5 6 7 8 9

Даниел Радклиф 3

отново Джъд Лоу 4 5

Като моден фотограф е леко скучен, но портретните му снимки са ненадминати!

# 553
Момичета,имам лек спор с една приятелка Laughing, колко см според вас е този ток ?
Adriana Lima

# 554
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета,имам лек спор с една приятелка Laughing, колко см според вас е този ток ?
Adriana Lima
Мисля, че е между 7 и 10 см. Peace

Общи условия

Активация на акаунт