♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 4

• 52 503
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Такаааа,изчетох ви да си кажа на бързо,че цял ден се размотавах и сега ще съм ОЛ ИНКЛУЗИВ.Нали се сещате-пералня,печка и т.н...
Значи искам съвет,помощ или го наречете както си искате!Започнах да си гледам Любовта отново.Просто не издържам до новия епизод.Аз и затова искам да гледам филм,който вече  е завършен,за да си го изгледам на един дъх,после да си го преболедувам и така..А сега съм още по-зле.Не мога да спя(гледам до 4-5 сутрин),не мога да ям,изнервено ми е искам само да гледам сериите.Каква е диагнозата ми според вас?Има ли надежда?

# 556
Такаааа,изчетох ви да си кажа на бързо,че цял ден се размотавах и сега ще съм ОЛ ИНКЛУЗИВ.Нали се сещате-пералня,печка и т.н...
Значи искам съвет,помощ или го наречете както си искате!Започнах да си гледам Любовта отново.Просто не издържам до новия епизод.Аз и затова искам да гледам филм,който вече  е завършен,за да си го изгледам на един дъх,после да си го преболедувам и така..А сега съм още по-зле.Не мога да спя(гледам до 4-5 сутрин),не мога да ям,изнервено ми е искам само да гледам сериите.Каква е диагнозата ми според вас?Има ли надежда?
Тук всички сме така hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз гледам една серия по 5 пъти и то на турски,руски и тогава с превод на бг
Според мен просто няма как да се излекуваме от това да сме изнервени и да чакаме всяка нова серия Peace Peace Peace Peace Peace

# 557
Ееее, гледам моя Памир сте го разкостили Simple Smile.
Скрит текст:
Роден е също като сина ми на 31.05. и сега ми е ясно що за птичка е- "шило в торба не седи" Simple Smile. Дано наистина е невинен по това обвинение в убийство, че никак не звучи добре.
Много се радвам, че днес ще гледам два преведени на руски епизода на Любовта и Сем. положение.
Скрит текст:
Добре, че съм от старата генерация дето сме учили руски и то стабилно Simple Smile За пръв път да имам полза от възрастта си Simple Smile

Не знам кой набор си,но и аз чак сега си давам сметка колко ми е било полезно ученето на езици.Освен това на мен ми е като хоби да уча езици,просто човек винаги трябва да е подготвен за всякакви ситуации.Ми така де,ей там ще ме спре я Памир,я Баръш да ме питат нещо и аз кво да мигам като кошута ли“?Непременно ще ги упътя... към нас....
Скрит текст:
Срам ме е , но да кажем, че съм на 50+ години и вече я няма онази лекота, с която учех езици  Embarassed
А и доста съм позабравила от наученото в младостта Simple Smile.
А турския вече за кой ли път го започвам и все съм на азбуката  Laughing

Значи искам съвет,помощ или го наречете както си искате!Започнах да си гледам Любовта отново.Просто не издържам до новия епизод.Аз и затова искам да гледам филм,който вече  е завършен,за да си го изгледам на един дъх,после да си го преболедувам и така..А сега съм още по-зле.Не мога да спя(гледам до 4-5 сутрин),не мога да ям,изнервено ми е искам само да гледам сериите.Каква е диагнозата ми според вас?Има ли надежда?

Жани,   bouquet диагнозата е ясна: вече си безнадежден случай  Peace Hug Единственото спасение е пренасищане, така че давай, можеш и още 2-3 сериала да загледаш  Joy Joy Joy

# 558
  • Пловдив
Жани, описала си профила на идеалния за рейтингите зрител Simple Smile  Hug Няма да се косиш, пускай пералнята и си споделяй тука  Hug

# 559
Оооо,гледам аз гледам 4 сериала наведнъж следя,та прехвърлям от една кълка на друга,че ми се схваща д...о Mr. Green
Явно не съм само аз безнадежден случай,помислих си,че се побърквам....ама кой ми е крив сама съм си виновна кат се знам каква съм защо изобщо се захванах... Joy hahaha

# 560
  • На юг от тук

# 561
# 562
  • Пловдив
Сега като виждам пак подписи съм като дете в сладкарница  Mr. Green

Лаве, особено твоя като погледна и все ме избива на смях и " кач, таби, кач"  hahaha

# 563
Оооо,гледам аз гледам 4 сериала наведнъж следя,та прехвърлям от една кълка на друга,че ми се схваща д...о Mr. Green
Явно не съм само аз безнадежден случай,помислих си,че се побърквам....ама кой ми е крив сама съм си виновна кат се знам каква съм защо изобщо се захванах... Joy hahaha
(

Моето положение е същото. Не си сама в гледането. Joy Heart Eyes Д...а, ръце, мятам лаптопа насам натам.Става 3-4 не ми се заспива, сутрин не ми се става.....ама гледам баклави, врати, асансьори Grinning Grinning
Погледааа Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 564
Ама Йомер такъв поглед вкара докато Синан я пита за манекенството.
И Йомер като каза,че той лично ще си избира асистентка и Дефне нещо взе да повишава тонеца. Joy

# 565
Уффф бе, много ме е яд на тази гъска Елиф.
А така ми стана мъчно за дядо Исмаил като разбра, че бебек йок

# 566
# 567
Уффф бе, много ме е яд на тази гъска Елиф.
А така ми стана мъчно за дядо Исмаил като разбра, че бебек йок
+1

# 568
https://www.youtube.com/watch?v=teWes2npw0I
Момичета тук попадна на едно интервю,но за съжаление само се усмихвам докато го гледам.Доста е дълго,но ако се намери добра душа поне основните неща на Баръш и Елчин да ни сподели ще се радвам ЧОК...

# 569
Сега като виждам пак подписи съм като дете в сладкарница  Mr. Green

Лаве, особено твоя като погледна и все ме избива на смях и " кач, таби, кач"  hahaha
Аз така от  сладкарница "Подписи" се зарибих по 2 чок татлъ сладкиша  Mr. Green,Горгонче   Hug ама не татлъ/колко сладко/ го казва това "Кач таби кач"  Heart Eyes  

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 17:20 от лава

Общи условия

Активация на акаунт