♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 4

• 52 413
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Алекс, за котлетите, кюфтета и пържолите не съм забелязала, ама друго ми направи впечатление.
Когато Джан се опитваше да се оправдае за лъжата с дядо си пред Айшегюл, не й каза "Ще извикам свещеник да освети къщата" , а нещо от сорта на "Ще повикам ходжа да пречисти дома ни" Peace
Моля те не го приемай като забележка или укор Peace  Просто в исляма няма свещеници, и това ми направи впечатление  Crazy

Неделчева, и ние още не знаем какво точно се случва с "Аромат на ягоди"  ooooh!

# 46
  • София
Алекс, за котлетите, кюфтета и пържолите не съм забелязала, ама друго ми направи впечатление.
Когато Джан се опитваше да се оправдае за лъжата с дядо си пред Айшегюл, не й каза "Ще извикам свещеник да освети къщата" , а нещо от сорта на "Ще повикам ходжа да пречисти дома ни" Peace
Моля те не го приемай като забележка или укор Peace  Просто в исляма няма свещеници, и това ми направи впечатление  Crazy

Неделчева, и ние още не знаем какво точно се случва с "Аромат на ягоди"  ooooh!

Не, няма място за сърдене, права си, чух го и съм го побългарила в тази част Simple Smile Няма повече Simple Smile

# 47
Aлекс Hug  

Вижте кой намерих да си почива, докато ние тук го кастрим дървото му с дърво Laughing  Малко в повече му е растителността в гръдната част  Whistling  Явно тестостеронът му е в повече при него Crazy

Без милост

Берк / Джан

# 48
nedel4eva87 , просто още не е качен целия епизод бяха качили само първата част,пита ли са кога ще качат останалите,но са казали,че засега не се знае,заради проблема с триенето на серии,така че може скоро да не доизгледаме 7-ма серия.  Hug

# 49
Момичета,много ми се иска вече да гледам "Любовта"вече с руския превод.Гледам е качен вече,но не е преведен.Знаете ли долу горе за колко време им отива на рускинчетата?

# 50
Нежност благодаря за новата тема  bouquet Heart Eyes Да се запиша и аз, снощи съм пропуснала много интересни неща , но сега като ви гледам а и тези безмилостни снимки направо ме охахавиха. Супер сте момичета. Hug Hug Hug

# 51
  • Пловдив
Момичета,много ми се иска вече да гледам "Любовта"вече с руския превод.Гледам е качен вече,но не е преведен.Знаете ли долу горе за колко време им отива на рускинчетата?

Утре ще е качен със субтитри, малко търпение  Wink

Берк се е изпънал като поморийска мида в топли води, к'во да му е  Wink

# 52
Горгона,благодаря!Как да ви кажа никакво търпение нямам.Въртя се като шугава ту единия сериал,ту другия и като остана без серия почвам да повтарям любимите ми моменти...Не мога да дишам вече без тях!!!

# 53
Aлекс, благодаря за огромния труд, който полагаш. Удоволствието да гледаш с български субтитри е неповторимо.

# 54
Искам да попитам тези, които гледат Любов под наем дали Йомер разбира, че книгата всъщност е била купена от Дефне?

# 55
  • Пловдив
Искам да попитам тези, които гледат Любов под наем дали Йомер разбира, че книгата всъщност е била купена от Дефне?

Да, разбира.

# 56
Foreveryounggg , да разбира от шофьора си. Hug

# 57
Благодаря Ви!! ☺️

# 58
Докато чакаме развитието с Ягодките , да ви поздравя с една песен от този сериал  Flutter

Buray - "Istersen" / remix

# 59
Елчин на корицата на септемврийското издание

Нежност ,благодаря за новата тема!
Добре дошли на слезлите от балкона.

В последната серия Елчин беше най-накрая с много хубава прическа,особено  с Йомер навън след женската свада.
Какво  каза Ясемин на Дефне за родителите та я обиди и предизвика изгонването на Я от фирмата

Общи условия

Активация на акаунт