♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 4

• 52 463
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Ох, изгледах Семейното положение- жалко че свърши. Как ще дочакам следващата серия.
Джан Дървото направо ме вбеси  Mr. Green като остави сама Айшегюл цяла нощ и я накисна да се обяснява с техните.
Страшно съм доволна от финала на епизода- хак му е.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И Памир  Heart Eyes колко е готииин и как спокойно му заяви, че ще му я отмъкне.

Хади, мятам се на Любовта  Laughing

# 571
Рени, благодаря за превода на озета на ягодките.
Не  ми харесва помощта на Волкан, за да предпазел Аслъ  от съскащата Чала. Що за достойнство има  тази глезла. Бурак не я иска, казва и го  в очите , а тя вместо да се вземе у ръце търси Аслъ за разправа. Лошото е, че ще се завъртят по съвсем друг ред нещата.Семейства, познати ,приятели, а Аслъ ще бъде наранена вместо предпазена.

Елчин е страхотна в фотосесията си.

PeaceИ ужасно ми напомня на Гюзиде от Крим с този стил

Скрит текст:

# 572
Всеки с феновете си

багажът на Неро и Кориш hahaha

Скрит текст:

Високи стени, високи огради,врати железни- домът на Йомер.
Завоят на ляво е забранен пред къщата

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 17:35 от eliNIM

# 573
Всеки с феновете си

багажът на Неро и Кориш hahaha

Скрит текст:

Високи стени, високи огради,врати железни- домът на Йомер.
Завоят на ляво е забранен пред къщата

Скрит текст:
Кво пазят в този дом,да не продават наркотици? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 574
  • София
Тинче, много интересен  подпис, всичко актуално.

Ето ме обратно! Hug Hug
Благодаря ти, Ели! Hug Реших да сложа 3те си най-любими сериала за последните месеци. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 575

И поздрав с един ягодов Юсуф...

# 576
# 577
  • София
Гледам, че сте дискутирали чуждите езици - за мен няма по-голямо богатство от тях. Колкото повече, толкова по-пълноценен се чувства човек. Аз съм вманиачена в тях принципно, ама поне три трябва да се знаят, според мен, на днешно време. Flutter Hug

# 578
  • Пловдив
Снимката на Баръш е с приятелката му, третият може и да е фен.

# 579
# 580
  • София
Уффф бе, много ме е яд на тази гъска Елиф.
А така ми стана мъчно за дядо Исмаил като разбра, че бебек йок
+1

Здравейте на всички Simple Smile

Мен не ме е яд толкова на Елиф, колкото ме е яд глупака Джан, защото и позволява да е такава.
Ама е толкова зле - само той не разбра, че тя го ползва единствено за ПЪЛНЕЖ. И неговата работа същата - ожени се, като не те искат.

# 581
Ох, изгледах Семейното положение- жалко че свърши. Как ще дочакам следващата серия.
Джан Дървото направо ме вбеси  Mr. Green като остави сама Айшегюл цяла нощ и я накисна да се обяснява с техните.
Страшно съм доволна от финала на епизода- хак му е.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И Памир  Heart Eyes колко ева готииин и как спокойно му заяви, че ще му я отмъкне.

Хади, мятам се на Любовта  Laughing

+1 Джан заслужава това ...

# 582
Здравейте!

Не съм ви чела назад , писали сте много, но по късно....

Да споделя, Джан Текин най нагло се настани снощи в съня ми за да ми нареди да си изчистя къщата Shocked, не можа за нещо друго ами за това Sick....

Има ли го качен еп на семейството с рус суб в бокса newsm78

# 583
Здравейте!

Да споделя, Джан Текин най нагло се настани снощи в съня ми за да ми нареди да си изчистя къщата Shocked, не можа за нещо друго ами за това Sick....

Вай бе,в съня ти hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 584
  • София
Здравейте!

Той само затова може да се яви в съня ти, Славенка. Crossing Arms Тоя пън друго, освен команди за чистене и готвене, не знае. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт