проблеми с Булсатком

• 2 616
  • 3
  •   1
Отговори
  • Варна
Имате ли някакви проблеми с тях? Защото аз имам. От няколко години ги ползваме. Имаме два телевизора + интернет. Единият ни приемник постоянно се изключва сам и си пуска, който канал си поиска  Grinning да не говорим, че като вали някъде и веднага почва да прекъсва. А интернетът им по принцип е много хубав, но тази година вече се оляха от централни проблеми и по едно време половината месец изобщо нямах  Mr. Green
при вас случват ли се подобни неща... аз съм от Варна

А и може ли да ми препоръчате някой добър техен заместител, защото обмислям да ги сменя, особено ако още един път чуя, че имат централен проблем  Grinning

# 1
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
В София са същата скръб.  ooooh!

# 2
Разпитай съседите от кой доставчик са доволни.
На мен не ми беше неудобно, след като за 10 месеца имах 15 спирания от предишния .
Така се прехвърлих към Виваком и съм доволна.
В други райони не са доволни от този доставчик.
Убедила съм се, че всеки доставчик си има проблеми в определени райони.

# 3
Никога не съм попадала на по-лошо качество за телевизия, а имам опит с всички по-големи доставчици в София. Имаме сателитна телевизия от тях само, през 90% от времето няма звук - трябва кабела на приемника да седи в едно определено положение, за да приема и звук, което е абсолютно безумие. Ако искаш да гледаш телевизия, през 5 минути трябва да ставаш да го нагласяш. Иначе освен че няма звук, картината насича също - като бонус нали.
Абонирахме се към тях заради HBO Go, но HBO имали някакви недоразумения с Булсатком, които скоро спряха да предлагат всички канали на HBO  Tired
Добре че друга телевизия общо взето не гледаме освен HBO. Сега без него не пускаме телевизора, и не ни прави впечатление че няма звук. Като изтече договора, което е скоро, прекратяваме веднага.

Общи условия

Активация на акаунт