Новите ни козметични похождения 70

• 118 147
  • 723
  •   1
Отговори
# 480

ето тези тебешири са супер готини и изобщо не изсушават косата, защото са буквално истински тебешир: намазва се и след едно миене или дори сресване падат. Правиха ме в салона ми с кораловото и на руса коса седи убийствено  Heart Eyes

# 481
Жаки може ли да напишеш марката (че не я разчитам) и откъде ?

# 482
Жаки може ли да напишеш марката (че не я разчитам) и откъде ?
Казват се Kevin Murphy Color Bug. В салона не ги продаваха, бяха им ги доставили от компанията за тестване. Иначе веднага щях да купя едно Simple Smile
Но гледах, че ги има по ибей и амазон.

# 483
  • Бургас
Имах нужда от няколко нови продукта за кожата ми. Ето и с какво се сдобих.
http://linasfavoritestuff.blogspot.bg/2015/10/skin-care-haul.html

# 484
  • Бургас
Спокойно, това ми е втори цвят. Не е коприна с тях косата, но е по- добро от лейбъл м спрейчетата .
 Харесват ми "тебеширите на Лореал". Слагам малко смесено с вода в съд и така след това си мажа масла и нямам проблем . Отдавна ги ползвам.
Иначе от днес този лак на Диор Wоnderful Heart Eyes, а пък се влюбих в новата концентрация на Жадор ( иначе не е сред любимците ми ) .

Страхотно празнично, коледно червено  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 13:41 от deadly_vesi

# 485
Новата концентрация на Жадор е просто жестока /аз не харесвам парфюма въобще също/, но и цената и е жестока. Писах за нея, че може да се смесва и как се нанася.

# 486
  • Бургас
Densi  от теб го бях прочела и днес докато купувах лака се сетих, и пробвах още ухаее прелестно . Да цената 171лв...  ooooh!  Crazy

# 487

ето тези тебешири са супер готини и изобщо не изсушават косата, защото са буквално истински тебешир: намазва се и след едно миене или дори сресване падат. Правиха ме в салона ми с кораловото и на руса коса седи убийствено  Heart Eyes

Не мога да видя снимката, но тези дни видях тебешири за коса в книжарницата  Mr. Green За Букктрейдинг говоря.
Мислех да взема за децата, но реших за сега да не си причинявам сама главоболия  Whistling
Жаки, цапат ли много при нанасяне?

# 488
# 489
# 490
# 491
# 492

Жаки, цапат ли много при нанасяне?
Не, не бих казала. Може би единствено ако си с бяла или светла дреха трява да се внимава.

# 493
  • София
YSL Top Secrets Wake-Up Eye Care

TIGI Bed Head Motor Mouth Mega Volumizer with Gloss

# 494
Не е козметично похождение, но не намерих тема, в която да се похваля.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт