Перилни препарати и омекотители - 33

• 68 226
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Абе я вземи се зареди за всеки случай щом го харесваш, защото вече тези продукти не присъстват нито в немския, нито в испанския, нито в гръцкия, нито в полския, нито в турския (нито в италианския) сайт на Ариел. Май наистина е спрян от произвоство.
Имам от тази добавка, но ако видя, ще си взема и аз, ако не е прекалено стара.

# 256
  • Sredets/Burgas
О, ама разбира се!
Ще направят нещо добро, работещо, ефективно... и ще го спрат...
Не го разбирам този вид политика на много фирми от различни браншове... Tired

# 257
  • София
Скрит текст:
Черният цвят е цветът на бедните. По-рядко се пере, по-лесно се съчетава с други цветове, защото подхожда на всичко, а и те прави по-незабележим. Облеченият в черно БГ народ говори сам за себе си, че е тотално беден, депресиран и без самочувствие.

# 258
Ариел колор с Ленор в Елитис Бургас го няма.Питах магазинерката, но и тя не знае дали ще зареждат.

# 259
О, ама разбира се!
Ще направят нещо добро, работещо, ефективно... и ще го спрат...
Не го разбирам този вид политика на много фирми от различни браншове... Tired
Ами като не се продава, какво да го правят? Целта на тези фирми е печалбата и нямат изгода да държат на рафтовете нещо, което не се търси.
Сега ще хвърля боб и ще кажа, че българският пазар съвсем скоро ще се наводни с тези добавки. Няма да ги бракуват, рециклират или каквото и там да ги правят. Ние ще ги оползотворим.

Ариел колор с Ленор в Елитис Бургас го няма.Питах магазинерката, но и тя не знае дали ще зареждат.
Мисля, че писах, че е паралелен внос от Чехия/Полша. Не се внася официално. Пиша ти на лични къде го има в Бургас.

# 260
Гес, много ти благодаря!  bouquetПрез седмицата ми е натоварено, но събота ще гледам да отскоча непременно.Хубава и успешна седмица! Simple Smile

# 261
  • Варна - Черна гора
Guess Who,

Скрит текст:
може ли и на мен да изпратиш адреса на магазина, от който си купила Ариел-а.

Благодаря

# 262
Гес, много ти благодаря!  bouquetПрез седмицата ми е натоварено, но събота ще гледам да отскоча непременно.Хубава и успешна седмица! Simple Smile
В неделя са до 18:30 ч.
Между другото, има го само в първия магазин. В другите два днес проверих и го няма.

Guess Who,

Скрит текст:
може ли и на мен да изпратиш адреса на магазина, от който си купила Ариел-а.

Благодаря
Писах ти.

# 263
От утре до 14.09 вкл. Ариел- капсули и прахообразен, различни видове за 15-20 пранета е на промоция и в Т-маркет. за 7,99.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 15:20 от MAMA NA....?

# 264
Тази седмица Ариел- капсули и прахообразен, различни видове за 15-20 пранета е на промоция и в Т-маркет. за 7,99.

Ето - това имах предвид, като казвах, че на редовна цена и да искаш, няма как да го купиш този Ариел Mr. Green - те са постоянни промоции Peace

# 265
  • Sredets/Burgas
Сега ще хвърля боб и ще кажа, че българският пазар съвсем скоро ще се наводни с тези добавки. Няма да ги бракуват, рециклират или каквото и там да ги правят. Ние ще ги оползотворим.

Аз нямам нищо против, ще съм доволна.
Обаче имам леки съмнения колко ще са вървежни и тук,
предвид хилядите добре облечени миризливци,
с които се сблъсквам всеки ден в София, например. ooooh!

Онизи ден си взех Ariel Color, от Хит-а, не на промоция, за 10 лв.
Не можах да устоя, като видях датата на производство...
Съвсем пресен - само на месец.
Произведен на 19 август...

# 266
те са постоянни промоции Peace
Какво по-хубаво от това? Grinning

Аз нямам нищо против, ще съм доволна.
Обаче имам леки съмнения колко ще са вървежни и тук,
предвид хилядите добре облечени миризливци,
с които се сблъсквам всеки ден в София, например. ooooh!
Спокойно, ще ги заредят в магазините за паралелен внос и ще стоят там докато не се продадат. Ам на тази цена... Днес видях 500 г за 5,50 лв.

TAED, имам един въпрос към теб. Пак е малко технически, но мисля, че ще е полезно, ако ти се занимава да отговаряш.
На пазара има добавки за премахване на петна, които съдържат само натриев карбонат, натриев перкарбонат, силикат и нейонно ПАВ, без активатор, ензими и т.н. - много евтини и като цяло неефективни.
Сега, когато в праха има активатор, е нужно да има определено съотношение между перкарбоната и активатора и постепенно активаторът се изчерпва. Когато има катализатор, след като участва в реакцията, той остава непроменен и може да участва в следваща реакция.
Въпросът е ако слагам от тези евтини добавки към прах с катализатор, ще се вдигне ли избелващата сила? Според мен ще се вдигне, защото катализаторът ще участва в реакция докато се изчерпи източника на H2O2. Но ти си спец, така че ще ми е полезно мнението ти.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 15:49 от Guess Who

# 267
Скрит текст:
Не знам, аз дезодоранти с талк не съм срещала от години, но може.

Антиперспирантите би трябвало да предпазват от изпотяване, но реално не го правят много ефективно или поне не твърде трайно. В крайна сметка човек се изпотява. Тази гадост, с която си е намазал подмишниците - особено ако се е увлякъл и е мацал обилно, - се смесва с потта и отива директно върху дрехата като прави петно, което не се изпира. Като се натрупа порядъчно, заприличва на кора.
Петното се маха с някаква киселина. Примерно може да се ползва препарат за баня без белина. Или да се разтвори лимонена киселина и да се намаже петното. Аз съм махала такива петна с препарат за баня, но при всички положения антиперспирантите са забранени вкъщи, а който държи, съм предупредила, че ще си маха сам петната от съсипаните дрехи. Дезодорант - може.

Nivea и Garnier имат продукти, които уж не оставят петна. "Уж", защото оставят.

Явно грешката е в мен, но петната са такива каквито ги е описала Гес - още мокър обилно се маже и облича тениската   ooooh! В момента ползва Нивеа, но явно ще трябва да потърся нещо по читаво   Crossing Arms  Интересното е обаче, че по черните му тениски няма такива петна - е ползва ги основно зимата, но се маже по един и същи начин и ползва един и същи продукт  Thinking

# 268
  • Бургас
 Guess Who
Моля и на мен да пишеш къде да открия Ариел-а!
Благодаря!   bouquet

# 269
Явно грешката е в мен, но петната са такива каквито ги е описала Гес - още мокър обилно се маже и облича тениската   ooooh! В момента ползва Нивеа, но явно ще трябва да потърся нещо по читаво   Crossing Arms  Интересното е обаче, че по черните му тениски няма такива петна - е ползва ги основно зимата, но се маже по един и същи начин и ползва един и същи продукт  Thinking
Не е грешката в теб, а в съпруга ти. Антиперспирант се слага върху суха кожа на тънък слой еднократно, т.е. не се повтаря. Преди да се облече дреха, се оставя да изсъхне добре и пак няма гаранция, че няма да изцапа дрехата. Не, че съм голям спец, ама покрай тези петна доста прочетох.
Вземи някой препарат за баня без белина. Първо пробвай на подгъва и ако не уврежда цвета, напръскай петната, изчакай 10-15 минути, изплакни с вода и изпери в пералнята. В зависимост от тежестта на петното, може да иска няколко третирания, но върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт