Перилни препарати и омекотители - 33

• 68 058
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 13:15 от milestone

# 496
Мили дами, преди време (преди доста на брой теми) някой се похвали как си е почистил петно от коларгол, но сега не мога да си спомня подробностите. Моля за помощ, ако някой помни или знае друг метод, че си съсипах една бяла тениска днес.

# 497
  • София
Аз бях с петното от Коларгол, но реагирах веднага след изцапването. Не помня точно какво направих, обаче със сигурност напръсках със Спот и прах в пералнята, но не помня дали не прах и на ръка преди това. Embarassed

# 498
  • София
Слагала съм бая коларгол, но останали петна нямам, затова някак не съм го приемала за проблемен.
Бяла тениска бих киснала в Омо или някакъв друг хубав прах за бяло.
На детето дрехите винаги съм ги прала както обикновето и всичко е излизало.

# 499
а аз бях другата. ако тениската е чисто бяла намокри петното с бял вениш. но не оставяй да престои твърде много. разтъркай, сложи пак ако трябва. да поседи най много час и в пералнята, че е доста силен.

# 500
Благодаря ви, страхотни сте! Петното си преседя доста дълго днес и ще видя дали ще успея да го преборя.

# 501
  • Варна
Здравейте, престраших се в този ранен час да искам съвет за ароматизатор / парфюм / омекотител за пране, защото с ужас открих цял гардероб с вмирисани дрехи, и искам да се погрижа.Не зная как съм го пропуснал, нито колко често е нормално да се перат всички дрехи от гардероба ?
  Направих голямата грешка да си взема Ленор от Кауфланд - миришеше мега-отвратително, изкуствено, след много последващи пранета без омекотител - чорапи и бельо воняха изкуствено на псевдо-лавандула, та ги изхвърлих.Ясна ми е разликата между това и вносното, но не искам повече подобни продукти от P&G, освен белгийския Ариел за цветно пране, разбира се  Heart Eyes
  Какво бихте ми препоръчали ? Склонен съм да платя повече.Пера или със споменатия прах, или с гръцкия Диксан Ароматерапия, но определено искам да вдигна нивото.Само да не стъпвам в БОРН...моля ви...
  На кръстопътя ( Carrefour ) съм виждал омекотители Кушелвайх и Коколино, но знам ли дали са качествени...след случая с тоя Ленор вече ме е страх, а и държа да е максимално качествено.

# 502
Обещах да пиша за жълтото петно,което накиснах със Спот-ами петното го няма вече,изпрах на програма 1ч. и 30мин.,50 градуса с прах Персил за цветно,като простирах влажните дрехи петното все още леко си личеше,но като изсъхнаха няма и помен от него.Дано съм била полезна! Simple Smile

И аз ще опитам със Спот тогава. След като изсъхнаха дрехите петната бяха доста избелели, но все пак си личат

# 503
Здравейте, престраших се в този ранен час да искам съвет за ароматизатор / парфюм / омекотител за пране, защото с ужас открих цял гардероб с вмирисани дрехи, и искам да се погрижа.Не зная как съм го пропуснал, нито колко често е нормално да се перат всички дрехи от гардероба ?
  Направих голямата грешка да си взема Ленор от Кауфланд - миришеше мега-отвратително, изкуствено, след много последващи пранета без омекотител - чорапи и бельо воняха изкуствено на псевдо-лавандула, та ги изхвърлих.Ясна ми е разликата между това и вносното, но не искам повече подобни продукти от P&G, освен белгийския Ариел за цветно пране, разбира се  Heart Eyes
  Какво бихте ми препоръчали ? Склонен съм да платя повече.Пера или със споменатия прах, или с гръцкия Диксан Ароматерапия, но определено искам да вдигна нивото.Само да не стъпвам в БОРН...моля ви...
  На кръстопътя ( Carrefour ) съм виждал омекотители Кушелвайх и Коколино, но знам ли дали са качествени...след случая с тоя Ленор вече ме е страх, а и държа да е максимално качествено.

Омекотител Сано Максима Ултра Фреш - концентрат е, за 40 пранета, около 8 лева. Изключително траен. Слагаш половин капачка на пране...
Въпреки, че ако переш с хубави прахове, не би трябвало да има неприятна миризма след изпиране или престой на дрехите Thinking

# 504
  • София
Да, гардероб с вмирисани дрехи не звучи като проблем на омекотителя.
Нови миризми от омекотител и парфюм няма да решат проблема, който поражда вмирисването.
Най-добре си дезинфекцирай пералнята и изпери всички дрехи на макс температура, която могат да понесат, с качествен прах за бяло.
Иначе нови и нови омекотители още повече ще задълбочат вмирисването.

# 505
Привет на всички  bouquet
Иска ми се да сменя Ариел-а за бяло пране, от който ползвам n-та опаковка и се колебая между Omo Ultimate и Sano Maxima - Bio или Advance? :
Скрит текст:
Става дума за прахове, официален внос  Thinking

# 506
Определено ОМО.

# 507
Огромно благодаря за бързото включване Hug Hug Hug
Отивам за OMO Grinning

# 508
  • Варна
Благодаря, а онези парфюми за гардероб вършат ли работа, или и те задълбочават проблема ? Мислех да мина през Елитис да видя имат ли Кушелвайх, или Сано Максима е за предпочитане ? А пералнята с какво ли не съм я минал най-старателно- с червения препарат от Лидл, както и със синия Heitmann от Борн - никаква разлика, дрехите все си миришат на старо  newsm78

# 509
  • Русе
Благодаря, а онези парфюми за гардероб вършат ли работа, или и те задълбочават проблема ? Мислех да мина през Елитис да видя имат ли Кушелвайх, или Сано Максима е за предпочитане ? А пералнята с какво ли не съм я минал най-старателно- с червения препарат от Лидл, както и със синия Heitmann от Борн - никаква разлика, дрехите все си миришат на старо  newsm78
Не следиш темата! Ще ти пишем забележка  Wink Laughing
Пусни празна пералня на 90/95 градуса с прах за бяло пране.
Ev_e ти писа какво да направиш с дрехите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт